- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- може ли да забременеее след като сам ...;(((((
искам да задам един вапрос???мн е спе6но!
правих секс с приятелката си свар6их в презарватива но после продалйихме без презарватив имали вазможност да забременее?
моля пи6ете спе6но е![]()
бременна е... айде честито.. и да черпиш...![]()
![]()
ima vuzmojnost da! za6toto ne si si izmil penisa a po nego e imalo o6te spermaa dano vi se razmine!
как можа да и го причиниш ...
не се знае ... все пак след като сваршиш ако е "останало" малко в теб се доизхвърля когато си поиска... и ако е станало когато не трябва може да си имам дете , друг е въпроса дали е била в овулация....
много ясно че има възможност и то голяма! втория път дори и да не си сваршил в нея,ако не си се измил преди втория път може да е останало сперма! а и може и да си свършил в нея...тогава вече вероятността е 99,9%!!!
напълно съгласна съм с тебеПървоначално написано от ville baby
[/i]
It's funny how a boy can hurt you so much but you still love him with all your heart...
край прееба си живота...да си мислил по рано![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
Изобщо за к'во сте го слагали...
Бхти въпроса не можеш ли да си го обесниш сам...ако е проникнала семенна течнност...Честито! ако не Не........ еее значии......![]()
сперматозоидите живеят от 3до 5 дни , тя има възможност да забременее 2 дни... маи 48 часа беше ... апак и да си го е измил може да има още сперма в него която се доизхвърля след няколко минути...
Разбира се, че има възможност. След половия акт с презерватив е добре половият орган да бъде добре измиван, за да се отстрани наличието на сперма от него. От друга гледна точка, по време на половият акт е възможно мъжът да отделя в минимални количества спермицидна течност, но е факт и, че и един сперматозоид е в състояние да оплоди яйцеклетката.
SY
Ае вие го насрахте чоечето......да стиска зъби до втората седмица ако са минали 3 дена и твае...
![]()
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд
Е пък по-вероятно е да не е забременяла ииии все пак е възможно и да е . С мойта направихме тая глупост едно време (преди някой месец) , за щастие ни се размина
![]()
Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.
Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.
а я ми обясни кво претставлява тоя тест и каде тряя си го напраи 6тот нея я е мноого страхПървоначално написано от mi6lence
Говори за тест за бременност, дето можеш да си го земеш от всяка аптека.Абе ти на 10 ли си та да не знеш ве?
за мен една чаша вода ако можеПървоначално написано от 6А
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ei takova e kato pravite sex,a i vie vsa6tnost ne znaete kvo to4no pravite.kak moje 4ovek koito nqma elementarna ob6ta sexualna kultura da pravi sex!!!i posle kak nqma da sme na 1-vo mqsto po aborti???!!!!
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
zaebi gi... tfa sa gluposti az seki pat taka si pravim... e v smisal az si go izmivam kato svyr6a amaa pak ne vqrvam da stande ne6to. ma si de drugo bez prezervativ.... samo deto posle treperime qko ama do sega e samo paranoq. ama ti 6tom samo vednaj si go naprail nema kfo da se stresira6 99% 4e ne e stanalo ni6to. te horata s godini si farlqt vatre i nqma nito apa ti taka ako q zabremeni6 tree da e ebati i slu4ainosta...![]()
Първоначално написано от alex777
Това не е най-добрият подход и отговор, според мен. И 1% дава възможност за нежелана бременност
SY
emi razbira se 4e ima vuzmojnost da zabremeneetaka e kato nqmate po 2 3 4 kondoma :P
Напълно съмгласна съм и нямам какво друго да добава освен , че ако има още време трябва приятелката ти да пие ескапел ЗАДЪЛЖИТЕЛНО...Първоначално написано от ville baby
Ако си свършил в презерватива и след това не си се измил и изпикал, има вероятност да забременее! Ще обобща за изпикаването (Хубаво е момчето след кото свърщи да се да се изпишка, защото в каналите на пениса остават сперматозоиди които да направят беля и разбира се да се измие ) Сперматозоидите например върху тялото на приятелката ти биха могли да живеят около 15 минути! А вътре във вагината и около 72 часа! Надявам се че съм ти помогнала! Стискам палци да не е станала белята!![]()
http://www.impulse.bg/user/D_U_P_L_A_T_A
Усещам как възбудата ти постепенно нараства.Докосвам те с език и ти стенеш, а аз те захапвам нежно със зъби, защото искам да се убедя, че си жив.Трепериш, но не от болка, настръхваш, но не от студ...
охх недай си Боже, 4е такижа не6та като се лсу4ат мн гадно ... пук ти нз ли 4е след жсеки пут трябжа да се мие6 та дори и тя ... про4ети някои не6та за секс-а от полза 6те ти е