- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво мисли вашия приятел/приателка относно френската любов
споделете какво е мнението човека до вас за френската любов и самите вие какво мислите по този въпрос .за или против и защо ?![]()
П.С:това ми е първата тема във форума :P
KyP1DoN
mi kakvo da misli?! i dvamata sme na mnenie 4e tova e ne6to mn normalno, nqma ni6to sramno v tova da go praktikuva6 (nqkoi hora si mislqt 4e ne e redno ili gre6no) i tova e to!![]()
![]()
Ох ами само хубави неща мислим и двамата![]()
Права си бебчо само хубави нещица ти мисля.До по след мъничкоПървоначално написано от Undying
![]()
![]()
![]()
нема лошо в тва![]()
Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..
Obojava i da my praviat i da praviAz su6to ne mislia ni6to lo6o no predpo4itam da pravia
![]()
и моя мисли само хубави нещаи че е нормално, че няма нищо лошо ...
No martini .. no party..
Ami oralnata si e salatata i rakiqta predi purjolata i chervenoto vinoDo sega ne sum imal priatelka, koqto da ne e izpitvala naslada ot oralnata.
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Едно време...преди да му правя...и след тва когато му правех по-рядко..Просто обожаваше....След тва започнах много често да го практикувам тоя метод,когато нямаше възможност за секс...И постепенно му омръзна..Имам чувството,че когато му правя..на мене ми е повече кеф отколкото на него егати
![]()
Иначе аз не обичам на мен да ми правят..и затва кво да мисля....Нищо... : ))) Нито съм "за" нито съм "против" : ))
ami..az mu pravq dobre..obache toi da mi pravi..nz ..toi mnogo iska..i daje dnes otnovo mi kaza che mn iska ..da ne se pritesnqvam che shte mi e qko obache..ddz i az
ami na men mnogo mi haresva i to pove4e da pravq otkolkoto da mi pravqt za6toto v seksa (kato cqlo) nqma ni6to po-hubavo ot tova da vijda6 kolko golqmo udovolstvie dostavq6 na 4oveka koito e s teb
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
Absolutno spodelqm mnenieto ti macka.Първоначално написано от KimBerLy1912
И двамата обичаме, така че какво да мислим? Кефи и си го правим
I love to drink vaginal juices :P
Обожаваме! без секс можем да минем със седмици, но без френски ласки повече от 5 дни ще умра!
emi i dvamata sme mn o4arovani ot neq![]()
emi az mnooogo obi41m frenskata lubov,samoto dvijenie na ezicite e mi e mnogo priqtno na mene
![]()
![]()
i mn obi4am priatelq mi da me celuva s ezik po vrata !!!!
LoVe Is ThE NaMe,SeX Is ThE GaMe!FoRgEt ThE NaMe AnD PlAy ThE GaMe!!!
I dvamata q obojavame :P
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Кво да мислим?? Че е нещо нормално,хубаво и много интимно![]()
obojavam frenskata lubov kakto i priqtelqt mi
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Е аз не вярвам някой да сподели, че не я харесва... Кой не харесва удоволствието???![]()
Усмихни се - утре ще е по-зле!
Обичаме. Практикуваме.
i dvamata mn si padame![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж