- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- луди даскали
По химия тази като се ядоса - вика, вика после продължава да преподава урока и след време като се сети пак, че е ядосана, пак почва да вика...
А по музика никой не слуша в час и тази изпада в депресия понякога... съчувствам й на жената, но все пак това става, защото тя оставя всички да й се качат на главата...
Даскала по алгебра като се ядоса има 1 халка на нея са накачени поне 20 30 кюча и като почнеме много да се ебавама и тои мета по нас с халката и после доиде до нас и ни бие с тях![]()
Първоначално написано от Dan1
Ами ако уцели някой както я хвърля?
![]()
Имаме един дето е бахти ужаса! Псувал ни е с неща от рода на: да ти го начукам на втора, педалка и секви такиа. В неговите часове е пълен хаус. Хваща момчетата за вратовете и ги дига
! На СИП-а ни беше раздал едни листове и ние го питаме за кфо са ни и той вика "Да ва еба с тях!"
![]()
![]()
. Триеше дъската с превръзка
. Абе кфо ли не още.... ама ся май ше го гонят щот на родителската се оплакахме, че никой от класа не му разбира задачите и родителите ше ходят при директора да се оплакват
![]()
имаме имаме колкото искашедна даскалка се пускаше в интернет как играе неква мн смешна... имаме си и учител педофил.. една луда по литератута дето постоянно казва "вдигането на ръка става от место"
много са лудите даскали в нашето училище
[/b]
А нашия г-н Дойнов по музикаа![]()
поздрави за хората от 95то
Гони ни, блъска ни...
изтървам си химикала и тоя...НОМЕР - 23 му викам. Пише ми неизвинено и се изнясям.Некъф луд. И ни остави без оценки, та директорката идва да ни изпитва пред нея, но тя да пише оценки и некви такива щуротии - 14/27 човека без оценки.
No C0mmen7.
И тоя по обезобразително изк. - като почне с шамарите![]()
![]()
ami nie imame edin otka4en po biologiq i e saden za iznasilstvo i psyva v 4asa postoqnno ama ne6to neiskat da go gonqt![]()
FeeL the HOUSE music
xixhhax Ниее имаме 2`ма учители по Френски и Химия .. Големи пeрверзници сам като кажем ТАКОВО и те почват кво ще тавоваш някфи сии такива неща ама си са най пеканите учители .. а имаме и една Педагагическия съвет само глупости ръси,псува наобизда наа ..... ТЕЯ УЧИТЕЛИ ХИЧЧ НЕЕ СА Ф РЕД!!!! :d:d:d
в моето даскало има много ненормални,особенно една тя вече е за пенсиониране,тя има не6то като мажка брада и докато предава се скубе и си яде космите![]()
![]()
![]()
....ужас!имаме и друга даскалка до като почнем да говорим за квото и да е било през 5 секунди се облизва...
![]()
![]()
![]()
.KyKlA_nA_eDiN-IgRa4Ka_nA-NiKoGoO
.
Ти да не си от Каварна?Първоначално написано от v3nItoO
Имах даскалака по английски която беше рускиня и почти не цакваше булгарейшъна та научихме руски вместо английски
in defense of our dreams...
Ооо Дойнов още ли преподава?Първоначално написано от sanch0
Имам лоши спомени от неговите часове.
Don't worry, be happy!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тоя по физкултура ни разкатава фамилиятапо едно време ни викаше ''лумпени''
![]()
![]()
не е истина колко смях е при него
![]()
пък тая по музика няма равна .. повръща в кошчетоаа пък една то чистачките обарва момичетата
и м/у другото веднъж ни счупи вратата с гъза си
![]()
абе страшни работи ви казвам![]()
Хаха наща по Литература е бая нервна мета маркери по нас крещи,плези ни се и се зъби.Обикновенно крещи ''Аре ма ходи се скрий в кофата" а пък на едно момиче често и вика ''Уличница"..момичето даже искаше да я води при Милен Цветков
мани мани страшен сеир
ОО имаме.. Г-н ЦВЯТКОВ !
![]()
АХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХАХАХАХАХ![]()
![]()
Направо се разбих от смях в тая тема
.. А иначе едва ли има някой, който да не може да се похвали с поне 1 ненормален учител. Преди имах един по География, който трескаше толкова силно по бюрото, че веднъж го счупи
. Госпожата по рисуване ни караше да нарисуваме как "човек ходи до тоалетната" и след това ни поправяше рисунките с червен молив
. Церберът по немски води при директорката, ако те хване да тичаш по коридора
. Бившата по испански почти всеки час заставаше на подиума пред дъската и започваше да пее
![]()
. Абе луда работа
![]()
![]()
Забавна тема...
Ние в 6 клас имахме господин по музика,който най-редовно биеше *непослушните* момчета от класа с днемника.Също ни носеше касетки с детски песнички,от рода на *Зайченцето бяло* и...*Тихо се сипе първият сняг*
![]()
Пък тази година г-жата по физкултура ни накара да отидем детската площадка,за да се набираме на катерушките.Също,беше измислила маршрут за тичане с препятствия,според който трябваше да се качваме по въпросните катерушки,след което да отидем до пързалката,да се качим по стълбичките и да се пууууууууууснем,въпреки че отдолу ни очакваше голяма кална локва...![]()
![]()
Мн беше забавно...
![]()
![]()
Старата ми класна беше напълно изперкала...Говореше ни в час за секс и други подобни неша
А на завършването,когато ми даваше диплумата за завършен 7ми клас ми вика (цитирам) "Да си намериш такъв чаровен мъж,като баща ти..."
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
WTF??! После с баща ми се смяхме 1 месец на това
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
pfff kolto 6te6e gi ima... vseki s prostotiqta si
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
Луди учители колкото искаш в бившото даскало.Например тая по български на края на учебната година ни говореше САМО за секс.(сънувах кошмари после).Пък тоя по химия дет ни беше (той напусна преди време) беше страшен пич.
Някой беше написал на гъбата за дъската К*Р и той вижда тва и вика вие откъде знаете кво значи КУР - може да е Криминални Услуги Разлог.И ние
![]()
![]()
Един месец се хилехме после...
Значи в часа по физкултура сме и една съученичка вика на едно момче :Сашо да се жени - да, да! А тоя по физическо кат чу, вика :Лина и Сашо - да, да!
![]()
ОхХ!![]()
![]()
Даскалът се страхува да ни дава домашни,за да не го простреляли родителите и в часа ни дава да правим каквото искаме,за да не ни екплодират главичките от учене или пък да запушат като претоварен компютър!
![]()
![]()
![]()
В бившето ни даскало имаше една руса ламя..ние знаехме повече химия отколкот нея![]()
В старото ми даскало госпожата по английски беше много зле...Значи влизам аз закъсняла за час(ама то бяха минали 30 минути от часа)И влизам в стаята и тряскам врата и тя ми остава в ръката и зелето(тая по английски)ми вика сядай си на мястото аз и викам ама госпожо вратата падна и тя не ме интересува сядай...Аз пуснах врата на земята и седнах а тя дори не мигна когато врата падна на земята
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ето и снимка на зелето(г-жата. по английски) : http://prikachi.com/files/352488i.jpg
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..