.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64
    Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Probvala sum vednuj....

Супер фен Аватара на Barbie
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Q stiga ste se qli po temata. Pravil sum go nqkolko puti nishto koi znae kakvo e. Dupeto obiknoveno e chisto mqsto ako se grijat za nego. A po otnoshenie na tazi analna flora i fauna, za koqto vsichki obichat da govorqt - nqma strashno ako ne e bolna ot neshto.
    Пич, ще те разочаровам, но "дупето" няма как да е особено чисто място. Това е част от отделителната система, служи за освобождаване от отпадъчни и ненужни вещества. Природата за тази цел го е приспособила (явно не се е досетила, че мъжете ще искат да си завират и там оная работа...удивително!). Болна или не, в ануса на всяка жена (и на всеки мъж) има бактерии, които е препоръчително да си останат там.

Изобщо не давам оценката си за аналния или оралния секс, нито обсъждам въпроса дали редуването им е "гнусно" - това е субективно. Опитвам се да ви набия в канчетата, че не е полезно.

ако докато сме правили секс отзад с презерватив, и после да му правя свирка (без презерватива естествено) става,обаче направо от гъза в устата...не мерси

tva dori ne mi e sme6no taka se hva6ta desinteria, a tq e bolest koqto e ostanala samo v nqkoi strani v afrika poradi lipsa na pravilna higiena. ta ... misulta mi e ... kolko trqbva da si prost 4e da go napravi6 tova i da si dokara6 bolest ot tretia svqt?!

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    az puk sum go pravila. S moia priatel sme mnogo blizki i se razbirame 4udesno seksualno.Ludo sme po seksa. I ne vijdam ni6to lo6o v tova da go napravim i dori ako e za ne6to drugo.To si e za nas.
    Явно не сте толкова близки защото никога няма да тръгна да причинявам на някои момиче такава простотия просто самото ми его и достоинство не го позволява.Другото което е че явно няма ко да праите и се чудите каде да си врете кото намерите и после да си го лапате.Има каде каде по добри неща в секса.Ама как да се обясни на нчкои побертет дето е на 14 -16 години дето е правил секс 5 пъти и си мисли че го практикува супер добре.

ПС:Всичко е тясно свързано целия форум може да се отнесе до тази тема защтото не е значение от каде и на каде си го тикате и лапате ами до това какъв си и имаш ли достоинсво или не че да се хвалиш че си го правил

ПС 2:С цел пак да се повторя ЕТО ЗАЩО НЯМА СВЕСТНИ МОМЧЕТА Е КАК ДА ИМА ПРИ НАЛИЧИЕТО НА ТАКИВА ИЗВРАТЕНЩИНИ.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от cotton candy
    tva dori ne mi e sme6no taka se hva6ta desinteria, a tq e bolest koqto e ostanala samo v nqkoi strani v afrika poradi lipsa na pravilna higiena. ta ... misulta mi e ... kolko trqbva da si prost 4e da go napravi6 tova i da si dokara6 bolest ot tretia svqt?!
    Az imah kato biah na 4-5 zaradi niakakvi iaica deto ne sa bili mn nared i to v BG...

Град
    Na sedmoto nebe!
    Цитирай Първоначално написано от cotton candy
    АЗ това не го практикувам,но не смятам че ще е толкова вредно както го изкара,незнаеш ли че мястото с най-много бактерии е устата?????
    Голям размер на картинката! /machoka/

Град
    East Coast
    Цитирай Първоначално написано от Crag Hack
    Ми като не практикуваш анален кво се обаждаш? Тук още малко ще почнат и да се изказват девствените.
    +1

Мега фен Аватара на amatorium
    Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Q stiga ste se qli po temata. Pravil sum go nqkolko puti nishto koi znae kakvo e. Dupeto obiknoveno e chisto mqsto ako se grijat za nego. A po otnoshenie na tazi analna flora i fauna, za koqto vsichki obichat da govorqt - nqma strashno ako ne e bolna ot neshto.
    Пич, ще те разочаровам, но "дупето" няма как да е особено чисто място. Това е част от отделителната система, служи за освобождаване от отпадъчни и ненужни вещества. Природата за тази цел го е приспособила (явно не се е досетила, че мъжете ще искат да си завират и там оная работа...удивително!). Болна или не, в ануса на всяка жена (и на всеки мъж) има бактерии, които е препоръчително да си останат там.

Изобщо не давам оценката си за аналния или оралния секс, нито обсъждам въпроса дали редуването им е "гнусно" - това е субективно. Опитвам се да ви набия в канчетата, че не е полезно.
    S risk da se sbluskam s raznoobraznite statii, koito chetesh po temata - purvo sled klizma nqma nishto mrusno tam. Vtoro do sega ne mi se e sluchvalo neshto ot bakteriite tam i treto spodelqneto na bakterii (ustata medicinski poglednato e mrusna, koilkoto zadnika otkum opasni bakterii) podsilva imunnata sistema.
    Eating isn't cheating - Arnold

S risk da se sbluskam s raznoobraznite statii, koito chetesh po temata - purvo sled klizma nqma nishto mrusno tam. Vtoro do sega ne mi se e sluchvalo neshto ot bakteriite tam i treto spodelqneto na bakterii (ustata medicinski poglednato e mrusna, koilkoto zadnika otkum opasni bakterii) podsilva imunnata sistema.
    Първо, клизма не може да се прави през ден, а за някои хора изобщо не е полезна. Освен това, имайки предвид, че клизма, особено в домашни условия, е препоръчително да се прави само с чиста вода, изобщо не можем да твърдим, че е достатъчна. Да не говорим, че изобщо не е от най-приятните изживявания.

Второ, в ануса ИМА микроорганизми, които могат да бъдат вредни и не се намират никъде другаде в тялото. Примерно - вируса на Хепатит А. И не, за някои хора не е полезно да поставят препядствия пред имунната си система. (Имам си и лични наблюдения по въпроса.)

Не твърдя, че задължително ще стане нещо много страшно при практикуване на такава...ъъъ...любов. Принципно човешкото тяло поддържа някаква хармония със собствените си бактерии. Но, в крайна сметка, признаваш, че е редно да си измиеш ръцете след като си бил в тоалетната, нали? Не виждам причина да се правят експерименти със здравето.

v dupeto s kaput i posle na golo v ustata za6to ne no ina4e aaaaaaaaaaaaaaaaaaa waaaa this is shit

Мега фен Аватара на amatorium
    Цитирай Първоначално написано от Barbie

Първо, клизма не може да се прави през ден, а за някои хора изобщо не е полезна. Освен това, имайки предвид, че клизма, особено в домашни условия, е препоръчително да се прави само с чиста вода, изобщо не можем да твърдим, че е достатъчна. Да не говорим, че изобщо не е от най-приятните изживявания.

Второ, в ануса ИМА микроорганизми, които могат да бъдат вредни и не се намират никъде другаде в тялото. Примерно - вируса на Хепатит А. И не, за някои хора не е полезно да поставят препядствия пред имунната си система. (Имам си и лични наблюдения по въпроса.)

Не твърдя, че задължително ще стане нещо много страшно при практикуване на такава...ъъъ...любов. Принципно човешкото тяло поддържа някаква хармония със собствените си бактерии. Но, в крайна сметка, признаваш, че е редно да си измиеш ръцете след като си бил в тоалетната, нали? Не виждам причина да се правят експерименти със здравето.
    Suglasen sum, che ne trqbva da se pravi klizma vseki den, no i ne govorim za ejednevni raboti. Klizmata ne e nepriatna i nqma nishto osobeno v praveneto i. Ne govorq za hepatit ili Spin ili neshto ot sorta. Tova ne sa microbi i virusi!
    Eating isn't cheating - Arnold

Re: здр

Цитирай Първоначално написано от gergana_sweet
    Това момчетата доста ги кефи,така съм чувала.Моя искаше подобно нещо и го направих.Обаче ме чукаше отзад с презерватив и след като си го извади от дупето ми махнанме презерватива и го изпразних със свирка.Ама без презерватив от дупето в устата не знам ще се навия ли...може би в другия ми живот..

ми подмивай си депето от време на време и няма да ти е толкоз кофти вкуса в устата

Suglasen sum, che ne trqbva da se pravi klizma vseki den, no i ne govorim za ejednevni raboti. Klizmata ne e nepriatna i nqma nishto osobeno v praveneto i. Ne govorq za hepatit ili Spin ili neshto ot sorta. Tova ne sa microbi i virusi!
    Ъъъ, а какво са?! Вирусният Хепатит А е инфекциозно заболяване, което се причинява именно от...хъхъ...вирус.

Бактерии от ануса, попаднали във влагалището, имаш ли идея какви зверски гъбични инфекции докарват?

Не знам колко пъти си си правил клизма, но аз определям усещането най-малкото като неприятно. Освен това хора с хемороиди, определени видове стомашно-чревни проблеми, остри колити и тн., изобщо не би трябвало да си самоназначават клизми.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си