- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- От Дупето в Устата?!
Пич, ще те разочаровам, но "дупето" няма как да е особено чисто място.Първоначално написано от amatorium
Това е част от отделителната система, служи за освобождаване от отпадъчни и ненужни вещества. Природата за тази цел го е приспособила (явно не се е досетила, че мъжете ще искат да си завират и там оная работа...удивително!). Болна или не, в ануса на всяка жена (и на всеки мъж) има бактерии, които е препоръчително да си останат там.
Изобщо не давам оценката си за аналния или оралния секс, нито обсъждам въпроса дали редуването им е "гнусно" - това е субективно. Опитвам се да ви набия в канчетата, че не е полезно.
ако докато сме правили секс отзад с презерватив, и после да му правя свирка (без презерватива естествено) става,обаче направо от гъза в устата...не мерси
tva dori ne mi e sme6notaka se hva6ta desinteria, a tq e bolest koqto e ostanala samo v nqkoi strani v afrika poradi lipsa na pravilna higiena. ta ... misulta mi e ... kolko trqbva da si prost 4e da go napravi6 tova i da si dokara6 bolest ot tretia svqt?!
![]()
Явно не сте толкова близки защото никога няма да тръгна да причинявам на някои момиче такава простотия просто самото ми его и достоинство не го позволява.Другото което е че явно няма ко да праите и се чудите каде да си врете кото намерите и после да си го лапате.Има каде каде по добри неща в секса.Ама как да се обясни на нчкои побертет дето е на 14 -16 години дето е правил секс 5 пъти и си мисли че го практикува супер добре.Първоначално написано от the_hottie
ПС:Всичко е тясно свързано целия форум може да се отнесе до тази тема защтото не е значение от каде и на каде си го тикате и лапате ами до това какъв си и имаш ли достоинсво или не че да се хвалиш че си го правил
ПС 2:С цел пак да се повторя ЕТО ЗАЩО НЯМА СВЕСТНИ МОМЧЕТА Е КАК ДА ИМА ПРИ НАЛИЧИЕТО НА ТАКИВА ИЗВРАТЕНЩИНИ.
Az imah kato biah na 4-5 zaradi niakakvi iaica deto ne sa bili mn nared i to v BG...Първоначално написано от cotton candy
![]()
АЗ това не го практикувам,но не смятам че ще е толкова вредно както го изкара,незнаеш ли че мястото с най-много бактерии е устата?????Първоначално написано от cotton candy
![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
S risk da se sbluskam s raznoobraznite statii, koito chetesh po temata - purvo sled klizma nqma nishto mrusno tam. Vtoro do sega ne mi se e sluchvalo neshto ot bakteriite tam i treto spodelqneto na bakterii (ustata medicinski poglednato e mrusna, koilkoto zadnika otkum opasni bakterii) podsilva imunnata sistema.Първоначално написано от Barbie
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Първо, клизма не може да се прави през ден, а за някои хора изобщо не е полезна. Освен това, имайки предвид, че клизма, особено в домашни условия, е препоръчително да се прави само с чиста вода, изобщо не можем да твърдим, че е достатъчна. Да не говорим, че изобщо не е от най-приятните изживявания.Първоначално написано от amatorium
Второ, в ануса ИМА микроорганизми, които могат да бъдат вредни и не се намират никъде другаде в тялото. Примерно - вируса на Хепатит А. И не, за някои хора не е полезно да поставят препядствия пред имунната си система. (Имам си и лични наблюдения по въпроса.)
Не твърдя, че задължително ще стане нещо много страшно при практикуване на такава...ъъъ...любов. Принципно човешкото тяло поддържа някаква хармония със собствените си бактерии. Но, в крайна сметка, признаваш, че е редно да си измиеш ръцете след като си бил в тоалетната, нали? Не виждам причина да се правят експерименти със здравето.
v dupeto s kaput i posle na golo v ustata za6to ne no ina4e aaaaaaaaaaaaaaaaaaa waaaa this is shit
Suglasen sum, che ne trqbva da se pravi klizma vseki den, no i ne govorim za ejednevni raboti. Klizmata ne e nepriatna i nqma nishto osobeno v praveneto i. Ne govorq za hepatit ili Spin ili neshto ot sorta. Tova ne sa microbi i virusi!Първоначално написано от Barbie
Eating isn't cheating - Arnold
Първоначално написано от gergana_sweet
ми подмивай си депето от време на време и няма да ти е толкоз кофти вкуса в устата
Ъъъ, а какво са?!Първоначално написано от amatorium
Вирусният Хепатит А е инфекциозно заболяване, което се причинява именно от...хъхъ...вирус.
![]()
Бактерии от ануса, попаднали във влагалището, имаш ли идея какви зверски гъбични инфекции докарват?
Не знам колко пъти си си правил клизма, но аз определям усещането най-малкото като неприятно. Освен това хора с хемороиди, определени видове стомашно-чревни проблеми, остри колити и тн., изобщо не би трябвало да си самоназначават клизми.