- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да направя,а и Св.Валентин...
Така здравейте първо,проблема ми е следния,има едно момче което харесвам много,но нз дали да му кажа.Той не е съвсем безразличен,в смисъл закача се с мен,усмихва се но има нещо което някак се ми подсказва,че не изпитва това което аз изпитвам.Може би на мен така ми си струва,защото винаги гледам от лошата страна,че нямам шанс,че не съм за него и т.н.А и имам една съученичка,която е абсолютно курве и винаги прави така,че който си харесам да ми го отмъква.Сега към въпросното момче пак така,миналата година имаше един,който също бях си харесала и тя направи всичко възможно да ми го отнеме.Пред другите се прави на добричка,а всъщност характера и е непоносим!
Та много от моите фр ми казват рискувай,кажи му,обаче мен ме е страх да не ми разбие сърцето защото до сега винаги е ставало така...И кфо правя седя си,рева,ядосвам се...Вие как мислите да му кажа ли или за пореден път да си остана с надеждите,и ако му кажа утре мислите ли,че е добра идея??
Dance is your pulse, your heartbeat, your breathing. It's the rhythym of your life. Its the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy..... :]