- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ще правите ли секс на Св. Валентин?
Аз също не виждам нищо лошо да направиш така, както искаш. Просто казвам, че някои хора много се вживяват, не съм визирал конкретен субект. Разходи се по улиците и сама ще видиш какво се опитвам да кажа.Първоначално написано от _АнИ_
![]()
Левски шампион але але!
Офф да ! Аман от грозни плюшени китайски сърца навсякъде !Първоначално написано от air_J
![]()
Абсолютно,не че съм умряла от мерак да правя секс точно на тоя шибан празник...секс ли е...добре дошло е .Първоначално написано от Pit Of SnakeS
ами да ще го правим , но естествено ще има някои изненади:P
За това и не му взех това.вече съм му подарила едно и всяко друго би било излишно..ама все пак празници трябва да има, за да имат оборот търговците.Първоначално написано от the_hottie
П.С. air_J, в Свищов не е особено залято, след като аз 2 дни не можах да намеря, това което бях решила да му купя!
Днес пред Академията имаше някакви надуваеми балони във формата на сърчица и продавачите зарибяваха минаващите. Доста смях имаше със замесените.П.С. air_J, в Свищов не е особено залято, след като аз 2 дни не можах да намеря, това което бях решила да му купя!![]()
Левски шампион але але!
За съжаление,не !
мииииииии аз не....защото днес мииииии доидееееее така да се кажеПървоначално написано от PaMoH40
а то4но утре беб4ето ми си идваааа
а не сам го виждала от 6 месеца и се полу4и ебаси шитаааааааааа
Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!
Не![]()
Не съм ходила. абе и моят подарък е 1 вид сърце, ама малк по-практично....Първоначално написано от air_J
ще правите ли секс на св. валентин = ще пиете ли на трифон зарезан
Не, няма
![]()
![]()
Робинята на Quench
да ще правим сигурно , но не защото е свети валентин или трифон зарезан де![]()
No martini .. no party..
надявам се .. не се знае на 100% дали ще се прави секс или не ..
Но поне се знае, че ще се пие !
e are nai dobre da si napravim edna golqma orgiasi4ko dovolni i zadovoleni
nqma da ima samotni na praznika
![]()
Не.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Вероятно ще пропуснем секса...но сигурно ще има реванш night' ;]
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд
Не знам.....ама скоро ще разбера...
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Първоначално написано от PaMoH40
ti kvo sq???mneniq li trupa6?kvo se izkazva6 sled vseki?
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Надявам се, че да!![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Не и днес.
Котето на Canis
Loyalty & Submission
ne nqma da pravq.....za syjalenie....![]()
![]()
![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5