Ух мн се нерва на самия себе си защото скоро скъсах с приятелката си с която бяхме мн време но просто магията м/у нас изчезна и двамата го приехме нормално са като не се обичаме вече всичко да свърши и така аз преди още докато ходех с нея се занимавах с едно друго момиче ам уж само приятели ама тфа момиче малее е уникално красива но тя ми каза че иска да сме само приятели и аз още тогажа и казах ок и сега тя само ми пише по скайп смс-и по цял ден си пишем ии нз тя е мн хубава и ми вика на 14-ти ще съм сама и аз и викам хаха шанс аз няма да съм сам трябва и подарък да купувам и тя ми вика що влюбен ли си и аз даа в себе си хаха и после пак ме пита ай кажи с кой ще си на 14 и аз ми незнам още и аз и викам ти ко ще прайш тогава и тя еми аз имам концерт тогава (тя танцйорка) ако искаш ела ми вика хаха ама незнам дали да хода или не незнам тя какво очаква и иска от мен държим се само като пряители пък и до скоро все ми говореше за нейния там бивш и ме обърква така а пък и сега като ми показва че има интерес към мен.. ии вече може би не ме кефи толко мн и винаги така става харесвам някое момиче и права кво ли не тя да ме хареса и тя ме хареса и вече не я искам .. пфф не трябва да стане така и с това момиче но незнам какво да направя