- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Мерилин Менсън- толкова ли ви е противен???
Здравейте на вси4ки. Може би ве4е има подобна тема но ми е любопитно какво мислите за Marilyn Manson? Аз го харесвам до някъде, но имам 4увство 4е хората се отвръщават от него. Не разбирам кое му е толкова противното. Споделете вашето мнение. Мерси предварително.![]()
![]()
![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Малко уруд си пада ,но иначе има хубви песнички . Не е чак толкова противен,но определено трябва да си смени външният облик и да започне да се изтъква с музика ,а не с външен вид!
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Просто е грозен човекаи понеже е хитър, за разлика от всички други грозници - подчертава грозотата си и печели зелени...
има ги доста във филмовата индустрияПървоначално написано от Fuckin'Hostile
![]()
въй...треа бегам...Колд Брет зоват![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Tя Дита фон Тийз го харесва , че аз ли няма![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Golqm izrod e,puk i ne haresvam muzikata mu.![]()
P.S.Kazvaha 4e si e mahnal rebra za da si pravi svirki...![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Определено има хубави песни, но да, противен ми е.Някъде четох, че си е направил мебели, облицовани с човешка кожаи лампа от човешки кости
А наскоро в някакво списание пишеше, че не се е къпал 4 дена и се гордее с това
.А и външния му вид...
![]()
И аз така съм чувалПървоначално написано от •._.•No_NaMe•._.•
![]()
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Ми не ми е любимец,но пък не ме и дразни..
London Tipton
Абе вие с градските легенди тъпи ли сте? Махнал си е бъбрека, за да може да си лапа малкия пръст на левия крак...
И аз знам така,даже го казаха на Gtv в Showbizz.Първоначално написано от lsd43
Певецът ми е противен,но не много,групата яко кефи.
Не не ме отвръщава.Не се интересувам много.Той е нещо като Азис-нестандартен новатор в някои области и това го прави главно заради шоуто и после за своето удоволствие.Все пак неговите разбирания държание и въобще начин на живот може да представлавят именно неговите мечти като малък.Всеки луд с номера си!
хората не го харесват заради външния му вид...аз също не бих си паднала по човек изглеждащ толкова..хм...необичайно,оба че аз го харесвам заради песните,които прави! все пак,това е най-важното...много от любимите звезди на хората правят музика,която изобщо не струва, но непрекъснато са по кориците на списанията...това вече е долно![]()
Не ме отвращава, не ми е противен...просто ми е тъп
Толкова ме отвращава, че чак му отидох на концерта.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Ами тфа за ребрата и аз съм го 4увала ама не ми се вярва.....вие мислите ли 4е е истина???!!!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Имаше ли потни метъли и тъпи?Първоначално написано от пор
![]()
Ние заради тях се замъкнахме...Първоначално написано от Fuckin'Hostile
![]()
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
ъъъ, като си дала пари - бой, к'ви са тия отстъпления![]()
Важното е, че на 04.07.2007 всички бяхме там, нали?:PПървоначално написано от пор
*И него не бих го *однал, ама чак пък да ме отвращава?! Хаха.![]()
абе аз искам на парти с Мерилин Менсън хехе..
ама нема![]()