- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Мерилин Менсън- толкова ли ви е противен???
Нито той,нито музиката му присъства в живота ми,тоест-безразличен ми е.![]()
да и аз това съм забелязала, наистина. 4естно ви казвам не бих отказала на такъв като него....Първоначално написано от Ivs Jonas
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Мен не ми е противен
хахахахах хахах браво човек, каза го!Първоначално написано от Fuckin'Hostile
И кво като не се е къпал 4 дена?!Мене ми се е случвало да не се къпя и две седмици като бях по-малка, особено лятото като бях на село да прибираме разни простотии (да помагам на баба и дядо) (а и селото ми е малък град).не се е къпал 4 дена и се гордее с това
И донякъде и аз се гордея, защото ми е рекорди съм се разхождала из градчето без д ами пука и се гордея защото не съм като повечето тъпи "мацки" - "въх недей ще се одера, или ще ми се счупи нокътя, ще ми се опраши косата" и т.н. ..........Човека не се бил къпал 4 дена въъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ сакън....инъче без грим не е толкова зле, само ако си пусне малко вежди, иначе не ми е противен, но не харесвам нито музиката която прави нито него.
прави добри песни ....и за да се хар4ат ги рекламира с нестандартния си вид които провокира интерес към него![]()
ли4но аз го съжалявам ...защото 4овек с талант да се прави на клоун ,плашило
Бях чела някъде,че не се е къпал шест дни и не си е свалял панталоните през това време и за миг,само ги а събувал до колената,докато прави секс.Гордее се с това и добавя:
Трябва да живеем така,че микробите да се струхавут да влязат в наз.
Хахах,ми какво мисля за него?...нямам никакво отношение,дори не съм чула и една негова песен.![]()
Харесвам музиката муНо все пак ДА! Противен ми е. Но щом прави хубава музика външния вид е без значение! Същото е и с Джексън
Извратен,но за сметка на това добър певец!
Just Be .. :]
Чак да ме отвращава-не,гаден ми се струва на моменти![]()
Иначе има хубави песни ;>
The best and the most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.They must be felt with the heart.