- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Каква ще е реакцията ви ?
Здравейте нов съм във форума и измислих една темичка нзм дали я има,но я поствамТа въпроса ми е : Ако хванете вашата половинка в момента когато ви изневерява.Каква би била вашата реакция? Бихте ли стигнали до бой или ще предпочетете по-мирно решение на проблема
И какво ще бъде то
![]()
ami nishto nqma da napraq samo shte go zarejako da sa izlagam li da utida da mu vikam li ko o4akvate da naprite v tkf moment toi si izbira kakvo da napri be; ]
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
shte otida i shte i nabiq edin tupanik na moitaposle shte si pogovorq s momcheto
![]()
Еее.. ти пък по-скоро момчето бих натупалПървоначално написано от tenaglia
.Се пак малко или много време сте прекарали заедно,привързали сте се един към друг,ти ще биеш нея.Бой по оня ...
![]()
А то в случая момчето няма никаква вина!
Тя е обвързана и тя трябва да знае къде да си сваля гащите.
Моя приятел ако ми изневери момичето с което го прави какво е виновно?Не помня да съм слагала етикет на чЕлото на приятеля ми - "Обвързан,не го гледай,не мисли за него и така на татака".
ще ги подмина сякаш са двама непознати.. ефекта е моментален..за жалосТ вече ми се е случвало![]()
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?
Аз бих си тръгнал просто и всичко всичко свършва до там, смисъл връзката ми с момичето и контактите с нея![]()
Fuck the skYpE ... ICQ forever & ever
Бой и по двамата докато мърдат![]()
Един ударо по момчето една майна на гаджето и това е! До по-висша степен на спор не искам да се стига![]()
+1Първоначално написано от Spider4eto
![]()
Ако можех да свалям по една звезда всеки път, когато си ме карала да се усмихна, цялото вечерно небе щеше да е в ръката ми.
Ами аз съм хващала едно от бифшите ми гаджета ,когато прегръщаше някакво момиче и реакцията ми беше : Погледнах първо нея и после него и си излязох.Последва една седмица през която не се потурсихме и после той ми каза ,че ме обича ,но аз бях прекалено нарънена и изобщо повече не му обърнах внимание![]()
![]()
Радвам се, че още има здравомислещи хораПървоначално написано от nempoB
![]()
Пуснато на: Чет Фев 14, 2008 12:59 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Аз бих си тръгнал просто и всичко всичко свършва до там, смисъл връзката ми с момичето и контактите с нея
+1![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
ами аз само ще ги погледна и ще изляза.пове4е никога нямада го потърся а ако мацката я срещна по-късно ще и кажа 4е ми е жал за нея защото е изживяла заблудата 4е може да ме измести![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
как ще реагирам ли?? има само един начин да разберем lol
... и те така
Докато загрея какво точно е станало,ще я хвана красавицата и ще я премачкам.Ще я спукам от бои.Къде ми падне там ще удрям!!...Ку*вите ги мразя наи-много..тъпи долни същества..![]()
По гол задник ще я изритам на улицата да и се смеят всички.
А с момчето ми...със сигурност ще си вземе поука от това което ще му се случи и ще знае как да се държи със следващата му приятелка !!![]()
![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
"Ебача" ще го пребия до смърт пред нея,нея ще реша какво да я правя след разговора ни и по това как ще се държи докато мачкам другия.
Ако тръгне да ме дърпа ще и набия шамар,защото значи и пука за него
Ако седи и гледа и го удря на молби няма проблем,ако тръгне да му вика помощ,добре,после ще се оправям с нея.
Ако обаче ме остави да натроша кофата на смърдела и после като си поговорим и ми обясни защо го е направила може и сигурно ще и простя,но мисъл,ча някой ми рине реномето и се подиграва с мен и чувствата ми ще ме изкара от релси и ще има кръв 100%![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Ще го смажа от бой...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
amii predi nqkolko meseca bivshata mi se obadi ela v nas sme pravq kupon ela iskam da se opravim oshte te obi4am i az ok bqh sam i vikam ai she se opravim obi4am q tq me obi4a otivam to nekfa ludnica i vikam i q tursa po staite vlizam v spalnqta i q gledam legnala vurhu nqkakvo mom4e i se natiskat namazali se s 6okolad i se oblizvat i seda 5 min na vratata te ne me vijdat otidoh vzeh edno 6i6e voda i go izlqh vurhu tqh ahah i kazah i az te obi4am haahah
мии сега като мисля вероятно няма да направя нищо,а ще ги подмина.. но понеже съм попадала в такава ситуация.. първото нещо което направих е да размажа девойката и после да поговоря с "оня "
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Не знам как бих постъпила, в какви отношения ще съм с него и с кой точно го е направил.Ако я познавам лошо и за нея...![]()
Иначе не вярвам той да го направи, две години сме заедно и дори да го направи(в което най-дълбоко се съмнявам, просто не е такъв човек), ще бъде искрен с мен, каквото и да му струва това.
Може би ще ми трябва адски много време, за да му простя и това не е сигурно или направо ще се разделим.
Аз ще използвам любимия си израз " Преча ли?"![]()
После ще ги оставя да си се оправят, обаче момчето може да забрави за мен от тук нататък...просто и на улицата ще го подминавам....Бахти не стига, че подъл, ми и тъп - като изневерява поне да гледа да не го фанат...
![]()
![]()
![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Ами мисля, че ще поклатя глава и ще поцъкам..Незнаам.. Зависи дали е важен за мен, ако не е-нещата ще се наредят добре.........
А и т'фа момче да не мисли, че ще го мисля за НЕЩО (пълно нищо си е това!)![]()