- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помогнете! Как да и кажа че не искам да ходя вече с нея
Моля ви кажете ми как да и кажа че не искам да ходя вече с нея..
Неска е Св.Валентин ако и кажа че вече не искам да ходим и сме скъсали на нея ще е тъжно
недей да я късаш точно на празника. Ще и бъде адски гадно и сиг ще го намрази. Така че изчакай утре![]()
то не че утре ако и каже няма да го намрази... напиши и един смс че вече не ти е на душатаПървоначално написано от Spider4eto
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ябааа тва ако го направиш значи си супер кретен!
Защо точно днес реши да скъсаш с нея ?Толкова други дни може ти баш днеска,голям си гадняр спор няма!!!![]()
аве просто и го кажи кво ти пука като си я видял с друг![]()
Fuck the skYpE ... ICQ forever & ever
ми начи я скъсай баш неска че да си отмъстишПървоначално написано от atwood
![]()
нече съм гадняр![]()
но нали в предишния си пост писах че я видях преди 2 дена с едно момче![]()
Сега искам да и направя гадно
Наистина изчакай да мине празника и на другия ден и го кажи.Адски тъпо е точно днеска,дори да е била с др. момче сигурен съм,че не заслужава точно днеска да бъде скъсана. (Никой не заслужава)
добре ще ви послушам съветите но обаче неска няма да се срещам с нея и тя ще разбере че ме губи бавно по-бавно ...![]()
Надяваме се всичко да приключи положително и да си оправите отношенията.Сигурен съм ,че държи на теб![]()
![]()
Лелеее видял си я с друг и няма да я скъсаш днеска....Първоначално написано от atwood
По - добър повод е само рождения и ден
![]()
оки ама след като ти е изневерила и го върни кво я щадиш
Е ти не каза от начало,че си я видял с друго момче,след като е ПРЕДАТЕЛКА я скъсай днеска.
А на колко си години,че не знаеш как да скъсаш с момиче?
Това пък с връщането е най-тъпото нещо което може да направи (според мен) Ако наистина го обича нека си проведат един сериозен разговор,да си изяснят всичко и това е...Кви са тия тя ми изневери!Дай да и го върна... Глупости....![]()
![]()
![]()
ам.. като ви гледам отговорите..
Най-добре ще е да не дойда на срещата и тя ще разбере че не я искам вече![]()
А така и я блокни по скайп, за да не разбере за кво си я заебалПървоначално написано от atwood
![]()
дам дам и не и вдигай като ти звъни на телефона или даже и затваряйПървоначално написано от Tazadar
![]()
Повярвайми знам как да кажа на едно момиче как да късаме и то в лицето ... обаче тази е различнаЕ ти не каза от начало,че си я видял с друго момче,след като е ПРЕДАТЕЛКА я скъсай днеска.
А на колко си години,че не знаеш как да скъсаш с момиче?![]()
Между другото съм на 16
е явно е поредната курвичкаПървоначално написано от atwood
Кво означава е различна?Малумна ли е?Или не разбира български език?Или какво й е различното,че като кажеш не те искам вече да не разбере?
И тва да не вдигаш и такива разни неща са в повече стил на момичетата,точно тези постапки аз наричам "П*ткински"
Панимаю?
добре де "различна" исках да кажа "мн се обичахме" но вече не чувствам предишните чувства.![]()
Ае ще изпратя едно смс-че и готофо
по скоро май ти си я обичалПървоначално написано от atwood