- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помогнете! Как да и кажа че не искам да ходя вече с нея
Извинявай, но ако не разбра той я е видял преди 2 дена с друго момче !!!Първоначално написано от hooliganka89
Madness is the gift, that has been given to me.
Кво стана, кво станаПървоначално написано от atwood
![]()
![]()
Toва,ако го направиш те признавам за най-безчувственото съществоПървоначално написано от tuzaro
,много е тъпо да й пишеш смс,ЗАБРАВИ!!!Срещнете се и си поговорете. :P
Успех.
Като се е оср*ла ще я скъса действай atwood ;>Първоначално написано от hooliganka89
Eventful past is everclear.
НЕ НА ПРАЗНИКА, БЕ !!!Първоначално написано от FaHrEnHeit
ПС: Ти па си много отворен![]()
така ..
начи и изпратих СМС
после ми звънкаше но аз затворих тела в лицето и сега вече не ми звани![]()
![]()
![]()
![]()
много смело ! БРАВО! .... това не е начина ....Първоначално написано от atwood
![]()
милост няма !!
да беше помислила преди 2 дена с кой ми изневеряваше..
ТОВА Е ПОДАРЪК ЗА НЕЯ ЗА СВ.ВАЛЕНТИН![]()
![]()
не че нещо ама си **** и кретенаПървоначално написано от atwood
Ти за кво не я пита кое е било момчето? Може да й е бил само приятел.....или поне що не поговорихте...ненененнен.....
ЕвалаПървоначално написано от atwood
![]()
Eventful past is everclear.
без да ме обиждаш добре ли ?
видях как се целуват а тоя п*дал и бараше задника ...
АЙДЕ СЕГА ми кажи да ли сам кретен а ?
Евалата атууд, ей тва заслужават всички курвички...![]()
![]()
![]()
Браво![]()
![]()
Тва заслужава тая патка
![]()
![]()
![]()
eee br pi4 tva zaslujava taq bez milostda i stane i na neq gadno
ako te e obi4ala nqma6e da ti izneveri
:P
АаА басииии и помияра деттттт вааа не толкова са нанервих като четах темата че не просто не е истинаааааааа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
смятах да не пиша и да не кажа нищо по въпросааа
![]()
![]()
ама въх неее....
![]()
![]()
![]()
всичко в тоя шибан живот се връща помни....
е кво тя му е изневерила . Тя първа го е наранила. Вобще кво е виновен той че тя е няква тъпа путкаПървоначално написано от ZaI4I
![]()
Добре айде кажи ми ако всеки започне да си го връща щото са го наранили до къде ще се стигне...Както казах по горе всичко се връща,когато тя го е наранила щеше да и се върне..пфф това е толкова глупаво..просто съм без думи...Е,да и нея не я оправдавам н0 неговото вече е подл0 и супер гадн0Първоначално написано от Spider4eto
![]()
ем попринцип аз за себе си предпочитам лично да го върна пред тва да чакам на съдбата или нещо от сорта. Може да звучи детиснско или нещо от сорта. Ам не мога да си представя да ме боли за някой и аз да не му го върна тъпканоПървоначално написано от ZaI4I
![]()
Да не и развалял празника... Да, бе, тя е развалила неговия предварително. Това не е отмъщение, така би трябвало да постъпи и по всяко друго време на годината - да скъса с нея! Е, да, кофти е със смс, ама така е решил. Какво нападнахте човека, той е жертвата в случая, тя е прецакала него?
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Абе кфо не стига че я къса точно на 14-ти ми и чрез смс..тфа е възможно най-тъпото нещо което можеше да напрай...Е,да разбирам го нямал е смелост да я погледне ф очите за да и го каже..И товада се радваш и да си щастлив от това че другия го боли прост0 е...е аз до тук се изчерпах...няма да пълня темата с излизашни постове с които казвам едн0 и също това е моето мнение..всеки с мнението си нали така![]()
защо па трябва да и го връщаш като я късаш с смс ? тва по скоро зле за тебе пич... тя знае ли че си ги видял ?
акоб ях на твое място като ги видя,отиам при тях и викам на момчето,ай бързай че и аз си чакам реда....ако можеш я чукаш и изьхвеърляштака ще и е гадно
а не с смс...късам те
![]()
нямам повод да сънувам....
Тия момичета само ми попиляват нервичкита ама аз съм по търпилив.Ти си издаржал само 2 дена....
Гледай напред! Тя не те заслужава и според мен постъпи добре.Ще има още момичета в живота ти така че успех!![]()