- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помогнете! Как да и кажа че не искам да ходя вече с нея
Аре стига бе, к'ъв празник е 14ти???ТВА НЕ Е ПРАЗНИК, А ПАРОДИЯ!!!Поне за мен...Първоначално написано от ZaI4I
Та курветинката т'ва е и заслужавала, дано никога не срещна такава...
ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!
axaxax
В процес на обработка!!!
Явно съм видяла темата със закъснение, та днес явно ще е денят, в който ще се разделите...тъжно.
Може да и е бил само фр,братовчед или нещо таковаПървоначално написано от Spider4eto
Защо не я попиташ първо?
Ако беше прочела цялата тема щеше да видиш че той е казал че ги е видял да са целуват и момчето я е било хванало за дупИтУПървоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
![]()
Темата е много интересна-момчето е постъпило точно както трябва но на мене ми е по-интересна реакцията на ZaI4I-кажи след като толкова лошо е постъпил според теб ти какво би направила в обратната ситуация-твоето гадже дето го обичаш го виждаш да се прегръща, целува и държи за ДУпиТу друга 2 дена преди Св. Валентин ?
Първоначално написано от Tazadar
:
тогава защо питаш как да и го кажешПървоначално написано от atwood
![]()
Първоначално написано от atwood
"Вече не ми е толкова готино заедно .." нещо такова бих ползвала : ))
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
Ми със сигурн0ст няма да му разваля празника щом го ОБИЧАМ....и ако толкова много държах на него щях да му поискам обяснение а не да го зарязвам за да си го върна...Първоначално написано от mitakkka
![]()
![]()
е да ве верно за кво да му разваляш празника нищо че те е наранилПървоначално написано от ZaI4I
а и квото и обяснение да ти даде факта си е факт изневерил ти е. А ти си едно такова наивничко и ще чакаш "да му се върне" ей така от нищото. Няма такива неща в real life. Или му го връщаш и на него му е гадно или си страдаш само ти. Въпреки че не мисля че на оная курва и е станало много гадно след като му е изневерила преди тва
![]()
Първоначално написано от Spider4eto
Виж сега въпроса беше ако го ОБИЧАМ....в смисъл така беше казан0 да се поставя в такава ситуация...Е ако го обичам какво значение има как се чувствам аз и дали ме е наранил...Важното е поне да се чувства що горе добре на Свети валетин...И всички са станали едни такива егоисти само за себе си мислят а не за другите не просто..на къде отива света и аз нзнаправо вече се отчайвам
![]()
ама ти повече ме отчайваш начи той хем те е наранил като ти е изневерил(ако го обичаш ще те боли много повече от обикновено) та наранил те е и ти пак продължаваш да мислиш за него, дали на него ще му е добреПървоначално написано от ZaI4I
а на него вобще няма да му пука за теб след като е направил такова нещо. Няма логика в мисленето ти(или поне аз не намирам)
Да, бе, какви сме гадни всичките наистина - то гаджето да му изневери, да се погрижи на него да му е "хууубавко" на празника (даже и преди това), а той да иска да се разделят! Тцтц, ужас! Какъв безчувствен човек е... Важното е, че той я обича и за това е длъжен да си потъпче достойнството, гордостта и болката, за да може тя да си гледа кефа и на спокойствие да му изневерява!
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Не е важн0 дали не него му пука за мен,важното е че на мен ми пука за него![]()
![]()
оле яко наивничко си честноПървоначално написано от ZaI4I
не ти повелавам да ти се случи такова нещо ама ако ни се случи ще разбереш що бихме го скъсали точно тогава.
![]()
въпреки че аз бих скъсала с въпросния по по гаден начин ще си намеря друг ама ще се правя че още ходя с първия и на рдто му отивам с новия и като подарък го късам![]()
![]()
Едва ли...щото са ми прайли и по гадни номерца и пак не съм ги късалаДа де то пак си зависи от момчето до каква степен държа на него
ем ако е някой с който хода от 1 2 седмици вобще няма да ми пука и просто ще го скъсам. Ама ако е момче за което съм си отворила сърцето и съм му подарила любовта си прошка няма.Първоначално написано от ZaI4I
Око за око зъб за зъб.
П.П Хамурапи е бил умен човек
Eventful past is everclear.
К'ви ги вършеха тези двамата тогава? Я обясни, ако са били по-"интимни", според мен си в пълно право да скъсаш.Първоначално написано от atwood
![]()
е нали казва че са се целували и оня я е фащал за дупетоПървоначално написано от LovePoisoned
И в крайна сметка какво стана?!
Еми ко стана всички се надрусали задружно и мирясали....![]()
тцтц
кажи и
ей повече не те искам