- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На Свети Валентин съм съм/а
Нямах и намерение да споряПървоначално написано от Psyhicx
Или поне не точно сега..
What you give is what you get!
emm i az sam sama i kvo, nema da reva qseda si i si "kuponqsvam" v skypa
![]()
![]()
![]()
`` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``
![]()
![]()
![]()
Ко
![]()
![]()
Аз съм баба мИчта![]()
![]()
Ка' шъ съм сам бе? Зел съм си тук една боза и
съгрешавам сладко, сладко...
Попринцип се кефя мн на влюбените ама днес направо се дразних, не заради тях, а защото съм сам. Мога да кажа, че мраза тоя празник, ако изобщо е празник това(някъв тъп е такъв).Та хванахме се с още двама приятели и си отпразнувахме Трифон Зарезан(т'ва поне е няква малка утеха)
Апф, ми и аз съм сама, ама... Кво да направя![]()
Верно ми се щеше да не е така, оба4е тва е положението![]()
![]()
Робинята на Quench
Блудкава ми е еуфорията около 14-ти февруари.Едни се напиват до безпаметност, друго си организират романтични вечери на свещи, като преди това обикалят центъра или висят в някое задимено кафене...Не знам просто не обичам този ден...
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
И аз.Апатичен ми е тоя ден. Особено откакто посмъртно не мога да опитам вече вино... съвсем.
![]()
Макар че тази вечер докато се разхождах из центъра, ми беше хубаво да гледам как двойки на средна възраст се държат за ръце или всички в заведенията си говорят оживено...и изглеждат щастливи.
Какво пък... като сме безделници да не сме без празници.Щом им доставя удоволствие на хората - нека празнуват. На мен специално всичко ми е много изкуствено.
Макар че си подарих днес голяма кутия във формата на сърце с шоколадови бонбони...![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.