- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо момчетата харесват курволяците?
на мене курвите не ми харесват![]()
mom4etata EBAT kurvi,no haresvat SVESTNI momi4eta!ima razlika!!
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Както казва народа - различни хора , различни интереси.
няма по-лошо нещо от гадже курва. Аз лично не бих ходил с такава , а просто бих си я зарибил да си го правиме , когато имам нужда само от ебане.
Голям размер на картинката! /machoka/
Е не винагиПървоначално написано от dablue
чувстваш се добре кешиш се и накрая се жениш :Д хахаха
![]()
tova e taka za6toto mom4etata koito ne mogat da si hvanat gadje i si izbivat kompleksite kato hodqt pri kurvi
HARESVAT GI ZA VEDNYJ,AKO SLU4AINO SA PRIQTELI ....MOJE,NO MN SLOJNO DA SE POLU4I NE6TO
Защотокогато търсим връзка-търсим връзка, а през останалото време търсим сексПървоначално написано от VIP_PERSON@T@
.
Не всички харесват курвите просто повечето момичета се прават на такива. Аз например не харесвам курвите и не бих искал да имам връзка с някоя такава.
E sig 6a prozvo4i stranno obace az sas kurvi rabota si nemam taka 4ee mainata im te sa tapi a we kakvo a vi obqsnqvam ... Vseki spored vskusa i jelaniqta si ...
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!
Защото мъжа е създаден да пръска семенните си течности напред-назад.
П.П. Защото голяма част от свестните момичета вече са заети
Eventful past is everclear.
Ami az naprimer ne sum "kurvi4ka" i imam normalna prekrasna dulgogodi6na vruzka , oba4e v legloto stavam to4no takava - k**va,mrusnica - kakto iskaite go nari4aite i tova go lvudiava za6toto ima 2 v edno.
Първоначално написано от VIP_PERSON@T@
nikoi ne obi4a kurvite i te ne 4e gi haresvat prosto sa im sigurni 4uk i beg i znaqt 4e nqma problemi
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
защото са лесни!!!!
[quote="macka123"]защото са лесни!!!![quote]
хубаво е че все ощее има момчета които си падат по трудните работи !
ako si e istinska kurwa, nqma kak da imash vryzka.Първоначално написано от VIP_PERSON@T@
mi kak shto ... shot mojesh si gi takowash kogat si iskash. i sa lesni. i ne im puka che utre nema im sa obadish. i ne ti zvynqt sled uchilishte da hodish chak do tqh da gi izprashtash. a kat se sybirash sp riqteli da piinete, ne ti zvyni s typiq wypros "mi az ko sha praa?". mi boli ma fara> che kfo po-hubawo ot tfa ?! kak nqma da iskam..... KAT TI DAWAT - WZEMAI ! :}
То е ясно защо ги харесват и какво искат от тях.
За редовна връзка не стават...
С две думи - възползват се .....само секс искат...![]()
Никое момче не иска сериозна връзка с курва...ясно що ги искат (някои)
Голям размер на картинката! /machoka/
Еми, възползват се.Правят го за самия секс като "спорт", не за друго. Ама на тези к. бързо им минава славата, както каза някой, разпишеш им се на стената и след 3-4 годинки..
А ако тръгнеш с курва, то е ясно, че ще е заради секса, а тогава омръзва бързо.
Така че... правят го колкото да си начешат крастата.![]()
По-удобния вариант,но не винаги предпочитания. Защо? Заради психиката. Щом е лесно,значи е за *****. Кво по-хубаво за 1 момче/ако му е само до това и не иска да се омотава с връзки/.
i az sam momi4e no shte se vkliucha v temata....priqtelq mi mrazi kurvite...... ne go kazva zashtoto hodi s men.... poznavam go ot 2 godini hodim ot edna i vinagi gi e mrazel....taka che ....ne vsi4ki mom4eta obichat da se liubuvat na kurvite![]()