.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 112
    на мене курвите не ми харесват

Супер фен
    mom4etata EBAT kurvi,no haresvat SVESTNI momi4eta!ima razlika!!
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Град
    Асеновград, България
    Всъщност, незнам какво разбираш под к***а, но това, за което се сещам аз... Не, не ми харесват и не бих искал да имам връзка с такава.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Град
    Sofia
    Както казва народа - различни хора , различни интереси.
    няма по-лошо нещо от гадже курва. Аз лично не бих ходил с такава , а просто бих си я зарибил да си го правиме , когато имам нужда само от ебане.
    Голям размер на картинката! /machoka/

Цитирай Първоначално написано от dablue
    Да ти кажа не винаги е така...Например моята половинка в момента ме кара да се чувствам толкова щастлив..Никога до сега не съм изпитвал такова силно чувство.Просто е невероятно искам да го изпитвам още дълго време
    Е не винаги чувстваш се добре кешиш се и накрая се жениш :Д хахаха

Град
    Бургас
    tova e taka za6toto mom4etata koito ne mogat da si hvanat gadje i si izbivat kompleksite kato hodqt pri kurvi

HARESVAT GI ZA VEDNYJ,AKO SLU4AINO SA PRIQTELI ....MOJE,NO MN SLOJNO DA SE POLU4I NE6TO

Re: Защо момчетата харесват курволяците?

Цитирай Първоначално написано от VIP_PERSON@T@
    Здравейте!

Искам да попитамм защо вие момчетата харесвате винаги курвите?И бихте ли искали да имате връзка с тях?
    Защотокогато търсим връзка-търсим връзка, а през останалото време търсим секс .

Не всички харесват курвите просто повечето момичета се прават на такива. Аз например не харесвам курвите и не бих искал да имам връзка с някоя такава.

...

E sig 6a prozvo4i stranno obace az sas kurvi rabota si nemam taka 4ee mainata im te sa tapi a we kakvo a vi obqsnqvam ... Vseki spored vskusa i jelaniqta si ...
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!

Фен Аватара на FaHrEnHeit
    Град
    София
    Защото мъжа е създаден да пръска семенните си течности напред-назад.
    П.П. Защото голяма част от свестните момичета вече са заети
    Eventful past is everclear.

Град
    East Coast

Цитирай Първоначално написано от Kashon
    Здравейте!

Искам да попитамм защо вие момчетата харесвате винаги курвите?И бихте ли искали да имате връзка с тях?
    Защотокогато търсим връзка-търсим връзка, а през останалото време търсим секс .
    Няма спор

hottie
    Guest
    Ami az naprimer ne sum "kurvi4ka" i imam normalna prekrasna dulgogodi6na vruzka , oba4e v legloto stavam to4no takava - k**va,mrusnica - kakto iskaite go nari4aite i tova go lvudiava za6toto ima 2 v edno.

Здравейте!

nikoi ne obi4a kurvite i te ne 4e gi haresvat prosto sa im sigurni 4uk i beg i znaqt 4e nqma problemi
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

Цитирай Първоначално написано от Manyto
    nedei da ni slagash vsi4ki pod ob6t znamenatel za6toto az naprimer neharesvam momi4eta det se izqvqvat s mn mom4eta

+1

защото са лесни!!!!

Град
    до твоята звезда :)
    [quote="macka123"]защото са лесни!!!![quote]

хубаво е че все ощее има момчета които си падат по трудните работи !

Здравейте!

ako si e istinska kurwa, nqma kak da imash vryzka.

mi kak shto ... shot mojesh si gi takowash kogat si iskash. i sa lesni. i ne im puka che utre nema im sa obadish. i ne ti zvynqt sled uchilishte da hodish chak do tqh da gi izprashtash. a kat se sybirash sp riqteli da piinete, ne ti zvyni s typiq wypros "mi az ko sha praa?". mi boli ma fara > che kfo po-hubawo ot tfa ?! kak nqma da iskam..... KAT TI DAWAT - WZEMAI ! :}

То е ясно защо ги харесват и какво искат от тях.
    За редовна връзка не стават...

Супер фен
    С две думи - възползват се .....само секс искат...

Град
    Na sedmoto nebe!
    Никое момче не иска сериозна връзка с курва...ясно що ги искат (някои)
    Голям размер на картинката! /machoka/

Еми, възползват се. Правят го за самия секс като "спорт", не за друго. Ама на тези к. бързо им минава славата, както каза някой, разпишеш им се на стената и след 3-4 годинки..
    А ако тръгнеш с курва, то е ясно, че ще е заради секса, а тогава омръзва бързо.
    Така че... правят го колкото да си начешат крастата.

По-удобния вариант,но не винаги предпочитания. Защо? Заради психиката. Щом е лесно,значи е за *****. Кво по-хубаво за 1 момче/ако му е само до това и не иска да се омотава с връзки/.

i az sam momi4e no shte se vkliucha v temata....priqtelq mi mrazi kurvite...... ne go kazva zashtoto hodi s men.... poznavam go ot 2 godini hodim ot edna i vinagi gi e mrazel....taka che ....ne vsi4ki mom4eta obichat da se liubuvat na kurvite

аз не ги харесвам курвите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си