- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо момчетата харесват курволяците?
+1Първоначално написано от Presley`n`Sum
offline forever!
[quote="bRigHt [!] m00rnInGstaR"][quote="macka123"]защото са лесни!!!!То такива трудни има само на думи... сички са к***и
хубаво е че все ощее има момчета които си падат по трудните работи !![]()
Всички искат:
-батко
-пари
-кола
-дрешки
Или това са трудните?![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Доста мъже си падат по курви, доста жени си падат по курвари.
Поне на мъжете им стига акъла да знаят, че курвата става само за секс. Най-голямата глупост е жена която си мисли че има сериозна връзка с курварче. Обикновено е много прецакана накрая.
кои подяволите ти каза че искам да имам връзка и че харесвам курволяците!?![]()
tva be6e mnogo to4no kazano...Първоначално написано от Paul Crewe
iii xaxax to izleze 4e si4ki mrazeli kyrvite... da e i az vi vqrvam![]()
do avtorkata: primera koito ti dade... tova li ima6 za kyrva?!?!? mmm... qvno o6te si na lape6koto nivo.../no offence/ celyvkata ne ozna4ava ni6to...![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
хохо защо пък всички да харесваме курви....аз просто съм се изумил от курволяци ...
то май така стана модно :Д на 13 години кучка след още 2 курва и след някой друга майка ... повярвай ми никой не харесва курвите .. както са казали хората
Обичам курвите,мразя номерата им![]()
![]()
![]()
![]()
Тука такива тъпотии изчетох, избивали комплекси дрън-дрън. Винаги е по-яко да клецаш курва. Не мога да кажа на приятелката си която обичам, обърни се че ше ти го фъргам в устата. Съмнявам се тука колкото хора да написаха че не харесвали курви да има нещо вярно... Просто не сте попаднали на подходящата, която е много хубава и лапа страшноТова е. Който иска да осъществи някои фантазии освен с некой курволяк не виждам с какво друго
А и тва че всички курви били гадни... Не знам звучи ми като женска завист, познавам изключително красиви.
[quote="DjBaloon"][quote="bRigHt [!] m00rnInGstaR"]Ти не знаеш ли,че не всички са еднакви?Първоначално написано от macka123
![]()
offline forever!
[quote="princesa_viki"][quote="DjBaloon"]Мацка,подкрепям те!Значи....1.Приятелят ми не ми е батко!Първоначално написано от bRigHt [!
2.Няма кола.
3.Не търся някакви материални облаги от него!
4. И въпреки това ходя с него!
И не съм единствената.....тва,че има материалистки,не значи,че всички са такива... само нз с кое право определяш,че ВСИчКИ бИлИ такива![]()
Колкото и да се правите на незаинтересовани,всички момчета се захласвате по-леки момичета,защото сте сигурни,че ще ви скочи в креватчето по-бързо от всяка друга.![]()
6toto obi4ame ebaneto wekfo da haresvame nekfi tupi devstvenici koito trea gi 4aka6 100 godini da stanat gotovi za da ti pusnat...ebasi tupite se 1 go pravqt samo za teb.. pone do 30 godini mislq da ne se zahva6tam sus seriozni vruzki..iskam si izjiveq mladinite na MAX!
![]()
Защото лесно биха ни пуснани.![]()
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz
аз не ги харесвам и не бих искал да имам връзка с тях, всъщност ми е др**фа като се сетя..Първоначално написано от VIP_PERSON@T@
![]()
Do you speak Salsa? .......
Kyrva ne moje da ima seriozna vryzkaПървоначално написано от VIP_PERSON@T@
![]()
Така си еПървоначално написано от {SeXy_BaBy}
Те стават само за ебанье.
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz
моме тъпо, колко момчета познаваш, колко свят си видяла, за да си вадиш такива генерални изводи?
sa 6ti kaja 6to mom4etata haresvat kurvite6ot sa lesni i napulno dostupni.ebe6 i furlq6 na kamara no men takiva individi me otvru6tavat
![]()
Недей вкарва всички хора под общ знаменател, а това за курвата и връзката някакъв английски виц ли трябваше да бъде? Освен ако не говорим за връзката на пачката...
Pri polojenie,che te samo tova predlagat...Първоначално написано от ~LaDy_Dy~
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
еми момчетата харесват момичета който им пускат по лесно пък дали тва ще се нарече курви или не няма значение кой както може :P
+1Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
offline forever!
abe na koi ne mu se iska da go prai s kurva![]()
![]()
ai sq ,te po opitni znaqt kak to4no se zadovolqva 1 muj, imat poe4ko opit
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
Вечната причина просто "курвата" няма да се дърпа и момчето ще може да получи всичко което си иска анален вагинален орален секс направо като по поръчка а аз лично не бих ходил с курва все пак човек трябва да си варди малко реномето.
Когато се изкачваш по стълбата, поздравявай, защото когато слизаш срещаш същите хора!
То и ника ти това подсказваПървоначално написано от Курвар
![]()
Колкото по темата: сериозна връзка и курва са две несъвместими понятия.