- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо момчетата харесват курволяците?
Първоначално написано от the_hottie
Ето това примерно според мене е което мъжете търсят (поне аз де), жена елегантна, интелегентна, стилна, възпитана но в леглото мръсница.
Повечето са или едното или другото, якото е да намериш тази неочаквана добра комбинация, да не я изпуснеш и най-важното да я запазиш.
Харесват ги защото са лесни и пускат когато и да е. Кво повече може да иска едно момчеиначе.. пази боже от такива каки
![]()
![]()
![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
отговра на въпроса ти е в думата "курва" .... щом е такава и ако аз го знам пък ако ще и най-красивата да е не бих я хванал щот на една курва 1 не и стига на нея и тряат още и още и още .........и тя със сигурност няма намерение за връска с който и да е от "бройките си"
а защо искаме с курва .... ми че тя е готова и без да и казваш че я обичашкой не иска така
![]()
za6toto momi4etata sa kato kenefi ili sa zadrysteni ili sa zaeti,a kurwite sa kato hrastite do pytq!
[quote="Бай Хихон-колко цял бидон"]za6toto momi4etata sa kato kenefi ili sa zadrysteni ili sa zaeti,a kurwite sa kato hrastite do pyt
Не съм съгласна,че момичетата са кото кенефите!!![]()
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
Първо - не слагай всички под общ знаменател.![]()
Второ замисли се като има толкова много лесно-достъпни момичета - както ти ги наричаш "курволяци" - за кво им е на момчетата да се мъчат?! Просто така им е по - лесно! И не съм съгласна, че момичетата са кенефи - недей обижда ако обичаш![]()
http://www.jivotno.com/DoPu - пуснете по едно гласче
Не са кенефи, обаче ако прекалено им покажеш че ги обичаш ти се качват на главата. Тъп свят.
ne prost me scepawate s typotiq az wi kazwam 4e sa kato kenefi w smisyl 4e ili sa zaeti ili sa zadrysteni!Dobre ima i pogowrka 4e jenite sa kato winoto ........ ama nikoi ne kazwa 4e ste takiwa se6tate li se?prosto izpolzwam kenef kato srawnenie po daden priznak!![]()
![]()
ммдаа, но ти си на далавера щото имаш и биберон!Първоначално написано от Manyto
![]()
Искам само да питам нещо.Значи според вас едно момиче което харесва секса(имам в предвид разнообразния секс с доста момчета)е задължително курва така ли?Моето лично мнение че не тези момичета са курви.За мен курва е момиче което не си знае цената и спи със всеки срешнат независимо дали е грозен,дебел,беден,богат,ци ганин или какъвто и да е прошляк.НЕ мисля че е правилно да поставяте момичетата които обичат секса и си имат цена и си лягат с този които наистина си заслужи под общ знаменател с по горе споменатото от мен какво значи курва.Щом са се харесали момче и момиче защо да не си легнат та дори и за една вечер.Това според мен си е едно готино изживяване.
![]()
Za6toto puskat po vsqko vr , 4uka6 kogato ti e kef .![]()
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
Tochno kato jena,koqto da ne harchi...Първоначално написано от mother
![]()
![]()
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
ако има курви от Шумендо ся несам попадал на такъв тип моми4ета и може би о6те сам..
![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
аз също не съм от този тип!!и както каза не слагай всички под общ знаменателПървоначално написано от Manyto
![]()
Защото момичетата харесват мускулестите селяндури без грам мозък в главата си, които третират жена си като по-долнокачествен човек.
На тъп въпрос-тъп отговор
Don't worry, be happy!
еми някои момчета ги харесват заради това че са по-лесни!иначе и мен лично не ме кефят....то просто тръпка няма...отиваш казваш и два лафа и тя вече е готова да я изплющиш![]()
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
ми гледай сега:
всички момичета харесват боклуци и простаци.(не спорете всички сме наясно че е така, макар че не искате да си го признаете) а простацит обикновено предпочитат простакели (курволяк), защото по-лесно им се набутват в леглата. просто е.
бтв, бъбли е мн прав/аЗащото момичетата харесват мускулестите селяндури без грам мозък в главата си, които третират жена си като по-долнокачествен човек.
На тъп въпрос-тъп отговор
az sum popadal na takova momi4e 6tom razbrah kvo iska q odrqzah koi znae kvo moi mi lepne
Вярно че момчетата не сме най умната нация , но те тва е направо смешно.Курвата е за едноминутна връзкаСички искат продължителна връзка с някое свястно момиче
![]()
Скайп: doombringer2006
Защото е по лесно да праскаш някоя просто така .. от колкото да се мъчиш и мъчиш с някое хубаво и трудно момиче .. и накрая пак да останеш на сухо![]()
ПС: и аз не обичам ку*вите обаче изказвам просто моето предположение ..
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
определено е на по малки години от 15 и маи завижда на някои от приятелките си.. които се пускат на секи за 5 целувкиПървоначално написано от wasntme_
![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
И ти се обръсни че като те гледам мязаш на бустанско плашилоПървоначално написано от Kurdokolenko
![]()
Те не ги искат за сериозна връзка,желаят ги за но6т,за две,три...може би...За тях"курволяците"са момичета с опит...нали се се6та6..як секс......пълна програма![]()
Защото не всички момчета са еднакви.Защото не може един "тип",ако мога да го нарека момиче да се харесва на всеки-абсурдно е! Всеки си има определен вкус,но ако на дадено момче му харесват така наречените курви (според мен са само момичета ,който търсят внимание или се правят на интересни,но може и да им е в кръвта незнам),той не би трябвало да търси сериозна връзка,а просто нещо,за една нощ.Ако търсиш сериозна връзка едва ли човек би избрал момиче което няма принципи и да речем я е минал половината град(такова определение попринцип се дава за "курвите") или ,НЕ?![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.