.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 112
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Ami az naprimer ne sum "kurvi4ka" i imam normalna prekrasna dulgogodi6na vruzka , oba4e v legloto stavam to4no takava - k**va,mrusnica - kakto iskaite go nari4aite i tova go lvudiava za6toto ima 2 v edno.

Ето това примерно според мене е което мъжете търсят (поне аз де), жена елегантна, интелегентна, стилна, възпитана но в леглото мръсница.
    Повечето са или едното или другото, якото е да намериш тази неочаквана добра комбинация, да не я изпуснеш и най-важното да я запазиш.

Град
    Somewhere over the rainbow*
    Харесват ги защото са лесни и пускат когато и да е. Кво повече може да иска едно момче иначе.. пази боже от такива каки
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

отговра на въпроса ти е в думата "курва" .... щом е такава и ако аз го знам пък ако ще и най-красивата да е не бих я хванал щот на една курва 1 не и стига на нея и тряат още и още и още .........и тя със сигурност няма намерение за връска с който и да е от "бройките си"

а защо искаме с курва .... ми че тя е готова и без да и казваш че я обичаш кой не иска така
    18 м Варна скайп nase_vn
    http://naze.aha.bg -

za6toto momi4etata sa kato kenefi ili sa zadrysteni ili sa zaeti,a kurwite sa kato hrastite do pytq!

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    [quote="Бай Хихон-колко цял бидон"]za6toto momi4etata sa kato kenefi ili sa zadrysteni ili sa zaeti,a kurwite sa kato hrastite do pyt

Не съм съгласна,че момичетата са кото кенефите!!
    Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...

Град
    Варна
    Първо - не слагай всички под общ знаменател.
    Второ замисли се като има толкова много лесно-достъпни момичета - както ти ги наричаш "курволяци" - за кво им е на момчетата да се мъчат?! Просто така им е по - лесно! И не съм съгласна, че момичетата са кенефи - недей обижда ако обичаш
    http://www.jivotno.com/DoPu - пуснете по едно гласче

Не са кенефи, обаче ако прекалено им покажеш че ги обичаш ти се качват на главата. Тъп свят.

ne prost me scepawate s typotiq az wi kazwam 4e sa kato kenefi w smisyl 4e ili sa zaeti ili sa zadrysteni!Dobre ima i pogowrka 4e jenite sa kato winoto ........ ama nikoi ne kazwa 4e ste takiwa se6tate li se?prosto izpolzwam kenef kato srawnenie po daden priznak!

Цитирай Първоначално написано от Manyto
    Цитирай Първоначално написано от dablue
    Винаги съм търсел сериозна връзка.Отдавам се на връзката си на 100 % и просто мисъл за такава връзка е недопостима в мойта глава
    i az sum tam no dosta no v posledno vreme po4vam da se zamislqm
    davash 100 procenta ot sebe si a 4oveka do teb mn mn ne go ebe ... ti vlagash 4uvstva i si gotov na vsi4ko a toi ne go ebe mn mn i loshoto e 4e toi go prikriva i nakraq lapash dedoviq
    ммдаа, но ти си на далавера щото имаш и биберон!

Искам само да питам нещо.Значи според вас едно момиче което харесва секса(имам в предвид разнообразния секс с доста момчета)е задължително курва така ли? Моето лично мнение че не тези момичета са курви.За мен курва е момиче което не си знае цената и спи със всеки срешнат независимо дали е грозен,дебел,беден,богат,ци ганин или какъвто и да е прошляк.НЕ мисля че е правилно да поставяте момичетата които обичат секса и си имат цена и си лягат с този които наистина си заслужи под общ знаменател с по горе споменатото от мен какво значи курва.Щом са се харесали момче и момиче защо да не си легнат та дори и за една вечер.Това според мен си е едно готино изживяване.

Za6toto puskat po vsqko vr , 4uka6 kogato ti e kef .
    qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от mother
    Цитирай Първоначално написано от Курвар
    Вечната причина просто "курвата" няма да се дърпа и момчето ще може да получи всичко което си иска анален вагинален орален секс направо като по поръчка а аз лично не бих ходил с курва все пак човек трябва да си варди малко реномето.
    То и ника ти това подсказва

Колкото по темата: сериозна връзка и курва са две несъвместими понятия.
    Tochno kato jena,koqto da ne harchi...
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    ако има курви от Шумен до ся несам попадал на такъв тип моми4ета и може би о6те сам..
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Цитирай Първоначално написано от Manyto
    nedei da ni slagash vsi4ki pod ob6t znamenatel za6toto az naprimer neharesvam momi4eta det se izqvqvat s mn mom4eta
    аз също не съм от този тип!!и както каза не слагай всички под общ знаменател

Голям фен
    Защото момичетата харесват мускулестите селяндури без грам мозък в главата си, които третират жена си като по-долнокачествен човек.
    На тъп въпрос-тъп отговор
    Don't worry, be happy!

Аз лично не харесвам такива момичета и ги отбягвам....

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    еми някои момчета ги харесват заради това че са по-лесни!иначе и мен лично не ме кефят....то просто тръпка няма...отиваш казваш и два лафа и тя вече е готова да я изплющиш

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Повече от фен Аватара на bishop
    ми гледай сега:
    всички момичета харесват боклуци и простаци.(не спорете всички сме наясно че е така, макар че не искате да си го признаете) а простацит обикновено предпочитат простакели (курволяк), защото по-лесно им се набутват в леглата. просто е.

бтв, бъбли е мн прав/а
    Защото момичетата харесват мускулестите селяндури без грам мозък в главата си, които третират жена си като по-долнокачествен човек.
    На тъп въпрос-тъп отговор

Голям фен Аватара на 50cent
    az sum popadal na takova momi4e 6tom razbrah kvo iska q odrqzah koi znae kvo moi mi lepne

Вярно че момчетата не сме най умната нация , но те тва е направо смешно.Курвата е за едноминутна връзка Сички искат продължителна връзка с някое свястно момиче

Скайп: doombringer2006

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Защото е по лесно да праскаш някоя просто така .. от колкото да се мъчиш и мъчиш с някое хубаво и трудно момиче .. и накрая пак да останеш на сухо

ПС: и аз не обичам ку*вите обаче изказвам просто моето предположение ..
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС

Re: Защо момчетата харесват курволяците?

Цитирай Първоначално написано от wasntme_
    Цитирай Първоначално написано от Paul Crewe
    Цитирай Първоначално написано от VIP_PERSON@T@
    Здравейте!

Искам да попитамм защо вие момчетата харесвате винаги курвите?И бихте ли искали да имате връзка с тях?
    ako si e istinska kurwa, nqma kak da imash vryzka.

mi kak shto ... shot mojesh si gi takowash kogat si iskash. i sa lesni. i ne im puka che utre nema im sa obadish. i ne ti zvynqt sled uchilishte da hodish chak do tqh da gi izprashtash. a kat se sybirash sp riqteli da piinete, ne ti zvyni s typiq wypros "mi az ko sha praa?". mi boli ma fara > che kfo po-hubawo ot tfa ?! kak nqma da iskam..... KAT TI DAWAT - WZEMAI ! :}
    tva be6e mnogo to4no kazano...
    iii xaxax to izleze 4e si4ki mrazeli kyrvite... da e i az vi vqrvam
    do avtorkata: primera koito ti dade... tova li ima6 za kyrva?!?!? mmm... qvno o6te si na lape6koto nivo.../no offence/ celyvkata ne ozna4ava ni6to...
    определено е на по малки години от 15 и маи завижда на някои от приятелките си.. които се пускат на секи за 5 целувки
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Град
    ...в задния двор!
    Цитирай Първоначално написано от Kurdokolenko
    Bace, mani go toq biberon, 4e stoi super-sme6no
    И ти се обръсни че като те гледам мязаш на бустанско плашило

Те не ги искат за сериозна връзка,желаят ги за но6т,за две,три...може би...За тях"курволяците"са момичета с опит...нали се се6та6..як секс......пълна програма

Супер фен Аватара на bEbsI
    Защото не всички момчета са еднакви.Защото не може един "тип",ако мога да го нарека момиче да се харесва на всеки-абсурдно е! Всеки си има определен вкус,но ако на дадено момче му харесват така наречените курви (според мен са само момичета ,който търсят внимание или се правят на интересни,но може и да им е в кръвта незнам),той не би трябвало да търси сериозна връзка,а просто нещо,за една нощ.Ако търсиш сериозна връзка едва ли човек би избрал момиче което няма принципи и да речем я е минал половината град(такова определение попринцип се дава за "курвите") или ,НЕ?
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си