.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 112 от общо 112
    Супер фен Аватара на bEbsI
    Цитирай Първоначално написано от bishop
    ми гледай сега:
    всички момичета харесват боклуци и простаци.(не спорете всички сме наясно че е така, макар че не искате да си го признаете) а простацит обикновено предпочитат простакели (курволяк), защото по-лесно им се набутват в леглата. просто е.

бтв, бъбли е мн прав/а
    Защото момичетата харесват мускулестите селяндури без грам мозък в главата си, които третират жена си като по-долнокачествен човек.
    На тъп въпрос-тъп отговор
    Знаеш ли просто не е честно по същата логика мога да защитавам тезата,че всички момчета сте еднакви! ( а съм сигурна,че не е така) И подяволите омръзна ми всички да ни слагате в общия кюп! Не твърдя,че непременно аз съм видиш ли различната,просто нямам чувстото,че един боклук или простак би ме заинтригувал..
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от machine_shot
    Вярно че момчетата не сме най умната нация , но те тва е направо смешно.Курвата е за едноминутна връзка Сички искат продължителна връзка с някое свястно момиче
    не слагай сички под общ знаменател

Не ни слагаи под общ знаменател всички... Пък и те много нормални не останаха...

Marijuana - because your friends just aren't very funny...

Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Kurvichkata e za ebane, ne za seriozna vruzka.
    и аз съм на тфа мнение
    Само Болката е Истинска
    http://prize.bg/amnesiaibiza

Град
    plovdiv
    mojebi zashtoto pri tqh nqmq obvarzvane samo sexa ili somo za sporta po tochno za broikata.......
    az sam si az......

Мега фен
    Град
    Utopia..
    подбни персонажи, тип "к*рва" е за момчета, на които няма да им излезне късмета другаде

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city

Re: Защо момчетата харесват курволяците?

Цитирай Първоначално написано от VIP_PERSON@T@
    Здравейте!

Искам да попитамм защо вие момчетата харесвате винаги курвите?И бихте ли искали да имате връзка с тях?
    всъщност повече ги харесват понеже са пубери и още не чаткат. някой продължават да ги харесват и след този период, но други търсят наистина сериозно момиче. но в крайна сметка онези които харесват курви имат три основни при4ини: няма нужда да ги сваляш а обратното те ти се предлагат, ще ти направят свирка или ще правят секс и в това няма да има никакво обвързване и трето някой мом4ете дори като станат мъже пак не занят какво да направят за да спе4елят някое свесно моми4е и за това си карат само с курви..
    пс: не о4аквах да излезе толкова дълго.

na mene po4ti si4ki seriozni vrazki sa mi s kurvi 6toto sexa e po gotin se6 li se? mai mn hora go kazaha ama tfa verno e qko tap vapros. a i kurvite me vazbujdat pove4e 6toto te gledat vse edn: aide be nema li da ostaneme sami da ti nalapam goliq kur i da si go nabie6 v putchicata....

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city
    Цитирай Първоначално написано от alex777
    na mene po4ti si4ki seriozni vrazki sa mi s kurvi 6toto sexa e po gotin se6 li se? mai mn hora go kazaha ama tfa verno e qko tap vapros. a i kurvite me vazbujdat pove4e 6toto te gledat vse edn: aide be nema li da ostaneme sami da ti nalapam goliq "мъжки полов орган" i da si go nabie6 v putchicata....
    werno e че някой имат такъв поглед ама мене лично лигнлите не ме кефат какъвто и поглед да имат. аз си падам по моми4ета, които сизнаят цената. пък на мен ми е по-интересно ако моми4ето е "висок връх" а аз съм "алпинист". има пове4е тръпка така да се кажа като си полу4иш "наградата" (секс) ти е някак по-приятен. ина4е е мн лесно. това го добавям към предишното ми мнение. като се замисля не за първи път пиша в подобни теми, да не кажа същите, ама не мога да не защитя 4еста на свестните моми4ета и мом4ета сред които добавям и себе си.

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    с курвите не се прави връзка...боц и бай тва е системата
    и все пак мисля че бъркаш "курва" с "мръсница"...разликата е голяма а като гледам в темата за мръснишко поведение става дума..
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

ami az li4no ne bih imal vrazka s kurva no obi4am vednaj mese4no da otida poneje tuka v ispaniq pronstituciqta e pozvolena ima mesta nare4eni clubove pla6ta6 si 60 izbira6 si i si4ko e pod kontrol ... se pak e nqkakva trapka po stranna ot polvinkata ti ili da se zapoznae6 s momi4e nqkade ... po razli4no e apak i trqbva da se opita ot si4ko v toq jivot
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

И да и не
    Ако искаш дълга и приятна връзка си намери нормално момиче с нормален начин на живот ( не да ходи сяка вечер по скъпи барове и дискотеки , просто да е от т.нар. средна прослойка на обществото ), ако искаш да разпуснеш най лесното е курвата от дискотеката ( тея дет са на 200М по околовръсното не ми допадат ... )
    Една наистина може да има кусури в леглото , но все пак хора сме и се учим , другата може да е много отракана , но и излиза много скъпо за "подръжка и консумативи" говоря
    Всеки си има вкус , поне аз съм се наситил на курви , нагледал съм се на курви и нЕщЕм курви !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си