.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 58
    Може би оставаме доста раочаровани по причина, че имаме прекалено големи очаквания към този празник, от там идват и разочарованията ни.
    SY

hottie
    Guest
    Nie 6tiahme da hodim na SPA week-end ama go otlojihme za6toto vmesto tova 6te hodim v Ispania mai mesec!! Ina4e mu napravih romanti4na ve4eria vku6ti i posle go pratih da kupi o6te vino i prez tova vreme se zavurzah za legloto i go 4akah v mnogo sexy belio

Re: Кажете как прекарахте вечета на Св.Валентин (Трифон Заре

az lichno si izkarah mnogo dobre ))
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Podarih mu komplekt na Nivea... edno syrce... i edna kartichka golqma metar sigurno nqkyde... vytre s nashi snimki syrca i t.n... (koqto mislq che super qka stana) i osven tova vecherta si oblqkoh edno belio s edni bokserki koito znaeh che shte go pobyrkat.... obshto vzeto super mina...

Град
    ВАРНА
    Само аз ли се напих за Трифон

Цитирай Първоначално написано от iYiuTaKA
    Само аз ли се напих за Трифон
    muhaha. TRIFONEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEIII. oshte ma boli glawa glawi*.... (rofl)

Град
    София най-голямото село в БГ
    nie v 4etvyrtyk nqmahme vyzmojnostta da se osamotim nqkade.. smisul ve4erta! ina4e bqhme na resturant! i dnes shte se revanshirame za propusnatoto
    Ти Си МноГо FreSh And CoOL,и Те ХарЕсВам Very Much,ВедНъЖ Look At Me и ПосЛе Don`t Forget Me...СърЦетО Ми е Тик-ТаК For YoU,ЗаЩотО I LovE YoU...!!! {}

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Сутринта той беше на изпит, взе си го и отидохме у тях по обед. разменихме подаръците(толкова сърца на куп, колкото имаше по неговия подарък не бях виждала), правихме секс, гушкахме се и си говорихме до 4 и нещо следобед, майка му се върна от работа, гледхме Горчиво и разни предаваня на Слави от компютъра му, към 6 излязохме на ресторант, но всичко беше заедто. Обикаляхм до към 7 и се забихме в 1 пицария, хапнахме до към 10 и 10 и 30 бях у дома, защото вчера сутринта имах изпит.......Взех го с 6-ца. Въпреки, че не е кой знае какво е най-хубавия ни Св. Валентин!

Ние се разходихме с техните до един манастир,после спинкахме на обяд и вечерта ходихме на китайски
    Беше супер!

кофти.бях в цикъл.

Цитирай Първоначално написано от SuicideBitch
    кофти.бях в цикъл.
    и аз

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    в леглото, пред Friday After Next
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Миии,аз празнувах Трифон Зарезан...тъй като приятеля ми е в командировка Събрахме се по женски,ходихме на кръчма и се напихме много жестоко...по едно време ми се обади и...стана луд скандал къде съм и с кой...Лудница Ем ко да прая,не ми се седеше точно в тоя ден...вкъшТи

Град
    В СъниЩаТа тИ ..
    Еми значи отидох в моя приятел пихме винце,вечеряме,гушкахме се и после аз останах да спя в тях... и нататък се сещате Най-важното от всичко беше че бяхме заедно,и ни беше мн хубаво

хм...ами аз си изкарах много яко...
    натресох се у тях и брат му се оказа там
    ама скоро си тръгна и се осамотихме...
    той пусна 1 филм който уж треаше да гледаме ама ... малко се поразгорещиха нещата и филма беше като фон ...
    на всичкото отгоре се оказа че няма презервативи и минахме само с натискането което си беше нещо като секс ама без проникване ма все пак...както и да е (надявам си никой тука да не ме познава )

амии аз си искарах супер бях с приятеля ми беше мн романтично подари ми секси белио облякох го и ние понеже не ходехме официално и той ми предложи след това излязохме с един приятел и приятелката му на вечеря момчетата черпиха ии общо взето това беше най якия Свети Валентин който съм празнувала
    are are p0dpis shi pisha ;P

napix se po vreme na 4asove,edin priqtel polu4i alkoxolno natrqvqne,postupi v bolnica,drugitee izpopripadaxa,otkrixa 4e imam fal6ivi belejki,predlojixa me za izgonvane,a u4a v nai elitnata gimnaziq v pld...tfa v ob6ti linii....ooooo i su6to taka opitox da se xvurla pred edna kola,dokato priqtelq mi mi udrq6e 6amari..romantikaaa....

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от Rise_Against
    napix se po vreme na 4asove,edin priqtel polu4i alkoxolno natrqvqne,postupi v bolnica,drugitee izpopripadaxa,otkrixa 4e imam fal6ivi belejki,predlojixa me za izgonvane,a u4a v nai elitnata gimnaziq v pld...tfa v ob6ti linii....ooooo i su6to taka opitox da se xvurla pred edna kola,dokato priqtelq mi mi udrq6e 6amari..romantikaaa....
    OMG Тфа ми звучи като кошмар,не като романтичен празник
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

Цитирай Първоначално написано от stefity
    Цитирай Първоначално написано от Rise_Against
    OMG Тфа ми звучи като кошмар,не като романтичен празник
    po skoro be6e jalko podobie na ko6mar..

Град
    Бургас
    отначало готино после се скарах с гаджето и сичко се провали
    OnLy God CaN Judge Me !

sedqh v nas i tupeeh nai-tupiq den v jivota mi do sega
    Любовта е най-важното на света

Град
    Sliven
    Със приятелката ми в нас ... правихме салата аз и помагах в праенето пиинахме и това е общо взето
    Choveshkiq harakter e mnogo stranen...izuchavam go ot godini i pak mi e trudno da precenq individualna lichnost v daden moment

http://azsymgogo.aha.bg

Повече от фен
    nqqam priqtel i togafa nqmah zabrahme se v edin apartament i sa napihme i mnoo qko si izbuhnahme dosta qki spomeni iam

Град
    София най-голямото село в БГ
    v4era mina revanshirahme se edni na drugi super beshe adski mnogo me zadovoli i mi dostavi neopisuem kef no i az na nego nezabravim moment beshe!! :P
    Ти Си МноГо FreSh And CoOL,и Те ХарЕсВам Very Much,ВедНъЖ Look At Me и ПосЛе Don`t Forget Me...СърЦетО Ми е Тик-ТаК For YoU,ЗаЩотО I LovE YoU...!!! {}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си