- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кажете как прекарахте вечета на Св.Валентин (Трифон Зарезан)
Може би оставаме доста раочаровани по причина, че имаме прекалено големи очаквания към този празник, от там идват и разочарованията ни.
SY
Nie 6tiahme da hodim na SPA week-end ama go otlojihme za6toto vmesto tova 6te hodim v Ispania mai mesec!!Ina4e mu napravih romanti4na ve4eria vku6ti i posle go pratih da kupi o6te vino i prez tova vreme se zavurzah za legloto i go 4akah v mnogo sexy belio
![]()
az lichno si izkarah mnogo dobre))
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
Podarih mu komplekt na Nivea... edno syrce... i edna kartichka golqma metar sigurno nqkyde... vytre s nashi snimki syrca i t.n... (koqto mislq che super qka stana) i osven tova vecherta si oblqkoh edno belio s edni bokserki koito znaeh che shte go pobyrkat.... obshto vzeto super mina...
Само аз ли се напих за Трифон
![]()
muhaha. TRIFONEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEIII. oshte ma boli glawaПървоначално написано от iYiuTaKA
glawi*.... (rofl)
nie v 4etvyrtyk nqmahme vyzmojnostta da se osamotim nqkade.. smisul ve4erta! ina4e bqhme na resturant! i dnes shte se revanshirame za propusnatoto![]()
Ти Си МноГо FreSh And CoOL,и Те ХарЕсВам Very Much,ВедНъЖ Look At Me и ПосЛе Don`t Forget Me...СърЦетО Ми е Тик-ТаК For YoU,ЗаЩотО I LovE YoU...!!! {}
Сутринта той беше на изпит, взе си го и отидохме у тях по обед. разменихме подаръците(толкова сърца на куп, колкото имаше по неговия подарък не бях виждала), правихме секс, гушкахме се и си говорихме до 4 и нещо следобед, майка му се върна от работа, гледхме Горчиво и разни предаваня на Слави от компютъра му, към 6 излязохме на ресторант, но всичко беше заедто. Обикаляхм до към 7 и се забихме в 1 пицария, хапнахме до към 10 и 10 и 30 бях у дома, защото вчера сутринта имах изпит.......Взех го с 6-ца. Въпреки, че не е кой знае какво е най-хубавия ни Св. Валентин!
Ние се разходихме с техните до един манастир,после спинкахме на обяд и вечерта ходихме на китайски![]()
Беше супер!
и азПървоначално написано от SuicideBitch
![]()
в леглото, пред Friday After Next
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Миии,аз празнувах Трифон Зарезан...тъй като приятеля ми е в командировкаСъбрахме се по женски,ходихме на кръчма и се напихме много жестоко...по едно време ми се обади и...стана луд скандал къде съм и с кой...Лудница
Ем ко да прая,не ми се седеше точно в тоя ден...вкъшТи
![]()
![]()
![]()
хм...ами аз си изкарах много яко...
натресох се у тяхи брат му се оказа там
![]()
![]()
ама скоро си тръгнаи се осамотихме...
той пусна 1 филм който уж треаше да гледаме ама ... малко се поразгорещиха нещата и филма беше като фон ...
на всичкото отгоре се оказа че няма презервативи и минахме само с натисканетокоето си беше нещо като секс ама без проникване
ма все пак...както и да е (надявам си никой тука да не ме познава
)
амии аз си искарах супер бях с приятеля ми беше мн романтично подари ми секси белио облякох го и ние понеже не ходехме официално и той ми предложи след това излязохме с един приятел и приятелката му на вечеря момчетата черпиха ии общо взето това беше най якия Свети Валентин който съм празнувала![]()
![]()
are are p0dpis shi pisha ;P
napix se po vreme na 4asove,edin priqtel polu4i alkoxolno natrqvqne,postupi v bolnica,drugitee izpopripadaxa,otkrixa 4e imam fal6ivi belejki,predlojixa me za izgonvane,a u4a v nai elitnata gimnaziq v pld...tfa v ob6ti linii....ooooo i su6to taka opitox da se xvurla pred edna kola,dokato priqtelq mi mi udrq6e 6amari..romantikaaa....![]()
OMG Тфа ми звучи като кошмар,не като романтичен празникПървоначално написано от Rise_Against
![]()
![]()
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
po skoro be6e jalko podobie na ko6mar..Първоначално написано от stefity
отначало готино после се скарах с гаджето и сичко се провали![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
OnLy God CaN Judge Me !
sedqh v nas i tupeeh nai-tupiq den v jivota mi do sega![]()
Любовта е най-важното на света
Със приятелката ми в нас ... правихме салатааз и помагах в праенето пиинахме и това е общо взето
Choveshkiq harakter e mnogo stranen...izuchavam go ot godini i pak mi e trudno da precenq individualna lichnost v daden moment
http://azsymgogo.aha.bg
nqqam priqtel i togafa nqmahzabrahme se v edin apartament i sa napihme i mnoo qko si izbuhnahme dosta qki spomeni iam
![]()
v4era mina revanshirahme se edni na drugisuper beshe adski mnogo me zadovoli i mi dostavi neopisuem kef
no i az na nego nezabravim moment beshe!! :P
Ти Си МноГо FreSh And CoOL,и Те ХарЕсВам Very Much,ВедНъЖ Look At Me и ПосЛе Don`t Forget Me...СърЦетО Ми е Тик-ТаК For YoU,ЗаЩотО I LovE YoU...!!! {}