- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вярвате ли в митовете за счупеното огледало?
Predi malko si izpusnah ogledaloto i to se s4upiVqrvate li 4e tova nosi 7 godini neshtastna lubov ili losh kusmet? Vse pak e Sveti Valentin,a dnes nemojah da se vidq s gadjeto mi poneje beshe izvun grada i sega s4upih ogledalo...
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Абе, уж не вярвам, ама не ми се ще да счупя огледало...
То само остава и т'ва да направя и да затворя цикъла на порочния ми любовен кръг...![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Що огледала съм изпочупила, годините, дето огледалата са ми отредили, сигурно няма да ги доживея, ако ме разбрахте, какво имам предвид![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Не , все едно да вервам на постоянните спамове в скайпизпрати на еди колко си иначе ще гътнеш/нещастие и т.н. ... ъъ добре!
predi nqkfo vreme s4upih edno ogledalo s glava i ne mi se slu4i ni6to osobeno, osven 4e 4 dena me bolq glava...
ами помисли...как така като счупиш някъв предмет след това точно 7 години ще имаш нещастна любов? не ти ли звучи ужасяващо смешно?
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
зарежи тия глупости
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
100 % е вярно![]()
Може и да греша, но според широкоразпространеният мит, ти предстои 7 години нещастна любов/ нещастие от самия момент на счупването на огледалото...Първоначално написано от _SL_
Първоначално написано от miminia
![]()
Веднъж на един купон преди 1-2 години свърши бирата и кака ви като най-голям трезвеник за момента хвана колата на домакинката и тръгна за супера.Имах си и конпъни на предната и задната седалка,които само ме ебаваха,че карам като на симулатор.На отиване 2 черни котки ми минаха пред колата и единственото нещо,което се случи,беше,че хората просто искаха да слязат по-скоро.![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
ами логично е че няма да е от момента в който си обуеш обувка или отидеш да се изпикаеш..Първоначално написано от ЦвЕтИт0
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Митът за счупения и залепен буркан е по - правдоподобен![]()
Ха ха ... че аз огледало здраво у нас не трая... винаги ги потрошавам... ако трябва за всяко по 7 години... тва ще се пренесе и на шестото поколение след мен... само моята нещастна любов аххах![]()
Не вярвам.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
SL-не съм прочела, думичката-"това", без нея изречението, придобива съвсем друг смисъл
еби го огледалото бе...
знаете ли какво е да счупиш наполовина пълна бутилка хубава водка..![]()
![]()
точно затва не ми върви в пиенето
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Не е вярно.Когато не вярвате в суеверията те не се случват...абе всичко си въпрос на съдба!
Бе аз си викам, че тва са глупости, ама вярвам...
оф тфа са глупостипреди няколко месеца с наи добрата ми фр като бяхме в разград счупихме едно огледало. .. а оттогава на само хубави неща ми се случват
![]()
![]()
![]()