- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- в колко часа си лягате?
Около 1 часа
Около 1 часа
когато ми се доспи си лягам
към 00:30-01:00
а като съм 1 смяна 00:00 :Д еми не мога да заспивам по-рано
еми към 12 ама понякога и по-рано ми се доспива![]()
ами различно и зависи дали съм на даскало или не
ако не съм към 1;30 / 2;30 /3;00 зависи
ако съм на даскало по-рано![]()
Зависи. Ако гледам някой филм към 2-3, но го гледам когато не съм на училище защото тогава ми се доспива м/у 22:00 и 23:00, но винаги преди да легна независимо кой ден е гледам Лас Вегас по ФоксКайм (дават го от 23:00) значи заспивам към полунощ.![]()
ми като трябва да ставам към 9 си лягам в 1-2или стоя до 3-4 ама сутрин повече спа :P
Въпроса не е кога си лягам,а в колко заспивам.![]()
Аз мога да си легна и в 22,мога и в 1,но винаги заспивам към 4-5.
към 22:30 - 23:30 когато съм на училище,а когато не съм различно....Например вчера си легнах в 2
дам като съм на даскало си лягам някъде към 11 - 12 .. а като почивам .. всеки път различно .. неска си легнах в 5 часа сутринта понеже бях с две приятелки в нас и нямаше начин да си легна по рано![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
.........
Късно.Напоследък в два,три,четири часа...
Постъпи грешно... с правилното момиче.
ем да си легна преди 12 е много рядък случай, трябва да съм като пребита
ама съм забелязала някой път, че като съм втора смяна заспивам по-рано от първанз
друг въпрос е, че не рядко ми се случва да се въртя повече от 2 часа и да не мога да заспя![]()
If you were born an original, don't die as a copy !!
Ако съм на даскало към 1 1:30
ако не към 3-4-5-6![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
По тва време- към 2-3.По късно е ташак, че ако реша да ходя на даскало, то почва м/у 7 и 10...
Първоначално написано от AnincetoSexy
Най-рано - 23:30 .. най - късно не знам![]()
[h] T W I L I G H T ! [h]
Созопол <3 [h]]*
3-4 часа. А когато съм на даскало 2-3.
Scorpions forever!
Когато ми се доспи..понякога от рода на 10 до 11:30..друг път към 1 2![]()
към 12 най-често![]()