- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- в колко часа си лягате?
Първоначално написано от sladku_bebzi
Не мога да се накарам да си лягам рано![]()
Като съм първа смяна-11, 12, когато съм втора-между 12 и 1-2, а като не см на училище зависи-между 12 и 4![]()
5 през ноща ... немога по - рано![]()
Everything it`s possible !
около 12![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Нощес в 4 легнах и към 5 без нещу заспах... Писах си с едни индивиди от форума и то времето взе, че отлетя много бързо![]()
Тъкмо ме събудиха...по скарахме се от къв зор ми звънят сега...![]()
Lexynnka
Ми най-ран0 в 24ч.![]()
като на другия ден съм на даскало си лягам към 00:00 а ако несъм си стоя до към 6 или 7 сутринта после ставам към 12 и пак съ6тата процедура без ставане от компа![]()
![]()
![]()
Ако съм първа смяна на училище в 10 - 10:30 , ако съм втора 12-1 , а когато не съм на училище 2-3-4![]()
![]()
![]()
лягам към 9:30-10:00, и ако имам късмет заспивам след половин-един час.
Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.
Когато ми са доспи..Ако даскало ме чака на др ден.. към 12 и 30,1.. Пък ако не ми се спи към 4 някъде за да си оставя поне 3 часа сън и на другия ден съм като пребита
Пък останалите дни има случаи дори когато не лягам
![]()
леле,вече е 4 часа,а аз тепърва ще си пускам Supernatural![]()
нещо съм се побъркала днеска^^
hc sex,hc drugs,hc noiz
that'z my fuckin choice!
hardcore is my way of life,
hardcore till the day I die!
Ами различно.
Когато ми се доспи.
Снощи например си легнах в 3-3:30![]()
Когато има училище най-рано в 23:00, а когато няма до 3-4 щот не ми се спиПък един път помня легнах в 6 сутринта станах в 7изкъпах са и пак легнах и станах в 8 часа. Беше ми ужасно студено след като се изкъпах
![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
Винаги различно..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
+1Първоначално написано от SmilezZz
![]()
Днес няма да се спи![]()
![]()
понякога лягам много рано в 19 20 ако съм много изморена, а понякога лягам и в 3 4 сутринта![]()
Ами..различно. Най-често си лягам в 12,30 някаде.![]()
![]()
Tom Novy ft. Lima - Take It
![]()
![]()
Истинското богатство за човека е доброто, което е сторил за света.
Амии 12-1, ама не е много ок, защото на другия ден трудно се събуждам рано.А и изтървам полезния сън [от 10 до 12].
Ами най-често си лягам към 2-3 понякога и повече зависиА сутрината за даскало си ставам нормално ..
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein