- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- в колко часа си лягате?
АКо съм на даскало на дргия ден си лягам към 23.30 ако не съм към 2.30 3.00
Ставам сутрин в 6 и затова е нормално да си лягам малко по-рано. Проблема е, че като бях втора смяна и бях свикнала да си лягам към три и половина - 4И като изведнъж ни обърнаха първа ... много трудно стана. Сега ми се доспива към 12 някъде и тогава си лягам, ставам в 6 и си доспивам на обяд, защото иначе просто няма да мога да живея! Поне осем часа сън на ден ми трябват, за да съм в кондиция на другия ден и да мога да възприемам и възпроизвеждам ... информация, де
![]()
Memento moriendum esse!
Мога да си легна в 23 часа,мога да си легна и в 3 часа.
Нямам определен час,просто като усетя,че ми се притварят очиците.![]()
Еми като съм 1ва смяна някаде 10:30, 11:30
2ра смяна 11:30-12–30
Петък и събота някъде до 3-4 посред нощ
Е, че 11 часа много ли е рано?Първоначално написано от Miss_Perfekt
10:30,11...![]()
шОkолuзupaнаааа
√
12:00-12:30
haha.. така съм свикнала още от лятото и просто немога да заспя по-рано,колкото и да опитвам..[/i]
I'm not an artist, I'm a fuckin piece of art!
по всяко време мога да заспя(сякаш имам сънна болест)ако съм мн изморена мога да си легна и към 8![]()
![]()
![]()
![]()
Ами към 12...
Организма ми вече е свикнал и все в толкова си лятам (:
Тъпото е че сега покрай тия олимпиади не мога да се наспя събота и неделя както аз си обичам до към 12, 13![]()
Еми всеки път различно си лягам : ) Но гледам когато съм на даскало да лягам по навреме пък когато не съм мога да си седя до когато пожелая.
1-2,ставам около 6 и половина
mii razli4no.. normalno mejdu 10-12, a ako na sledva6tiq den imam ma4 ili nqkvo sustezanie po semi kontakt po-rano kum 8-9
Неподходящ размер на снимка в подпис!
23:00 - 24:00 по-принцип, но може и към 2-3![]()
12 часа винаги.Много рядко лягам преди 12 ...
в колко часа си лягам??? - ми гат ми са доспислучвало се е в 22.00 часа, друг път в 1 часа, друг път хич не мога да заспя и си будувам. Тей то.....
![]()
след 00:00 ..
Много пъти около 03:00 ...
Лятото без проблем 05:00 ...
Ако има купонче , нещо ала-бала , 07:00 не ми мърда :P![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Ами към 11-12 ама после не ме питаите как ставам в 5:30 ... истинско мъчение ...![]()
![]()
![]()
^и аз съм така...
И все пак...вчера си легнах в 8 без 20...прилрах се от даскало и направо умрях...и ставам преди малко :P