- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- в колко часа си лягате?
Аз съм инсомниак, не заспивам![]()
The Spark
към 22:00,защото трудно ставам сутрин![]()
Живей си живота,защото така или иначе жив от него няма да излезеш
Еми като не сме на даскало към 1,2 иначе 10:30 някъде защото сутринта е зор
Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!
Ох... мъкааа лягам си в 12 или 1,2! Ама когато съм на даскало или на работа мога да си легна и в 20:00 !![]()
Квото и да прая се в 12 най-рано.Това е,когато ставам за даскало.Сега си лягам в 1,2,3...
Ми различно. Някога в 11 друг път в 12. Зависи кога ще ми се доспи
21:00![]()
![]()
Не мога да стана иначе
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
11
Don't worry, be happy!
всеки път различно...по някой път си лягам 12-13ч. на другия ден
12-1 часа някъде.
Аз знам, че нищо не знам, но някои хора не знаят.
различно но никога преди 12 .Аз съм свикнала и без много сън така че не ми пречи дори и цяла нощ да не спя
еммм зависи.. през седмицата към 12.. щото като ми се доспиии..иначе почивните дни.. към 2-3
![]()
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
m kogat mi se dospi...mejdu 12-2![]()
...KaЗaнАтa ДуМa нЕ e НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka,НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka e КoГaтo ВeЧe нЕ чУвСтВаШ БoЛka...
Еми от 1-2 ве4ерта и ставам 2 на обяд![]()
12-1 часа по-рано почти никога...
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
Лятната ваканция преди 5 не си лягах.Сега като съм първа смяна - към 1. За сметка на това си спя 2-3 часа след даскало.Втора смяна като съм - 2-3.Развалих си режима...
Последно време обаче към 12 съм в леглото.Пак е по-добре.![]()
Зависи дали съм на даскало![]()
ако съм лягам към 11.30,а ако не съм най-често около 2
мии най често кам 1
!!! Н@Учи пР@ВиЛаТа п0дР0бн0 З@ Д@ М0жеШ ПоРяд@чН0 Да Ги НаРуш@В@ш !!!
Около 12 ставам от компютъра.. после чета в леглото още час и тогава заспивам.![]()