- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- в колко часа си лягате?
Ми различно,ама най-често към 1-2![]()
PrАvя PъT CaMy Nа СдyXaNiTe,A TaRiKaTiTe Gi CдYxBaM I CaMy ClEd ToBa Im PrAvЯ pЪт [!]
i em..kogato si re6a
ama sega prez lqtoto kogato ida si legna stavam v 9.30 kato nqkoi taimer..![]()
When I’m on the floor….The music takes over…I go somewhere….Somewhere far from,everyone and everything This is where I need to be Sometimes I just wanna Break free and let of some steam...
към 2 и нещо 3![]()
Cute but Pshycho*
Интересен въпрос,но с неточен отговор лично за мен ...мен обикновено никога не ми се спи...общо взето даже и през годината минимум в 12,пък ми се е случвало и към 6...да,някъде в този диапазон от време....
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
1-2 не мога по-рано![]()
през уч. година в 12 .. лятото 2-3-4-5-6![]()
By myself but not alone ...
Лягам много различно,ако съм на купони въопще не спя.![]()
![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
най-често между 2 - 3 ...
Glory,Glory Manchester United!!!
Сега лятото към 2 ако няма нещо интересно...
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
kam edin...
Когато ми се приспи .. 2,3 .. понякога и до 6 не ми се спи ..
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
И азПървоначално написано от СладурКаа
Some things are better left unsaid!
През лятната ваканция към 3-4
Когато съм на даскало:
първа смяна-12
втора смяна-1
Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..
Зависи - през учебната година най-късно 23:30,а през ваканциите към 02:00 - 03:00
През учебната година до 23:00 максимум съм в леглотоно сега през лятото най-рано към 24:00,а най-често към 02:00-03:00, по-рядко 04:00..
Ваканциите(сега) - лошо 5-6 сутринта,ама не зашото ми се спи,а щото Слънцето изгрява и няя заспа
w 12 nai kusn0...inache sytrinta sym kat0 tryp![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
към 4-5![]()
Did you ever hear what I told you? Did you ever read what I wrote you?!
Okolo 1 chasut prez vakanciite ,nqkoi put po-rano .. prosto mi doskuchava da visq pred kompa puk i da izlizam kat se vurna postoq malko pred kompa iii pak v tolkova lqgam) Inache za daskalo kam 11-11 i 30 lqgam nqkoga i po-rano
)
~Remember,remember...25th of November~
и аз така,ама тва не става по-рано от 2Първоначално написано от gothic_angel
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
между 2 и 3 часа ... и сутрин мога да стана и в 6 и в 12,зависи![]()
Сега през лятната ваканция, когато ми се доспи, а това (вече) става към 2-3-4 часа. А когато съм на училище си лягам в 10-11-11 и 1/2, защото се уморявам... имам нужда от поне 8-9 часа сън, за да се чувствам спокойна (не, говорим за бодра, защото зависи и от деня).