- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Опитват се да крадат пароли или аз не знам
Има потребител (mnogo_milo_f), който ми прати следното лично:
А в самия сайт пише -Здрасти![]()
![]()
Една приятелка ми каза,че от тук мога да стана админ в сайта.Аз пробвах и сега чакам де,но ... ти чувал ли си за това?
Ето го сайта:
***Писах на мачока, но той може и да е зает и да не влезе във форума веднага. А, струва ми се, трябва да се реагира веднага на това.Виведи данните на някой потребител,за да го напривиш админ
Нека някой от екипа да ми пише ЛС, за да разбере адреса, ако не сте го разбрали вече.
Имаме информация вече, молим никой да не си дава личните данни, това е измама, с която скоро ще се справим. Извиняваме се за неудобството!
Мо6no-благодарим и на теб за информацията, която си сподел чрез темата си.Късно снощи ни беше сигнализирано за въпросния потребител и за линка, който изпраща на ЛС-ита.
Както каза, exploitedteen-който по нечестен начин се опитва да натрупа власт, рано или късно си плаща за това.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Преди по-малко от една минута "User mnogo_milo_f succesfully deleted!" и се надявам се е усетила, че и показвам изхода![]()
Сигнала вече е отнесен до неговия хостинг достачик от където очаквам да се свържат с мен до края на деня. Ако някой има инфорамция за въпросното лие нека изпрати на лично тази инфорамция.![]()