- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сълзи от радост
Абре .. знам, че питаш момичетата , ама аз искам да си кажа за мен (че съм мъжко , и темата ми хареса) че ми се е случвало .. даже напоследък доста често .. в смисъл , страшно яко е ... сещам се някой момент , нещо приятно .. и и само спомена за нея , мисълта .. ии една сълза от радост ...
И така , не само на момичетата се случва , да знаете![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
срташно много пъти съм плакала за приятеля ми... тои тази година завършва и още повече ми става мъчно че ще съм му дама на бала а след малко ще замине ... от радост мн пъти съм плакала наи вече когато ми казва че ме обича ... няма по - хубав момент от този![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Случвало ми се е ... по дяволите ! ;/
I just called to say I lovee yah !
не,обаче ми се е случвало да си седя,да си мисля за любимия и да се разплача от яд че не ми се обажда!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
'фани му се обади ти...Първоначално написано от jeni92_abc
^^ Не е толкова лесно , колкото звучи![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
преди малко го направихПървоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
На мен ми се е случвало да се разплача като любимото момче е правило някакъв жест за мен. Например това,което ми изплува в паметта в момента е как една нощ ми пя по телефона "Не ме вини за всяка болка и обида.Прости ми всичко и това на мен ми стига.Сега си тук и вече зная има време,което никой бог не може да ни вземе.И в съня си пожелах да бъдеш с мене,защото в теб видях човек така потребен."![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Само мисълта за него да ме разплаква от радост - не
Виж, ако ме е наранил и си мисля за станалото - да, но от радост само може да ми е некво готино настроението, но не и чак да плача...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
ДА !!! Днессссссс преди 2-3 часа![]()
с приятеля ми направихме 5 месеца
и в гората на 1 дърво (там бяхме цяло лято) той е издълбал сърце в което пише буквите ни и ми подари 1 като малко пликче сатенено вътре имаше 1 хартиено сърце,на което пишеше,че това са най-най-най хубавите 5 месеца в живата му и че ме обича + 1 мн хубав пръстен е просто беше толковааааа милооо![]()
![]()
![]()
![]()
Дам, доста често ми се случва...![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Първоначално написано от Spider4eto
Не си дефектна със сигурност!!! И на мен ми се случва, даже когато ми каже или напише мило и като го чуя/прочета и... се разплаквам. Когато му казвам "обичам те" на няколко пъти съм се разплаквала...
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
секи ден по 5-6 пъти, щотот съм много щастлива))
white sensation![]()
лол бая съвпадение, ние с моя днес правим година и 5 месецаПървоначално написано от baby_join_me_in_dead
утре ще празнуваме
Радвам се че възродихте темата
![]()
Случвало ми се е да плача от радост, да - заради бившия си приятел.![]()
еми за жалост твърде рядко ми се случва да плача от радост![]()
Не! Са шш плача за тъпите момчета дет после така или иначе ще ме разплачат но не от радостно знам че един ден ще се разплача от радост за някой кретен
![]()
дам...даже доста често...попринцип съм си ревла ама в случая...
![]()
Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]
Бъга на системата е сериозен
![]()
Не си дефектна,случвало ми се е и на мен..Емоционална си и чувствителна това е и аз съм такава...Такива сме си овенчетата и рогати и добрички.Първоначално написано от Spider4eto
![]()
Абе, и аз съм овен .. наистина и аз съм супер чуствителна ама гледам много да не си показвам чустватаПървоначално написано от slun4ice_90
![]()
I just called to say I lovee yah !
Ами и аз,но се случва да се разплача и да подивея,когато съм щастлива и другите ми казват,че съм доста лудо парче...Първоначално написано от flirt-baby
![]()