.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 81
    Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    Абре .. знам, че питаш момичетата , ама аз искам да си кажа за мен (че съм мъжко , и темата ми хареса) че ми се е случвало .. даже напоследък доста често .. в смисъл , страшно яко е ... сещам се някой момент , нещо приятно .. и и само спомена за нея , мисълта .. ии една сълза от радост ...

И така , не само на момичетата се случва , да знаете
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Град
    нова загора :)
    срташно много пъти съм плакала за приятеля ми... тои тази година завършва и още повече ми става мъчно че ще съм му дама на бала а след малко ще замине ... от радост мн пъти съм плакала наи вече когато ми казва че ме обича ... няма по - хубав момент от този

Случвало ми се е ... по дяволите ! ;/
    I just called to say I lovee yah !

не,обаче ми се е случвало да си седя,да си мисля за любимия и да се разплача от яд че не ми се обажда!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от jeni92_abc
    не,обаче ми се е случвало да си седя,да си мисля за любимия и да се разплача от яд че не ми се обажда!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    'фани му се обади ти...

^^ Не е толкова лесно , колкото звучи
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Цитирай Първоначално написано от jeni92_abc
    'фани му се обади ти...
    преди малко го направих

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    На мен ми се е случвало да се разплача като любимото момче е правило някакъв жест за мен. Например това,което ми изплува в паметта в момента е как една нощ ми пя по телефона "Не ме вини за всяка болка и обида.Прости ми всичко и това на мен ми стига.Сега си тук и вече зная има време,което никой бог не може да ни вземе.И в съня си пожелах да бъдеш с мене,защото в теб видях човек така потребен."
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Само мисълта за него да ме разплаква от радост - не
    Виж, ако ме е наранил и си мисля за станалото - да, но от радост само може да ми е некво готино настроението, но не и чак да плача...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    Враца
    Ми не, май не ми се е случвало
    еlsy

ДА !!! Днессссссс преди 2-3 часа
    с приятеля ми направихме 5 месеца
    и в гората на 1 дърво (там бяхме цяло лято) той е издълбал сърце в което пише буквите ни и ми подари 1 като малко пликче сатенено вътре имаше 1 хартиено сърце,на което пишеше,че това са най-най-най хубавите 5 месеца в живата му и че ме обича + 1 мн хубав пръстен е просто беше толковааааа милооо

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Дам, доста често ми се случва...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Мега фен Аватара на SunSmile

Re: Сълзи от радост

Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    аве момичета случвало ли ви се е да си седите и да си мислите за любимия и изведнъж да ви стане некво миличко и да почнете да плачете за него е така от радост. щото на мене много често ми се случва и се чуда да не съм неква дефектна
    Не си дефектна със сигурност!!! И на мен ми се случва, даже когато ми каже или напише мило и като го чуя/прочета и... се разплаквам. Когато му казвам "обичам те" на няколко пъти съм се разплаквала...
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

секи ден по 5-6 пъти, щотот съм много щастлива ))

white sensation

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Цитирай Първоначално написано от baby_join_me_in_dead
    ДА !!! Днессссссс преди 2-3 часа
    с приятеля ми направихме 5 месеца
    и в гората на 1 дърво (там бяхме цяло лято) той е издълбал сърце в което пише буквите ни и ми подари 1 като малко пликче сатенено вътре имаше 1 хартиено сърце,на което пишеше,че това са най-най-най хубавите 5 месеца в живата му и че ме обича + 1 мн хубав пръстен е просто беше толковааааа милооо
    лол бая съвпадение, ние с моя днес правим година и 5 месеца утре ще празнуваме Радвам се че възродихте темата

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Случвало ми се е да плача от радост, да - заради бившия си приятел.

еми за жалост твърде рядко ми се случва да плача от радост

Голям фен Аватара на 8992
    Не! Са шш плача за тъпите момчета дет после така или иначе ще ме разплачат но не от радост но знам че един ден ще се разплача от радост за някой кретен

дам...даже доста често... попринцип съм си ревла ама в случая...
    Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]

Бъга на системата е сериозен

По принцип даа .. ама не мн често

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

аве момичета случвало ли ви се е да си седите и да си мислите за любимия и изведнъж да ви стане некво миличко и да почнете да плачете за него е така от радост. щото на мене много често ми се случва и се чуда да не съм неква дефектна
    Не си дефектна,случвало ми се е и на мен..Емоционална си и чувствителна това е и аз съм такава...Такива сме си овенчетата и рогати и добрички.

Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Не си дефектна,случвало ми се е и на мен..Емоционална си и чувствителна това е и аз съм такава...Такива сме си овенчетата и рогати и добрички.
    Абе, и аз съм овен .. наистина и аз съм супер чуствителна ама гледам много да не си показвам чуствата
    I just called to say I lovee yah !

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

Цитирай Първоначално написано от flirt-baby
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Абе, и аз съм овен .. наистина и аз съм супер чуствителна ама гледам много да не си показвам чуствата
    Ами и аз,но се случва да се разплача и да подивея,когато съм щастлива и другите ми казват,че съм доста лудо парче...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си