- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ГОЛЯМО ТЪРПЕНИЕ ИМАМ....
не явно пак нещо е зает или нещо е станало?
но няма да приема да се раздели ме...не не не не не не
Да си призная ако бях предишния човек нямаше и секунда да чакам момче,но ако се отнася до момчето което обичам адски много бих го чакала съпер много време ....пък и мацка все пак може нещо наистина сериозно да се е случило изневиделица и затова да не е успял да дойде.Пък и ти е написал смс ,че те обича мисля ,че няма от какво да се притесняваш и да ревеш !Спокойно !![]()
Извинявай но като ти чета коментарчетата и особено тоя...мисля си че преувеличаваш ии си някаква разглезена принцеска "не няма да се разделим не не " боже...Първоначално написано от happy end
не съм разглежена принцеса ,а просто живота ми е мн труден...Първоначално написано от SmeX
![]()
Престани вече. Преиграваш. Толкова ли е трудно да му звъннеш 1 телефон. Какво си разквичала тука. Ние да не сме купидони че да събираме тийнове като вас.
oфф кво само я нападате.Не виждате ли че е разстроена. А да видиме ако и на вас така ви е гадно и некой почне да ви плюе дали ще ви е по яко![]()
не ,но и това ще правя някой денПървоначално написано от SmeX
просто момчетата мн ме нараняват и хората ми причиняват болка,но ти не ме разбираш...
мерси мила май само ти ме разбираш в момента...Първоначално написано от Spider4eto
![]()
Ами прочетох до са всичко шото ми е яко тъпо и не ми се и спи иии се опитвам да се поставя на твое място,нооо наистина прекаляваш и преувеличаваш..замисли се малко де,спомни си верно за клипчето и т.н.
ок няма повече...дано утре нещата да се оправят утре...Първоначално написано от SmeX
май така ще е най-добре..Първоначално написано от SmeX
Определено е постъпил гадно...Вземи го попитай защо не е дошъл и не е дал поне някакво обяснение.Има работа, а седи на компютъра...Не знам всъщност каква е работата му, де.
Да му беше звъннала вместо да плачеш отново... на 14 години, ако си мислиш че си безумно влюбена и това е любовта на живота ти просто приеми факта, че си на 14 години и това ще отмине пий една студена вода и си готова. Вие жените в случая момичетата нямах си на представа, че може толкова да се вманиачавате. Знам, че се вманиачавате в такива неща, но до такава степен... Още си много малка и не си видяла истинските трудности в живота, така че си дай малко спокойствие и не мисли толкова за него. Не го казвам като човек със кой знае колко личен опит и не съм много по голям от тебе, но просто ме послушай няма да сбъркаш. И ако питаш някоя голяма жена, която е женена на колко години е намерила "любовта на живота си" определено няма да чуеш " на 14 години" chill out girl
може би наистина си прав човек не среща любовта на живота си на 14Първоначално написано от nether
ааа тфа адски мн ще ме изнерви и ако не получа свястно обяснение напрал ш пощурея и няма го погледна неколко дена докат не ми мине
OnLy God CaN Judge Me !
наистина човек ,не се влюбва на 14 и край с този човек ще бъде до края на живота си ,истинскат голяма любов идва по натам....,но за момента съм с момчето ,в което съм влюбена от били 2 години вече и не го оставям защото съм голям инат и въпреки всичката болка която ми е пречинил ,въпреки хилядите пъти в ,който ми е казвал ,че сега не може да си пише с мен защото е зает ,а аз съм имала нужда от него ,а ще продължавам да се боря ЗА НЕГОВАТА ЛЮБОВ.....
Готино МОМИЧЕ,КОЕТО страда -по някога заради Момчета...![]()
В ЛЮБОВТА РАНО ИЛИ КЪСНО ИДВА HAPPY END
Темата ти е мн интересна и си заслужаваше четенето- по-голям съм от тебе и мисля че да следваш сърцето е най-правилно-, и да сгрешиш, нали от грешките се учим все пак.Първоначално написано от happy end
Божеее! Ще си тегля куршумаТой те прави на глупачка..Мила по-добре се осъзнай и действаи за да се подобри отношението му към теб,за да не страдаш през ден-през два и да плачеш.Аз бих му вдигнала ебаси сканала
![]()
благодаря на всички за коментара![]()
Готино МОМИЧЕ,КОЕТО страда -по някога заради Момчета...![]()
В ЛЮБОВТА РАНО ИЛИ КЪСНО ИДВА HAPPY END
Здрасти! Прочетох темата от-до. Какво да ти кажа... очевидно е,че момчето си играе с теб. Виждам, че много го обичаш и е типична реакция,за момиче което се влюбва за първи път. Ако искаш си запази възката с него , но имай едно на ум. Гледай да не те наранява много,защото ще е много жалко.Колко хора ти казваме,че си играе с теб, но уви, любовта е сляпа.
Твоя човек дори и да не може да дойде е ДЛЪЖЕН да ти се обади!!Разбираш ли? А ако наистина те обича би направил всичко само и само да те види и чуе.Направи си изводите и успех!