.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 77

Град
    Русе
    Не е казано, че като се е изпразнил в теб означава че си бременна.Има толкова многгго семейства, които чакат с години.....Направи си тест и тогава ще разбереш дали наистина си бременна.Малко тъпо ми звучи за какво все ще се изпразва в теб, а ти за какво не му каза да не го прави?
    ...

Голям фен Аватара на Naman07
    Град
    село Пловдив
    S ogled na fakta 4e ste go pravili v srqda ... kak si tolkova sigurna 4e si bremenna 1vo !? 2ro 4uval sym 4e escapele-to ima efekt 24 4asa taka 4e ako ne ste 4akali 24 4asa edva li si bremenna i 3to -napravi si test sled 4 dena ot poloviq akt za da si absolutno sigurna.Iii prosto ot lubopitstvo .. kak pyk razbra 4e si bremenna

Дано този ефект не се получава винаги!!! Приятелката ми също е пила 2 пъти за месец,преди време.... Ще и предложа да отиде на доктор май... [/quote]

nz edva li e vinagi no e opasno umnata
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Momiche ti znaesh li che govorish vreli nekipeli... Pravila si sex onzi den i sega 100% si bremenna... nqma kak da go znaesh razbirash li... testovete za bremennost pokazvat chak sled 2 sedmici... a ti den sled svyrshvaneto veche znaesh che si bremenna... i kak moje da si mislish che e normalno da pravish sex... da svyrshvat v teb i da piesh Escapele kato bonbonki... tova hapche moje da predizvika seriozni problemi... i ne e preporychitelno da se pie v meseca 2 pyti pyk kamoli v denq 2 hapcheta... Ujas! Potresena sym!

testovete za bremennost ne pokazvat 4ak sled 2 sedmici
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

Re: ..

Цитирай Първоначално написано от LB
    оффф мн сте зле..може да е безотговорно ама ми се случи..и сега какво като съм на 18?!Да ходя да се хвърлям от някои мост ли?!мн ограничено гледате на нещата...замислете се да не би аз да съм искала да се получи така?!
    Хората,които се опитват да и налеят малко мозък в кухата главица били зле хаха...Прочети си отново първия пост и пак си помисли кой е зле...и не просто зле,ами и тъп,и то като г ъ з

ебе ни се .. ебе ни се - ебеме се - ние сме кучки иеее и кво накрая .. аборт ..ебаси малоумниците ..някоя изобщо дава ли си сметка какво прави с един аборт ... ми я си представи че майка ти и на теб ти е направила аборт ..и сега да не си тук да се наслаждаваш на сексуалниа си живот...прецаквате една съдба заради вашата глупост ... с такова просто стадо което не си дава сметка как се прави секс дори едва ли някога ще настъпят добри времена за нашето общество ... ПОМОЩ вика .. никои не може да ти помогне относно невежеството ... такава ти е съдбата ...да правиш аборти и НЕДАЙ си боже един ден когато искаш да имаш детенце да не можеш заради това да направиш кефа на някакав келеш да се изпразни в тебе

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от padnal_angel
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Momiche ti znaesh li che govorish vreli nekipeli... Pravila si sex onzi den i sega 100% si bremenna... nqma kak da go znaesh razbirash li... testovete za bremennost pokazvat chak sled 2 sedmici... a ti den sled svyrshvaneto veche znaesh che si bremenna... i kak moje da si mislish che e normalno da pravish sex... da svyrshvat v teb i da piesh Escapele kato bonbonki... tova hapche moje da predizvika seriozni problemi... i ne e preporychitelno da se pie v meseca 2 pyti pyk kamoli v denq 2 hapcheta... Ujas! Potresena sym!

testovete za bremennost ne pokazvat 4ak sled 2 sedmici
    Izvinqvam se za greshkata si... no mai ne tochno tova beshe nai vajnoto v posta mi... I vse pak ne mojesh da razberesh den sled kato e svyrshil v teb dali si bremenna ili ne si...

Чакай малко....и как по-точно разбра че си бременна
    ... ...
    Тест се прави най-малко след седмица,иначе не показва вярно...
    Успокой се.... :P
    Щом си пила ескапел,то докато ти се разгради в стомаха..... А и то убива яйцеклетката,няма как изведнъж да изникне нова
    НЕ СИ БРЕМЕННА

Град
    Okinawa

най-добре иди при лекар, но поговори и с родителите си, ако си сигурна, че наистина си бременна. Те ще ти дадат най-добър съвет, не чкай адекватна реакция тук във форума. Помисли дали наистина искаш да убиеш нероден живот.
    Ти решаваш, увери се, че си бременна и ако наистина е така поговори с лекар и с родителите си, те ще те подкрепят.
    SY

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Следващия път бъди по-внимателна.Тези хапчета не са залък хляб!

Фен
    Град
    burgas mu e maikata
    нз какво друго да кажа...освен дано не си !
    Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!

Направи си тест..Можеш да го направиш 14 дни след акта или 4-5 дни след закъснението на менструацията ти....Всъщност ти изобщо не си сигурна че си бременна но наливаш...Направи си тест!
    И впрочем мразя бременноста да се приема като грешка или наказание....Но ти сама си си виновна...На 18 ли си или на 14...Пффф после пиши по форумите...файда голяма...

Повече от фен
    Добре,признавам си,че не съм толкова запозната,но как по даволите разбра,че си бременна?Кой тест показва резултат 2 дни след половият акт.Мисля,че всички отчитат най-рано една седмица след белята.

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    За коя сряда става дума? Виждам, че темата е пусната днес, така че и за тазседмичната сряда може да се каже "онзи ден". Ако е така, просто е невъзможно тестът да покаже правилно. А ако е станало миналата седмица... ами да, по-добре още утре тичай на гинеколог...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Тъпи ли сте ?!

темата е ебавка на некой,който нема кво да праи кат мен...

Re: Помощ-БРЕМЕННА СЪМ!!!

Цитирай Първоначално написано от gergana_sweet
    онзи ден (сряда) с приятеля ми правихме секс и тои свърши в мен..пих Ескапеле и после пак имахме полов акт.За 2ри път свърши в мен като бяхме решили пак да пия хапче но...не можело да пия повече от 1 хапче защото 2то нямало да има никакъв ефект е ние това не го бяхме прочели и сега съм бременна...Та то е ясно че няма да задържа детето защото съм само на 18 г,но въпроса ми е дали знаете някакъв др метод за "аборт"..Чух че има някаква инжекция която се бие при гениколог и предизвиква аборта но дали при мен ще стане след като съм в толкова ранен стадии?Колко струва и къде може да си я направя?!Има ли и др начини ? Някакви др хапчета..не искам да чакам само на обикновенния аборт в Майчин дом защото четох до сега в др форуми колко са недоволни хората от там и като база и като действие..Моля Ви помогнете ми ако можете с някаква информация..
    Според мене не си постъпила като 18 годишно момиче , като някаква на 12...дето не знае за какво става въпрос.Сорка за грубия тон ама е така мацка.Потърси гинеколог,взерми съвет от него,ние не сме медицински лица а некви лапета които си дранкаме тука щото няма какво да правим.
    Какво учиш хората след като се насираш докато правиш секс...

Цитирай Първоначално написано от SmeX
    Тъпи ли сте ?!

темата е ебавка на некой,който нема кво да праи кат мен...
    +1 абе тя каза 4е е на 18, ако е истина тфа, ще стои ли тфа моми4е да си пише теми4ки във форума и ние тийновете да й казваме бременна ли е не е ли. :P на 18 ве4е си е жена и бе трябвало да е пораснала и на акъл. ЗА МЕН ТЕМАТА Е ЕБАВКА!!!!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

онзи ден (сряда) с приятеля ми правихме секс и тои свърши в мен..пих Ескапеле и после пак имахме полов акт.За 2ри път свърши в мен като бяхме решили пак да пия хапче но...не можело да пия повече от 1 хапче защото 2то нямало да има никакъв ефект е ние това не го бяхме прочели и сега съм бременна...Та то е ясно че няма да задържа детето защото съм само на 18 г,но въпроса ми е дали знаете някакъв др метод за "аборт"..Чух че има някаква инжекция която се бие при гениколог и предизвиква аборта но дали при мен ще стане след като съм в толкова ранен стадии?Колко струва и къде може да си я направя?!Има ли и др начини ? Някакви др хапчета..не искам да чакам само на обикновенния аборт в Майчин дом защото четох до сега в др форуми колко са недоволни хората от там и като база и като действие..Моля Ви помогнете ми ако можете с някаква информация..
    Според мене не си постъпила като 18 годишно момиче , като някаква на 12...дето не знае за какво става въпрос.Сорка за грубия тон ама е така мацка.Потърси гинеколог,взерми съвет от него,ние не сме медицински лица а некви лапета които си дранкаме тука щото няма какво да правим.
    +1
    Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!

Град
    Sofia
    честито - измислихте ли му име
    Голям размер на картинката! /machoka/

ЛЕЛЕЕЕЕЕ, ТИ СИ АДСКИ ЗЛЕ!!!

Хапчето си действа. Не значе, че колкото пъти свърши толкова пъти трябва пиеш.
    И от къде знаеш ч е си бременна??? То не е минало и седмица даже. След 1-2 седмици си направи тест.
    Мале колкоп хора ти се вързаха нямам думи.
    Стига са панира.. щом си пила хапче и не си в овулация, мисля, че си 100% ок...
    И вземи се образовай малко. Вие пък като зайците бе маааму.. толкова ли сте малоумни, че не прочетохте листовката ми след като се е изцвъкал..
    .....
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Цитирай Първоначално написано от scorpias
    Какво учиш хората след като се насираш докато правиш секс...

Град
    127.0.0.1
    ми.. честито.
    Скандали, въргали, надути кавали
    Палежи, гребежи, пиянство, разврат,
    без тях да живеем, ще можем, едва ли
    към всичко това ще изпитваме глад....

Цитирай Първоначално написано от TH33N
    ми.. честито.
    исках аз да го кажа
    Ела и създай своят измислен свят в FateCry

Град
    sofia

pfffff

a tvoia priatel podkrepia li te po niakuv nachin ili mju e prez onaia rabota
    za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си