- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Помощ-БРЕМЕННА СЪМ!!!
Не е казано, че като се е изпразнил в теб означава че си бременна.Има толкова многгго семейства, които чакат с години.....Направи си тест и тогава ще разбереш дали наистина си бременна.Малко тъпо ми звучи за какво все ще се изпразва в теб, а ти за какво не му каза да не го прави?
...
S ogled na fakta 4e ste go pravili v srqda ... kak si tolkova sigurna 4e si bremenna 1vo !? 2ro 4uval sym 4e escapele-to ima efekt 24 4asa taka 4e ako ne ste 4akali 24 4asa edva li si bremenna i 3to -napravi si test sled 4 dena ot poloviq akt za da si absolutno sigurna.Iii prosto ot lubopitstvo .. kak pyk razbra 4e si bremenna![]()
![]()
![]()
Дано този ефект не се получава винаги!!!Приятелката ми също е пила 2 пъти за месец,преди време....
Ще и предложа да отиде на доктор май...
[/quote]
nz edva li e vinagi no e opasno umnata
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
Първоначално написано от Nadelina
testovete za bremennost ne pokazvat 4ak sled 2 sedmici
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
Хората,които се опитват да и налеят малко мозък в кухата главица били зле хаха...Прочети си отново първия пост и пак си помисли кой е зле...и не просто зле,ами и тъп,и то като г ъ зПървоначално написано от LB
![]()
ебе ни се .. ебе ни се - ебеме се - ние сме кучки иеее и кво накрая .. аборт ..ебаси малоумниците ..някоя изобщо дава ли си сметка какво прави с един аборт ... ми я си представи че майка ти и на теб ти е направила аборт ..и сега да не си тук да се наслаждаваш на сексуалниа си живот...прецаквате една съдба заради вашата глупост ... с такова просто стадо което не си дава сметка как се прави секс дори едва ли някога ще настъпят добри времена за нашето общество ... ПОМОЩ вика .. никои не може да ти помогне относно невежеството ... такава ти е съдбата ...да правиш аборти и НЕДАЙ си боже един ден когато искаш да имаш детенце да не можеш заради това да направиш кефа на някакав келеш да се изпразни в тебе
Izvinqvam se za greshkata si... no mai ne tochno tova beshe nai vajnoto v posta mi... I vse pak ne mojesh da razberesh den sled kato e svyrshil v teb dali si bremenna ili ne si...Първоначално написано от padnal_angel
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Чакай малко....и как по-точно разбра че си бременна![]()
......
Тест се прави най-малко след седмица,иначе не показва вярно...![]()
Успокой се.... :P
Щом си пила ескапел,то докато ти се разгради в стомаха.....А и то убива яйцеклетката,няма как изведнъж да изникне нова
![]()
НЕ СИ БРЕМЕННА![]()
най-добре иди при лекар, но поговори и с родителите си, ако си сигурна, че наистина си бременна. Те ще ти дадат най-добър съвет, не чкай адекватна реакция тук във форума. Помисли дали наистина искаш да убиеш нероден живот.
Ти решаваш, увери се, че си бременна и ако наистина е така поговори с лекар и с родителите си, те ще те подкрепят.
SY
Следващия път бъди по-внимателна.Тези хапчета не са залък хляб!
нз какво друго да кажа...освен дано не си !
Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!
Направи си тест..Можеш да го направиш 14 дни след акта или 4-5 дни след закъснението на менструацията ти....Всъщност ти изобщо не си сигурна че си бременна но наливаш...Направи си тест!
И впрочем мразя бременноста да се приема като грешка или наказание....Но ти сама си си виновна...На 18 ли си или на 14...Пффф после пиши по форумите...файда голяма...![]()
Добре,признавам си,че не съм толкова запозната,но как по даволите разбра,че си бременна?Кой тест показва резултат 2 дни след половият акт.Мисля,че всички отчитат най-рано една седмица след белята.![]()
За коя сряда става дума? Виждам, че темата е пусната днес, така че и за тазседмичната сряда може да се каже "онзи ден". Ако е така, просто е невъзможно тестът да покаже правилно. А ако е станало миналата седмица... ами да, по-добре още утре тичай на гинеколог...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Тъпи ли сте ?!
темата е ебавка на некой,който нема кво да праи кат мен...
Какво учиш хората след като се насираш докато правиш секс...Първоначално написано от gergana_sweet
+1 абе тя каза 4е е на 18, ако е истина тфа, ще стои ли тфа моми4е да си пише теми4ки във форума и ние тийновете да й казваме бременна ли е не е ли. :P на 18 ве4е си е жена и бе трябвало да е пораснала и на акъл. ЗА МЕН ТЕМАТА Е ЕБАВКА!!!!Първоначално написано от SmeX
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
+1Първоначално написано от gergana_sweet
![]()
Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!
честито - измислихте ли му име![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
ЛЕЛЕЕЕЕЕ, ТИ СИ АДСКИ ЗЛЕ!!!Първоначално написано от LB
Хапчето си действа. Не значе, че колкото пъти свърши толкова пъти трябва пиеш.
И от къде знаеш ч е си бременна??? То не е минало и седмица даже. След 1-2 седмици си направи тест.
Мале колкоп хора ти се вързаха нямам думи.
Стига са панира.. щом си пила хапче и не си в овулация, мисля, че си 100% ок...
И вземи се образовай малко. Вие пък като зайците бе маааму.. толкова ли сте малоумни, че не прочетохте листовката ми след като се е изцвъкал..
.....![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Първоначално написано от scorpias
ми.. честито.
Скандали, въргали, надути кавали
Палежи, гребежи, пиянство, разврат,
без тях да живеем, ще можем, едва ли
към всичко това ще изпитваме глад....
исках аз да го кажаПървоначално написано от TH33N
![]()
Ела и създай своят измислен свят в FateCry
a tvoia priatel podkrepia li te po niakuv nachin ili mju e prez onaia rabota![]()
za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si