.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Голям фен

Забременяване при поставяне на лубрикант.

Не мога да повярвам,че направих такава глупост!С приятеля ми правихме секс,и след като свърши първия път и махнахме презерватива,тръгнах да слагам 2рия,но пипнах пениса му,по който беше останала сперма.После без да се усетя,със същата ръка си сложих лубрикант Прекратихме всичко,аз се измих и сега го пратих за ескапел,но ще може да ми го донесе чак след 14 часа,а в сайта им пише,че е най-добре до 12 Голяма ли е вероятността спермата,останала по ръката ми да е проникнала с нанасянето на лубриканта достатъчно,за да...стане белята

т.7
    krem4et0

Фен
    Град
    burgas mu e maikata
    ескапеле се пие до 72 часа...пиеш ли го няма проблем и можеш да си сиг на макс че беля няма да има
    Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!

Според мен не си бременна...ти ВЪТРЕ ли си слагаш лубрикант,или само на входа?

Ти чуваш ли се кви ги дрънкаш...НИЩО ТИ НЯМА...Тоя Ескапел не е като бонбони Сезони да си го пиеш когато ти скимне....Божке...

ами по принцип има някаква много много много малка възможност да е станала белята, но първо ти ще пиеш ескапел навреме и второ - за да забременееш зависи не само от него, но и от теб самата, тоест - сметни си деня на овулация. И все пак както казаха отгоре - ескапел се пие само в крайно спешни случаи, но ти преценяваш дали този е такъв.
    SMILE FOR ME NOW

Цитирай Първоначално написано от KimBerLy1912
    Ти чуваш ли се кви ги дрънкаш...НИЩО ТИ НЯМА...Тоя Ескапел не е като бонбони Сезони да си го пиеш когато ти скимне....Божке...
    +1
    Проспах си живота...ама за сметка на това с какъв мъж

Повече от фен
    Град
    lunata
    Нали знаеш, че спермагозоидите умират на въздух .
    wtf

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Овесения
    Нали знаеш, че сперматозоидите умират на въздух .
    Да,но ставаше въпрос за броени секунди...3-4 някъде

Много от рано почнахте с ескапелите бе хора

Re: АААА помощ....!

tova se pie do 72 4asa!!!
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

Цитирай Първоначално написано от Mirelchetoo14
    бамааму, мноу сте бързи we... с едната ръка му махаш презерватива, с другата лубрикa слагаш.. за 3-4 сек. брао бе, суперман

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Paul Crewe
    Цитирай Първоначално написано от Mirelchetoo14
    бамааму, мноу сте бързи we... с едната ръка му махаш презерватива, с другата лубрикa слагаш.. за 3-4 сек. брао бе, суперман
    Ааабе,за 2 сек може да си избършеш ръцете и да оставиш салфетката откъдето си я взел,както и това...не са малко,или имам изкривени представи за времето

Град
    Варна
    Само дето е пила ескапела ....тцтц...акъл...се иска .....
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Spx...naistina e do 72 4asa...az i priqtelq mi s16ty napr gaf ama izpih hap4ety na sledva6tiq den...prosty veroqtnostta e adski malka da ne kaja nikfa..stia da e na vremi vs ama fnimaai s tfa eskapele!nedei sfikfa s negy
    N@ vsi4ki g@dni ky4ki,koity mi z@vijd@t,n@ m@ik@ im v p*tkite bez d@ se obijd@t :P:P:P

na seki se sluchva we. sled pyrwiq pyt veche ne ti e i strashno i ne ti puka tolkoz. ma pyrwiq pyt se spichash kat laino na qponski anus ... sichki minaame prez tfa, spox

Голям фен
    Наа листовката на Ескапел-а пише,че не трябва да се приема ако имаш чернодробно заболяване,а моя черен дроб е увеличен и взимам куп лекарства заради него...дали ще му полияе много приема на хапчето

Според мене в такъв случай по-добре се консултирай с лекар,защото може да има някакви странични ефекти Мисля че няма вероятност да си бременна.
    Носи запалената свещ пред себе си и пътят ти ще бъде осветен!!!

Глупости на таркалета...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Нищо ти няма! не пий нищо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си