- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фимл,на който сте си изплакали очите :)
Сигурно има и други такива теми,но може да има и нови такива филми или стари но да не са казаниАко може без Титаник, защото всеки го знае
![]()
На Walk to remember (много хубав филм) плаках в края много .Беше много тъжен
...
Титаник![]()
![]()
![]()
Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...
Ами последно време съм огромна фенка на One Tree Hill и понеже почти във всеки епизод има нещо тъжно,супер много плача.Особено като става въпрос за двойката Лукас и Брук,1-во защото са ми любимци и мн си ги харесвам и двамата и 2-ро защото имам същата история в миналото и сега я преживявам отново заедно с Брук.
И да не пропусна
![]()
ONE TREE HILL
![]()
![]()
Хъх..аз съм чувствително девойче,което плаче на филми,но зависи от настроението му,но не помни имената на филмите![]()
Та плакала съм на доста филми,дори и на някой само,когато някой "безчувствен" робот умира![]()
А утре?
Друг стопанин ще жъне
свойта нива.
Надежда любовна ще покълне.
Животът ще пребъде.
Вечно.
На A Walk To Remember и Armageddon, мн са тъжни
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
чак да плача не.. но много тъжни филми са:
-A walk to remember
-Requiem For A Dream
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
НА АРМАГЕДОН![]()
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
не плача на филми ...но A Walk to remember успя да ме сдуха![]()
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
Ами Титаник на първо място, A walk to remember...много хубаво филмче Армагедон също...![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Офф..ами тези които са гледали филма може да им се стори малко странно защо точно на него, но..Къщата на моя живот (Life as a house)..не знам и аз защо..поражда в мене някакви мисли и т.н.![]()
Няма такъв.Само на "Гладиатор" и "Смело сърце" ми стана малко тъжно в края ,но никога не съм ревал на филм ,все пак съм момче![]()
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Чак да плача - не! Но да ми влезе под кожата - "Звезда" - руски е. =D>
"predai natatuk"
....velik film....
est 4e titanika o6te pove4e na car lyv
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ми ба6 така да проливам съли не ама съм плскала на титаник
ИСкЪм дА КажА НешТу...ЗнаЧи....ЪъЪ....ОК....!Вс ъщНОсТ КаКВо ИСкЪх Да Ти каЖА....МамКА му...ДобРЕ...Дъ КажА пРОСто ЕднО....I LOVE YOU!!!_____________
(\(\
(':'=)
(')('')
На "Титаник" много се смях,ей...
Плакала съм на "Едуард Ножиците", на "Чарли и шоколадовата фабрика" и на "Смело сърце".
Това не е филм,но преди два дни майка ми ми припомни,че докато съм четяла "Чернишка", съм се скъсала от рев.
Най-после ти дойде...Добре направи.
Копнях за тебе,
В душата ми желание запали ти
и цяла изгорях...
Сафо
az reva na po4ti vseki film. dori si priznavam, 4e na po4ti vsqka animaciq si poplakvam. :P
Аз ще кажа нещо по-различно- български филм.
Най-много съм плакала на "Време разделно". По едно време въобще не можех да дишам и спрях филма да си почина за малко, пък и той не е като другите по 1 час, а беше нещо от рода на 4 часа и половина.