- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фимл,на който сте си изплакали очите :)
suNnykaty96, аз го гледах онлайн тук > http://www.mysoju.com/japanese-drama/1-litre-of-tears/
качеството не е много добро, но филмът си заслужава, ако си падаш по такъв тип продукции
Тва с едно куцо момче май беше Пърл Харбър![]()
Аз ли съм? Друг ли съм? Пас ли съм?
Кажи ми прав ли съм? Враг ли съм? Брат ли съм?
Дори ако греша кажи ми психопат ли съм?
Каквото дори и шах да съм и мат да съм
Няма такива. Който плаче на филми е гей
Може би имаш предвид Форест Гъмп.Първоначално написано от BlueKiwi
![]()
Аз плача на почти всички драми. Последно си поплаках на Кийт.
Ся рева на Анатомията на Грей :Д
The blood that binds us ..till death unites us
Ревах на Титаник. А за последно като бях на Хари Потър последната част![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Only I can Live forever ----> Harry Potter <3 It's never over ;( <3 !!!
Daniel Radcliffe, Emma Watson and Rupert Grint MANIAK <3 <3 <3
Последно на Трансформърс 3 ;О
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Попринцип много рева на филми и се бях зардитела яко с кърпички докато гледах Зеленият Път.Кърпичките бяха непокътнати, а филма мога да кажа, че малко ме разочарова.Мисля, че по-добре щеше да бъде ако големият мъж не правеше тези измишльотини.Също така не мога да разбера какво толкова плачете на 'Незабравимата'.Очаквах много рев да падне и на този, но уви.Като американска боза е, действията се развиват супер бързо и според мен можеше и много по добре.Кийт - успя да ме разчуства малко, но и то не е кой знае какво.
Най-много мисля, че плаках на Беднякът милионер. Голям рев падна....
remember me![]()
![]()
![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Попринцип не плача, но Титаник , колкото и пъти да го гледам все реваплаках и на New Moon- Здрач , тъжно ми беше на момента
![]()
![]()
Предизвикателство е да вярваш на любовта, независимо, че може да те нарани.
-------
Оф боже как не се спряхте с тези клишета , като видя тема "сълзливи филми" и почнат да ми пишат 2045789 мнения само със "If only, a walk to remember, Titanik , Sweet November,If Only, че видях някъде и Хари Потър, The last song бла бла блаа и т.н. простоо сте скучни..дайте малко refresh ве хора
- A moment to remember , Koizora- the movie ,A Millionaire’s First Love и Heaven's Postman.
Защо са азиатски продукции само ли, еми защото аз вече американски не гледам ,бих казала че американците отдавна спряха да правят стойностни филми, като до сега +/- 20 са "произведенията" им, които си заслужават гледането. Няма да е лошо и да обърнете внимание на чуждото кино ще разберете че има по-стойностни неща от американските сапунки. Аз лично препоръчвам корейското кино, тези хора например знаят как да задържат зрителя пред екрана, да го накарат да се смее, да плаче, да е постоянно в напрежение какво ще се случи в следващия момент и т.н. Пресъздават своите филми по един уникален начин, а музиката която използват определено въздейства на възприемането ти към филма като цяло.Та дори и сериалите им само много кратки, но пък изпълнени с много динамика, не чакаш 234895 години за да видиш края. Абе изобщо може да изглежда като реклама, но всъщност искам да ви покажа колко стойностно е тяхното кино, и жалко, че малко са се докоснали до тях. Ако изгледате тези филми, които ви препоръчах, ще разберете за какво говоря.
П.С. Време Разделно и Под Игото, за мен това са филмите от към българското кино, ужасно много съм плакала, и не само от породеното чувство на патриотизъм,съпричастност, съжаление (или както искате го разбирайте) а да видиш трагедията на един народ, ужасът през, който е минал,и въпреки всичката тирания-Оцелял, страхът в очите на малките дечица, пресъздаден много точно,детайлно, и със страхотният акт. състав , просто нещо уникално са старите български филми, а не "стъкларията" или забранената любов
. Така и така съм го докарала на роман :P извода, е че не знаем какво да гледаме тъй като сляпо се подчиняваме на американските тъпотии, и то по навик не защото ни харесва, до толкова сме хипнотизирани, че е жалко дори и да не знаеш заглавието на един български филм или нещо различно от "Сексът и града", "Клюкарката" или някакви си там вампири.
![]()
Абе vaniliika, на всеки може да се случи да се разчуства на определен филм или сцена...Ходи се скрий някъде...
хах ама да бе няма лошо , ама няма да си ти ,този, който да ми казва къде да ходяПървоначално написано от Concussion
..
йесПървоначално написано от smilelady
![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
ми аз май само на Титаник и на Последната Песен..съм плакала..
le boss.
Титаник, Последната песен, A Walk To Remember, Keith, The.Notebook (на края малко), Message in a Bottle (за него не съм мн сигурна ) май са това, а видях, че някой споменават и анимации и на Рапунцел и Разбойникът плаках (ама само малко)
Особено много на:
A walk to remember![]()
![]()
Последната песен
Raice your voice![]()
Рева на много филми, даже на някои сериали.![]()
Обаче най-много съм плакала на "Хачико". Няма такъв филм!
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
same....Първоначално написано от RainbowGirl
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Чаак много да съм ревала на филми сякаш няма, но определено се сещам за ''Светло синьо''. Плаках и на 21 епизод от 2-ри сезон на вампирите, на други серии също май съм, но там беше покъртително и не се стърпях просто.![]()
тъкмо изгледах ''A walk to remember'' ....още рева...може ли да свърши толкова гаднооооо![]()
![]()
![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Moment to loveПризнавам си,че когато тая разбра,че е болна от Алцхаймер и рева,се разревах заедно с нея
![]()
И филм на,който наистина може да се каже,че си плаках наистина,както си трябва "Хари Потър и даровете на смъртта част 2"![]()
![]()