- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фимл,на който сте си изплакали очите :)
Много ми повлияха - Eight Below, Седем души (Seven Pounds), Ефектът на пеперудата (The Butterfly Effect), иначе редовно си поплаквам да всякакви филми![]()
"It's better to be hated for what you are,
than to be loved for what you're not.."
- Kurt Cobain
За мен лубовните истории не струват, но има един филм - "Предай нататък" с тъжен край и много житейски смисъл, който не е за плоски хорана него плаках малко, но не беше реване - ВСЕ ПАК Е САМО ФИЛМ !!!
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
Или просто няма сърце!Първоначално написано от JZfan
![]()
Аз ли съм? Друг ли съм? Пас ли съм?
Кажи ми прав ли съм? Враг ли съм? Брат ли съм?
Дори ако греша кажи ми психопат ли съм?
Каквото дори и шах да съм и мат да съм
Titanic, Hachiko, а сега преди 5 минути гледах Keith (за първи път) и още плача ..![]()
Мисля да си дръпна Remember me, че не съм го гледала!!
Can't get you outta my mind ♡
Титаник, Хачико, Зеленият път![]()
Humans need fantasy to be human.
На Хачико наистина си изплаках очите!Само първия път,обаче.Втория път като го гледах не че не ми беше тъжно,просто не можах да се разплача.
Но филмът е много добър!Не очаквх да ме впечатли така.
На други филми не мисля,че съм ревала много.Всъщност има много филми,на които се насълзявам,но това е всичко.. и те повечето са написани тук.Най-вече някои романтични с нотка на драма.Хубави са филмите и разчувстват.![]()
Титаник, всеки път като го гледам пада голям рев![]()
![]()
![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
remember me![]()
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Не съм плакал, но ми е ставало тъжно на някои филмчета като гореспоменатият, Беднякът милионер, Последна песен и други
Най-много съм плакала на "My sister's keeper"(2009)
Best Rappers of All Time:
1.EMINƎM
2.Slim shady
3.Marshall Mathers
4.That white boy from D12
5.B-Rabbit
Първоначално написано от Colouring
![]()
![]()
![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
Душа на сърфист - филмът проследява истинска история. Филм за това, как никога да не се предаваш. Лично за мен това е уникален филм![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Първоначално написано от Ashenvale
Много странно.Всички казват, че са плакали на Hachiko ,ама на мен дори не ми се насълзиха очитеВярно, в края е малко тъжен, но много се изненадах, че нямаше рев от моя страна
Сигурно съм няква, лишена от сърце
![]()
![]()
Иначе друг филм, който ми хареса и беше много тъжен на места е Waiting for forever![]()
![]()
Препоръчвам го
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Hachiko a dog's story - всеки път като го гледам плача.
The last song - краят е доста тъжен.
There's no such thing as too much Supernatural!
There are no people who don't like Supernatural-just people who haven't seen it yet...or are insane!
Титаник ( винаги! ), на Кварталът на богатите когато Мариса умря, Последната песен, Charlie St.Cloud , Армагедон, Пърл Харбър, Белият зъб, Цар лъв, Хрониките на Нарния ... филми много![]()
![]()
А и на Карибски пирати- На края на света много ревах![]()
![]()
A Walk To Remember, Keith, Raise Your Voice, If Only.. това са част от филмите, които са ме разчувствали
I'm walking on the beach.. no money, but I'm so rich! I've got this world for me, everything is so free![]()
филми:
jennifer's body
500 days of summer !!!!!!!!!!!!!!!!
сериали:
анатомията на грей !!
скинс...
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
На Бягство от затвора, нищо, че е сериал .. На последните 2 серии съм ревала с глас,главата ме болеше цяла нощ от рев, а следващите 2-3 дни като тръгнех да разказвам на някой края и пак ми се насълзяваха очите ...![]()
![]()
Иначе за филми не се сещам - обичайните там - A walk to remember, The notebook, The last song, Marley and me.
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.