- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фимл,на който сте си изплакали очите :)
Вер и Зара![]()
![]()
уникален филм.. !!!
I'm walking on the beach.. no money, but I'm so rich! I've got this world for me, everything is so free![]()
Велико реване!Първоначално написано от j_adore2
![]()
Изобщо.. по сериали доста сълзи са отишли,абсурд да си спомня всичко.
Направо се учудвам от себе си-преди няколко години не можех изобщо да се трогна дотолкова,че да се разплача на някой филм,сега тука на всички по-тъжни сцени рева като бебе.![]()
![]()
"Хачико" - няма такъв филм! .. Уникален е ..![]()
Чак да съм плакал не,но да са ми въздействали по някакъв начин може би : The Pursuit of Happyness и Waiting for forever има и други..
Плакала съм на много филми, но най много на Thirteen, Requiem For A Dream и колкото и странно да е на последна част на Harry Potter.През целия филм не спрех да рева.
И аз на Хари Потър и даровете на смъртта плаках и то през целия филм...........
И дневниците на вампира някой когато умря Джена и Дйеръми (те после го съживиха , но карай)
My Life--------
-----My choice
-------- ;]] ---
Плакала съм на Дневниците на вампира![]()
На Титаник , както и на трейлъра на Хачико (филма не съм го гледала все още)
п.п. гледам че доста сте плакали на remember me аз дори не се натъжих..не ми хареса особено ...
Няма такова животно все още.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
The Brave- кажи речи, изразходвах 2 пакета кърпички:Д
Wanting to be someone else is a waste of the person you are.
Remember me
A walk to remember
Keith![]()
Hachiko
Marley and me
и още, и още ...
аз съм по сълзливите филми и честичко се реваАаа и аз ревах и на "Дневниците на вампира", когато Джена умря и Деймън се разболя
На тоя епизод съм си изплакала очите като бебе
Ревала съм и на Хари Потър, но само на книгите... На Даровете втората част смесвах смях със сълзи, ама от радост.
Ревала съм и на "Елиза"..то е сериал, ама като убиха Фабрицио направо умрях и аз![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
A Walk to Remember
It's better to be absolutely rediculous than absolutely boring. - Marilyn Monroe
Ooo да, и аз мноооого ревах на ''Дневниците на вампира'' като погребваха Джена и като застреляха Джеръми![]()
![]()
![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Harry Potter and the Deathly Hallows part 2
Supernatural![]()
Marley & me,Into the wild (много силен филм)
Иначе съм плакала и на Сексът и градът,не знам точно защо и на последния Хари Потър в киното малко,но защото беше последен![]()
Да плача- не,но много тъжно ми стана от краят на The Eye...
Wiz Khalifa
Ke$ha
Taylor Momsen
(h) ;;
* Мъж,който не се влюбва често,обича силно !
Все още май няма такъв незнам..
Препоръчвам "Призраци на бивши гаджета" (ghosts of girlfriends past) Забавен и сравнително много емоционален.
не прочетох всички коментари, но определено на "Seven Pounds", на "Хачико" , "Осем Герои" и "Марли и аз"
Чак да плача не, но ме натъжиха Армагедон, Fluke, If only..
"P.S. I love you" и "Стълба 49"-нямам никаква идея защо са ме накарали да плача + това съм момче,а по принцип не съм някакъв свръх чувствителен.![]()
много кофти се чувствах и на "Remember me" и "Момчето с раираната пижама".Въздействащи са...
A Walk To Remember всеки път е рев докато го гледам
иначе и на E.T. call home много ревах, май филма беше "то" или нещо такова