.
Отговор в тема
Страница 13 от 17 ПървиПърви ... 391011121314151617 ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 403
    Супер фен Аватара на Stani46
    Град
    Момче съм
    ТОМ и ДЖЕРИ от смях :Д :Д :д
    Цитирай Първоначално написано от storex
    Бе кажи им, че са жени и не ги обиждай повече
    Шегувка

"Трафик на хора" е филмът, на който рева всеки път когато го гледам.. Много смислен филм, който показва реално нещата.

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Ох, майко "The Time Traveler's Wife" и "The Notebook".
    А като бях по-малка и "Titanic" (не че сега ако го гледам няма да се скъсам от рев, но просто избягвам да го гледам ;D)

И разбира се, като истинска potterhead, "Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2" :d

Requiem for a dream.
    Ходя без да спирам, никъде не стигам, нищо не намирам, никого не искам. Аз ли съм, не съм ли? На ръка си гледам, пътя си не виждам. Бягам и се връщам, все една и съща...

Цитирай Първоначално написано от lisi4ety

И разбира се, като истинска potterhead, "Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2" :d
    Аз само на трейлърите проплаквам един литър,пък да не казвам кво беше на филма.

А иначе не плача на филми,глупаво ми се вижда.
    Обаче ХПто си е друга работа,не е просто филм,не е просто книга,то е като част от душата ми,като хоркрукс<3/феновете знаят кво имам предвид ;д/

Град
    Beyond the Sea
    Армагедон и Изкуствен интелект (на второто не знам защо, ама ми стана много тъжно заради Синята фея и плаках 3 пъти, което много рядко ми се случва)
    Can I steal your mind for a while?
    Can I stop your heart for a while?
    Can I freeze your soul and your time?
    http://www.youtube.com/watch?v=C_4kx8JvpqI

Повече от фен Аватара на momon
    Град
    dreamland
    a millionaire's first love

По принцип избягвам да гледам тъжни филми,защото после няколко дни след това ми е гадно.Плакала съм много на P.S. I love you и A walk to remember.

Последния, който до такава степен ме развълнува беше един испански - Tres metros sobre el cielo се казва. Не очаквах да е толкова добър...Даже май ми хареса повече от A walk to remember, който по принцип ми е един от любимите На една приятелка го препоръчах, която в началото беше доста скептична заради това, че е испански , обаче след това определено остана супер доволна и си намери нов любим актьор

Град
    Благоевград :)
    Hachiko A Dog Story
    Life is just a chance to grow a soul.

“'Sometimes,’ said Pooh, ‘the smallest things take up the most room in your heart.'”

And once you lose yourself, you have two choices. Find the person you used to be or lose that person completely. ‘Cause sometimes you have to step outside of the person you’ve been and remember the person you were meant to be. The person you wanted to be. The person you are.

Голям фен Аватара на D12Respect
    Град
    ин ди гето
    Titanic

Филм неможе да ме разплаче но ме трогна Get Rich or Die Tryin'

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    The Last Song

На A walk to remember, The last song и P.S. I love you.
    Като малка съм плакала на E.T. и на Titanic.
    Shut up, I wear heels bigger than your d*ck

Фен Аватара на Dessynka
    Град
    гр. Пловдив
    Titanik, A Walk to Remember

Град
    Canada
    плакала сам на края на филми и сериали в които някои умира нелепо (с изклю4ение на титаник-гледала сам го над 30 пъти и никога не ме е разплаквал)примерно в fisica o quimica края на 2 сезон (Бе6е днес) когато кабано и исак катастрофираха и исак умря не издържам на такива филми

Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

Pero dime, tu nunca has tenido alguien clavado..? Alguien que te ha jodido la vida y aun as

Повече от фен Аватара на TVDQueen
    Град
    Varna
    Titanic (класика ) , The Last Song, A Walk To Remember
    Попринцип трудно се разчуствам на такива филми.Смисъл става ми тъпо, но чак да се разплача или такива не.Но тези три филма са може би единствените, които са успяли.

Sasuke Uchiha!
    ---------------------------------------------
    We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!
    --------------------------------------------
    Женско съм!

Senior Member Повече от фен
    Град
    Пазарджик city
    The last song... momentite w koito dawat kak bashta i wche e tejko bolet ot rak i umira....
    gledax go ... i go prejivqh sushtoto nqkolko meseca po kusno .. ;((( no s dqdo mi

Голям фен Аватара на an0nimn0
    Titanic, The notebook, Hachiko a dog's story

Велики филми!!
    женско

Попринцип рядко ме трогват филми, но помня че плаках на A Walk to Remember и на Koizora. Особено на втория, плаках както на филма, така и на мини-сериала.

You're gonna catch a cold from the ice inside your soul

Град
    Германия
    Не е филм,а сериал.Вчера гледах 14 епизод на 2 сезон на Beverly Hills 90210 и ми се насълзиха очите,може би защото историята беше много близка до мен и се много натъжих

Голям фен Аватара на Junieee8
    Град
    it's simple... you have to find me
    едуард ножиците.... сега ще гледам и A walk to remember,че гледам много са ревали на него хД
    sometimes we
    to hide
    sometimes we
    to hide

Голям фен Аватара на Junieee8
    Град
    it's simple... you have to find me
    а и пържени зелени домати... просто историята ми на помняше на това което ми се случи,така че ревах дни на ред....
    sometimes we
    to hide
    sometimes we
    to hide

Цитирай Първоначално написано от MilanowPz
    The last song... momentite w koito dawat kak bashta i wche e tejko bolet ot rak i umira....
    gledax go ... i go prejivqh sushtoto nqkolko meseca po kusno .. ;((( no s dqdo mi

И аз го преживях с дядо ми, болестта и т.н., но година по-рано. Направо беше все едно нещата ми се връщат на лента.... Нямам навика да плача на такива филми. Любовните истории и романтичните филми не ме трогват толкова. Изключение ми прави само Тетрадката. На тоя филм накрая наистина си изревах очите, когато го гледах за първи път. Иначе много са ме трогвали The Guardian (най-уникалния филм за мен, все още като го гледам и ми се насълзяват очите всеки път!), Pursuit of happiness, Hachiko, My sister's keeper, P.S. I love you (който донякъде пак е романтичен )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си