- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фимл,на който сте си изплакали очите :)
"Трафик на хора" е филмът, на който рева всеки път когато го гледам.. Много смислен филм, който показва реално нещата.![]()
Ох, майко"The Time Traveler's Wife" и "The Notebook".
А като бях по-малка и "Titanic" (не че сега ако го гледам няма да се скъсам от рев, но просто избягвам да го гледам ;D)
И разбира се, като истинска potterhead, "Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2" :d
Requiem for a dream.
Ходя без да спирам, никъде не стигам, нищо не намирам, никого не искам. Аз ли съм, не съм ли? На ръка си гледам, пътя си не виждам. Бягам и се връщам, все една и съща...
Армагедон и Изкуствен интелект (на второто не знам защо, ама ми стана много тъжно заради Синята фея и плаках 3 пъти, което много рядко ми се случва)
Can I steal your mind for a while?
Can I stop your heart for a while?
Can I freeze your soul and your time?
http://www.youtube.com/watch?v=C_4kx8JvpqI
По принцип избягвам да гледам тъжни филми,защото после няколко дни след това ми е гадно.Плакала съм много на P.S. I love you и A walk to remember.
Последния, който до такава степен ме развълнува беше един испански - Tres metros sobre el cielo се казва. Не очаквах да е толкова добър...Даже май ми хареса повече от A walk to remember, който по принцип ми е един от любимитеНа една приятелка го препоръчах, която в началото беше доста скептична заради това, че е испански , обаче след това определено остана супер доволна и си намери нов любим актьор
![]()
Hachiko A Dog Story![]()
![]()
![]()
Life is just a chance to grow a soul.
“'Sometimes,’ said Pooh, ‘the smallest things take up the most room in your heart.'”
And once you lose yourself, you have two choices. Find the person you used to be or lose that person completely. ‘Cause sometimes you have to step outside of the person you’ve been and remember the person you were meant to be. The person you wanted to be. The person you are.
Филм неможе да ме разплаче но ме трогна Get Rich or Die Tryin'
На A walk to remember, The last song и P.S. I love you.
Като малка съм плакала на E.T. и на Titanic.
Shut up, I wear heels bigger than your d*ck
плакала сам на края на филми и сериали в които някои умира нелепо (с изклю4ение на титаник-гледала сам го над 30 пъти и никога не ме е разплаквал)примерно в fisica o quimica края на 2 сезон (Бе6е днес) когато кабано и исак катастрофираха и исак умря![]()
![]()
![]()
![]()
не издържам на такива филми
Titanic (класика) , The Last Song, A Walk To Remember
Попринцип трудно се разчуствам на такива филми.Смисъл става ми тъпо, но чак да се разплача или такива не.Но тези три филма са може би единствените, които са успяли.![]()
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
The last song... momentite w koito dawat kak bashta i wche e tejko bolet ot rak i umira....
gledax go ... i go prejivqh sushtoto nqkolko meseca po kusno .. ;((( no s dqdo mi![]()
Titanic, The notebook, Hachiko a dog's story
Велики филми!!![]()
женско
Не е филм,а сериал.Вчера гледах 14 епизод на 2 сезон на Beverly Hills 90210 и ми се насълзиха очите,може би защото историята беше много близка до мен и се много натъжих![]()
едуард ножиците.... сега ще гледам и A walk to remember,че гледам много са ревали на него хД
sometimes we![]()
to hide![]()
sometimes we![]()
to hide
а и пържени зелени домати... просто историята ми на помняше на това което ми се случи,така че ревах дни на ред....![]()
sometimes we![]()
to hide![]()
sometimes we![]()
to hide
Първоначално написано от MilanowPz
И аз го преживях с дядо ми, болестта и т.н., но година по-рано. Направо беше все едно нещата ми се връщат на лента.... Нямам навика да плача на такива филми. Любовните истории и романтичните филми не ме трогват толкова. Изключение ми прави само Тетрадката. На тоя филм накрая наистина си изревах очите, когато го гледах за първи път.Иначе много са ме трогвали The Guardian (най-уникалния филм за мен, все още като го гледам и ми се насълзяват очите всеки път!), Pursuit of happiness, Hachiko, My sister's keeper, P.S. I love you (който донякъде пак е романтичен
)