- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фимл,на който сте си изплакали очите :)
даа!Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
![]()
"цар лъв" като излезе (началото на 90-те е било), се скъсвах от рев като гледах как умира големиО лъв... муфаса май беше.![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Божеее, какво му се радвате (или по-скоро ревете) всичките на този A Walk to remember? Според мен е поредният тъп романтичен филм.
Иначе да Requiem for a Dream и American Beauty. Накрая Professionnel, Le като бях малък си спомнях, че плаках. Ама то беше по-скоро заради самата музика. И това са филмите, на които съм плакал.
Иначе най-тежкият филм, които съм гледал евър е The Passion of the Christ, на него не се реве поради ред причини. Надали някой ще реве за Исус, хех.. Но филма е доста тежък и е брилятнен. А пък ако вземем да го сравняваме със смешните про-религиозни сладникави филмчета за Исус...
Пфхахахахаха... а пък аз ся се скъсах от смях.Първоначално написано от Alcohooligan
![]()
"Цар Лъв" Беше първият филм на който много плаках.....
А вече по- осъзнатия рев беше на "Пробуждането" с Робърт Де Ниро и Робин Уилиамс..... изплаках си очите
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
na pearl harbor, armageddon, lion king, brave heart,romeo+juliet,titanic abe mnogo sa
cariba
Аа страхотен филм е товаПървоначално написано от peZz
![]()
Иначе аз съм доста чувствителна и мн неща могат да ме разплачат..И тоя смотан филм Титаник съм го гледала 50 пъти и все си викам другият път няма да успее да ме разплаче...да бе, да.
Последно ревах когато гледах последният епизод на "Приятели"...
на A Walk to remember,Приказка за Пепеляшка (),Тя е пич.. (филмите със щастлив край също ме разчустват..)
Плакала съм на няколко филма, ама Титаник не е един от тяхНа него се смея или гледам с тъпа физиономия
Иначе не помня филмите кои бяха.
![]()
u don't respect mufassa, u don't respect me.Първоначално написано от Мо6no
![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Armageddon и A Walk To Remember
You said that if you could fly,you'd never come back down.
You only have eyes for that blue,blue sky...
www.sofistik.dir.bg
Мда...още го помня..голям рев падна. Също и на "Смело сърце". Там пък да не говорим-изплаках си очите..хах.Първоначално написано от shadow4e
Аз на филми честно казано доста си рева![]()
What you give is what you get!
Titanic, Pearl Harbour, Romeo and JulietПървоначално написано от chocolate`kiss
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Еми плакал е много силно казано,разчуствал съм се е по-скоро точната дума.И филмите които докараха това чуство у мене бяха За мишките и хората (Оf Mice and Men), Зеления Път (The Green Mile) - за тези се сещам сега.Иначе наистина както каза един преди мен какво толкова видяхте разтрогващо в ''незабравимо'',като е поредната американска история.която може да разбуди повече съмнение отколкото съжаление
МуЗиКа, ЛюБоВ, СпОрТ, ПиЙнЕ и ЯдИнЕ
аз пък не плача на филми![]()
Ооо аз на цар лъв първата част винага рева заради големия лъв ..иначе попринцип на филми не плача... само на титаник първия път като го гледах ...![]()
Най-много съм плакала на филма "Армагедон"! Гледала съм го няколко пъти и всеки път плача сякаш го гледам за 1-ви път! И на други филми съм плакала, но сега не мога да се сетя точно за имена!
Аз много плача на Pride i Prejudice особено в края.
От българските филми много ме разчуства Маргарит и Маргарита.
Има много филми, които не са ме разплаквали, но оставят дълбока след у мен.
А по принцип лесно се разревавам, даже и на анимации плача /Cars/, но това не означава, че филма е стойностен.
Le Fabuleux destin d'Amelie Poulain. Нямам идея защо, ама самата атмосфера и музиката сигурно.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
titanik![]()
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
Титаник, на него плача от малко фъстъче, още.
Иначе, особено затрогващи и тъжни са ми били винаги фирми, в които умират малки дечица, просто е ужасно болезнено да станеш свидетел на подобни сцени, макар и нагласени...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Както повечето - A walk to remember .. А наскоро гледах един 'История за Пепеляшка' с Хилари Дъф. Хмм,разревах се.. Но не ревах на целия филм моля ви!
Само на един момент :P
Just Be .. :]