- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фимл,на който сте си изплакали очите :)
Първоначално написано от Roiroi
+1![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Пърл Харбър .. малко е стар обаче .. изплаках си очите на него.. на много филми съм плакала но този ми остана в сърцето ..![]()
![]()
Гладиатор -Това е исторически филм,подобен на Троя,Гладиатор е това е най-великият филм на света.
Заслужава си да го гледаш.Плаках ,като дете на него.
Световен филм за войната ,за справедливостта ,за велик водач НА Име Максимус,който се опитва да се върне при семейството си и да ги защити,но войната му отнема всичко.Огромна трагедия свързана с Рим.
Евала на всички,които ще го гледат.Уверявам ви ,че няма да съжалявате.
Титаник също е прекрасен филм.
Малко сме разумните.
A Walk To Remember, Titanic![]()
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
Is what you wa-wa-want...
на края на O.C 1 сезон. по bTV.Мислех си че няма повече сезони и ми беше много кофти,на Reise your voice когато брат й умря
а преди години мисля че около 2005-06 излезе един филм много хубав с самолети.Пак като пъръл харбър гледах го,много ми хареса и сега искам пак да си го сваля ама му забражих името.Много ще се радвам ако някой се сети за кой филм става дума и да ми го каже
Титаник и A walk to remember....![]()
![]()
![]()
"Титаник", защото сюжета е различен. Края е тъжен, за разлика от тези на повечето филми. И "Джон Кю"...![]()
Ами може лееко странно да ви стори, ма аз ревах много на "Танцуващия с вълци", и на School of Rock. Втория хич не е тъжен ама така се препокриваше с моите желания и мнение, че не можах да се сдържа. То май от радост беше...
А на "Танцуващия с вълци" ревах за това, че човек унищожава всичко диво и красиво, за пари и други материални простотии.
"Тетрадката"![]()
"Титаник" е тъп![]()
You only saw the dark side of me
Bring me back to my reality
I have lost my belief
wall:e i titanik![]()
Impossible is a dare.
What a girl wants ... перфектен филм.. много е тъженгледайте го, няма да съжалявате
![]()
Можеш да си купиш с дълги крака,
можеш да си купиш с руса коса.
Всичките са твои - от Варна до Бургас,
тогава защо ми каза, че ти трябвам аз ??
A Moment to Remember . .... толкова рев до ся на филмне съм имала и Windstruck също и там падна рев![]()
![]()
Еми май няма такъв филм.![]()
94 % от българското население не може да смята.Ако ти си от тези 8,които могат,сложи това в профила си.
Абсолютно винаги рева супер много на Цар лъв Първа част....Много ми е тъжен...дори преди малко се сетих да си изтегля трилогията и ся ще гледам..
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Аз съм плакала най-много на 2 филма - Тетрадката и Незабравимата.
Колкото и изтъркано да звучи, просто са 2 невероятни филма.![]()
There's only two types of people in the world:
the ones that entertain and the ones that observe.
Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
Dont like the backseat-gotta be first!
If only не вярвах,че един филмм може да ми повлияе до такава степен,може би и заради някой случки в реалността,въобще цялостно много плаках.
доста са : ) Най-здрав рев съм удряла на Requiem for a dream,тва е най-истинският филм! Титаник ест,ако някой твърди,че не е ревал на Титаник мн мазно лъже..На One tree hill редовно рева,във всяка серия има нещо,което ме разревава.И на O.C също доста съм ревала..Няа ви отегчавам поече
Разтворих се в теб
Разгледах деня ти
Отрових се в теб
Забравих за кратко да мисля за всичко
Останах с безплатните мисли за теб.
банално , но Титаник .. абсолютно винаги плача на него ..