- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фимл,на който сте си изплакали очите :)
не мога да повярвам че 80% от отговорите са титаник![]()
поне има един бг филм за жаласт не съм се престрашила да го гледам още обаче "Да обичаш на инат" и "Вчера" са много добри според мен де..
иначе "Коса"("Hair") е страхотен филм(мюзикъл) особено докато върви Let the sunshine in
''Изплаках си очите'' на филма ''Титаник''![]()
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
българските филми не струват..Първоначално написано от gery_y
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
If Only - боже, колко рев беше накрая! тъпа романтична боза, ама само на нея успях "да си изплача очите", иначе има много други които съм уважила със сълза-две, но не толкова![]()
... so much to live for, so much to die for ...
винаги плача на разни филми с животни Х.х...не знам защо...може би защотот сюжетът винаги е еидн и същ-
Стопанинът(малко суимпатично момченце,рядко момиченце) е много щасливо с домашния си любимец(най-често рошаво куче) ,играят,забавляват се,неразделни са,но в еидн момент някой ги разделя много са нещастни,накрая или кучето пострдва (рев) или умира (много рееев) ...ест в повеччето случаи има хепи енд
естествено и разни по-ванални неща,като титаник..не знам защо винаги ми стаа тъжно,знам го на изуст и пак...другоо...P.S I love you и Into the wild--прекрасен филм ,един от любимитеми,но накрая ми стана много мъчно.![]()
не струваш ти, деграде нещастно.Първоначално написано от akinom
Докато гледах отговорите си мислих,че никой няма да каже If Only.
На него плаках много..а и вчера го гледах за пурви път..На други филми също като например: A Walk To Remember,What A Girls Wants !![]()
![]()
Много са хубави наистина всичките..
![]()
Красиво е да се усмихваш,но въпрос на сила е да останеш усмихнат и в най-трудните моменти.
Смело Сърце
Freeedoommmmm
Рев.. Рев.. и Многооо реевПървоначално написано от DeadpooL
![]()
ако циврите на тия смешни холивудски продукцийки, представям си къв рев ше хвърлите на някой от любимите ми чувствени филми.
или може би пък няма да ги зацепите ....![]()
не плача
разбира се само на класики като цар лъв ии титаник я съм проляла сълза..я не ..![]()
.!.
А walk to remember, Зеления път, Мъж под прицел
Becoming Jane,Big Fish,A Walk to remember(разбира се),August Rush,
Romeo+Juliet,Titanic(нямаше нужда да го пиша),Keith,My Sister's Keeper,
The Man In The Moon,Charlie St.Cloud и други!!(:
**~~Life is MUSIC-MUSIC is life!!!~~**
Очите ми са се насълзявали на Форест Гъмп и Корабокрушенецът, а на Титаник и Кръстникът III толкова ми е ставало тъжно, че съм плакала и през ноща и не съм можела да се успокоя с часове... Тези са за които се сещам, като малка плаках и на Бейб в града.И на последния епизод на Приятели, защото това беше сериалът с който буквално отраснах. На края на Малкълм също ми стана много гадно.
If Only мисля, че се казваше.
Скъсах се от рев на този филм, и въпреки това ми остава един от любимите![]()
Bought a ticket for a runaway train
Like a madman laughin' at the rain
Little out of touch, little insane
Just easier than dealing with the pain
RaisedOnRock <333
Velkovsgirl <3333
Greennight <333
Какъв е края му? Моля те, кажи ми.Първоначално написано от Concussion
Голяма съм му фенка, ама явно не съм гледала последният епизод.
Филмите са Зеления път и Форест Гъмп - зависи си от главния герой, той играе ролите си перфектно.
keith
Remember me
A Moment to Remember
The Last Song
Letters to Juliet
За кой филм питаш - за Кръстникът ли?Първоначално написано от Mirage3
На него плаках МНОГО, не защото края е ЧАК толкова тъжен, просто бях заживяла в историята написана от Марио Пузо и приех всичко много лично. Гледах и сравнявах колко различно беше всичко сега, от това което беше в началото, колко много неща се случиха на тези хора и каква империя беше Корлеоне. Филмът и брилянтно изпипан от великия Франсис Форд Копола. http://www.vbox7.com/play:b3c31e3b - ето го самият край, разплаква ме точно момента където дават всеки танц на Майкъл - този с първата му съпруга от Сицилия, с Кейт и с дъщеря му. И се сещаш откъде започна всичко... сещаш се за онази сватба с която всъщност започна самия филм...
Hachiko A Dog's Story - Толкова съм плакала на този филм. А мисълта, че е направен по истинска история..
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Leon: The Professional .......![]()
![]()
![]()
![]()
Legends of the Fall .......![]()
![]()
![]()
Titanic, A walk to remember, The last song, Смело сърце ...
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
- A Walk to remember
- Titanic
- Green mile
- Pay It Forward
- Keith
Искрена усмивка и топла прегръдка,може да те накара да забравиш за всичко!