- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Обичате ли математиката?
Не! Това ми е възможно най-трудния предмет в даскало. Ай хейт ит![]()
Fuck you You fucking Fuckers
Заедно с английския са ми любими предмети.
Момиче съм.
еми имам 4ка дали я обичам![]()
![]()
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
Обожавам математиката! Като няма какво да правя, просто сядам и започвам да решаваам![]()
Моята свобода свършва, там където започва твоята!
По принцип ми харесва математиката,но ако не съм схванала някоя друга задача започвам да хвърлям тетрадки и сборници..имам 6 по математика
![]()
+1Първоначално написано от Psychopath*
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
дали оби4ам математиката?!ти ебаваш ли са с мене?
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Аз пък много я харесвам. Ама за да харесаш даден предмет, трябва да го разбираш на първо място. Което обяснява защо мразя немски....![]()
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
hmmmmmm 4yval sam 4e ne e lo6 predmet az nqmam mnenie prosto za6toto ne prisastvam mn mn v 4asovete po matematika![]()
![]()
![]()
Ми като по-малка имах някакъв страх от нея и въобще всичко свързано с нея.Но сега съм с профил математика и немски...Така,че мисля тоя страх някакси да го преодолея.Все пак още 5 години ще си я уча по няколко часа дневно.
И аз я харесвам.![]()
В живота винаги
става така,
че обичаш този,
който бяга от теб,
а бягаш от този,
който те обича...
Да, особено на логическите задачи мн ими се кефя![]()
mrazq q!!
Това ми е възможно най-противния предмет,въпреки че имам 6 за годината.А ще уча в НПМГ..каква ирония само..
Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..
Мразя я...по алгебра имам 5 по геометрия 6уча ама ми е най-омразният предмет ,както и физиката
![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
Обичаме я![]()
няма нещо в у-ще,което да мразя повече от математика и химия![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Макар да съм завършила,винаги съм ненавиждала математиката.
upsyrT![]()
![]()
![]()
edfam s 3 minax
![]()
![]()
![]()
![]()
maika i deEba a 1 srik imax 4
![]()
![]()
![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..