- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Обичате ли математиката?
Да! Обожавам я! Бих решавала задачи по цял ден... и съм го правилаи предпочитам геометрията
![]()
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips
Ами миналата година я мразех АДСКИ много .... но вече почна да ми става интересна.![]()
То зависи и от учителя .... миналогодишния ми така наречен "учител" по математика изобщо нищо не обясняваше...пльосваше се пред компьотрите(беше и учител по Информатика..и винаги карахме математика в кабинета по Физиика и Информатика ) и ни даваше задачи да решаваме...![]()
не я обичам..но е полезна във живота..ии винаги можеш да я срещнеш в ежедневието си :P
Да!![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
според мен математиката не може да се научи или е знаеш или не... ако е 2-рото няма смисъл да се опитваш да е учишна едни им се отдава на други не
![]()
4ever in my little broken heart.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ОБИЧАМ Я ОБИЧАМ Я ОБИЧАМ Я!!! Леко съжалявам че не влязох в ПМГ, ама...
Най-отвратителния предмет,който съм имал нещастието да срещна в училище!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Чак пък обич
Не мразя математика, нито я обичам - някои от уроците ги разбирам, други не. Но иначе госпожата ми е много свястна жена, старае се да ни преподаде възможно най - добре материала, прави ни презентации, когато имаме двойни часове ни дава да гледаме МТВ![]()
Първоначално написано от Антон Ставрев
Чак пък обич... но я харесвам, все пак и такъв зпит ще държа![]()
Така че отговорът е да.![]()
Lexynnka
при мене абсолютно същата работа .... по гадно нещо от тоя предмет са само съучениците миПървоначално написано от cappy123
... много мразя и предмета и учителката с нейните домашни за лятото (100-200 задачи
)
![]()
Не!За бога, Не!
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
ДА![]()
Да, нищо че не ми се отдава ^^
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Да!
Много даже, друг е въпроса, че по-трудно я разбирам понякога. Но това точно ми харесва..![]()
Понякога я мразя,понякога не.Ако седна и се потрудя да науча задачите..(не геометричните,защото тях изообщо немога да ги разбера)..макар и с мъка ги научавамно иначе не я обичам изобщо.Като цяло не харесвам този предмет.
![]()
Не аз, а математиката не ме обича. Никога не съм имала интерес към математиката... а сега се оказва, че ще трябва здравата да се заловя с нея, защото ще ми трябва за кандидатстването. Лятото вероятно ще седна да си пререша задачите от учебника, ама ще трябва да започна да ходя и на уроци през другата учебна година
.
Аз я мразя - тя мен - също ...![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Мразя я заради даскалката!!! Нищо не обяснява и за т'ва имам 3-ки и 4-ки, а миналата година бяхме при друг учител и имах 6-ци и 5-ци!!!
Да,доста..![]()
Единствените ми любими предмети са математикатаи биологията
..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥