- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Обичате ли математиката?
Да,доста..![]()
Единствените ми любими предмети са математикатаи биологията
..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Твърдо не ! А и как да я обичаш, като 7ми клас сега и 8ми така са направили учебника по Математика, че ми иде да отида и да им го завра там дето слънце не огрява. Тамън почваш геометрия, свикваш с нея, и оп алгебра, после пак, пак, пак. Как да запомниш - егати ташака.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
чак да я мразя - не, да я обичам - също
сега покрай тея изпити ми съсипа животеца, крехък и без тва![]()
но като попаднеш на добър учител всичко си е ОК![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
налага ми се да я обичам![]()
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
Не ми е любимият предмет,но не е и на последно място.В смисъл,доста по-добре е от Химия,Биология или Физика,примерно.
![]()
Но не ми се отдава.Просто уча и т'ва е.
може да се каже, че ми е любимият предмет, защото се изисква само да мислиш , не и да зубриш
Не се обичаме взаимно.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Първоначално написано от KumchoValcho
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Еми не я харесвам, не я обичам, ненавиждам я, ама понякога се налага да погледна нещо..
Вафла..
хаха не, но я предпочитам пред литературата![]()
--Лудите, лудите - те да са живи!
Никак не ми допада.
Предпочитам геометрията, но алгебрата ми се отдава повече.
You are broken, I can fix you...
Абе...средна работа. Не ми е любимия предмет ама е за предпочитане пред някои други.
До 6ти клас да, но след това ..
МРАЗЯ Я ПОВЕЧЕ ОТ ВСИЧКОО
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Отначало я мразех, тази година, в началото на седми клас почнах да се побърквам като получих три четворки, но отидох на урок и ми стана ясно. Дори тези уравнения ми станаха любимите задачи..Ноо с усилия постигам успех, не ми е дарба. Иначе понякога ми е забавно да решавам задачи и започнах да обиквам математиката повече и повече. Дори вече я предпочитам пред някои от бившите ми любими разказвателни предмети.
За сега отговора е да, но незаменими за мен са английския и след него българския
![]()
![]()
![]()
![]()
ПИЧ ТОВА Е НАЙ-МРАЗЕНИЯТ ЧАС ОТ МЕН ПРОСТО НЕ МОГА ДА ГО ИСТАРПЯ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
\Първоначално написано от pamii
/
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
При мен е така- до 6 клас я обожавах, 7 и 8- ненавиждах
, а сега ми допада отново
, но алгебрата ми върви повече отколкото геометрията
![]()
защо и литературата не беше толкова лесна като математиката
п.п.
и аз все пак съм в МГ (Пазарджик) но имам чувството че всички даскали си мислят че тяхният предмет е профилиращ![]()
![]()
Ами да. Когато кандидатствах, имаше само една паралелка с езика, който исках да уча. За мой ужас по това време, профилът беше математика. Е, с времето свикнах и започна да си ми е интересно и приятно да се занимавам с математика. Да не говорим и че математичката ни е голяма симпатяга.
Кой по дяволите я измислии ?!? ЗАЩООО?!?Първоначално написано от elsy
![]()
![]()
Бе изкарвам шестици ама понякога ми омръзва,така че гласувах с НЕ.
Пресвета дево от Гладелупе!
ДЯВОЛСКО ИЗЧАДИЕ, ПРОКЛЕТО ТВОРЕНИЕ НА ДЕМОНИ!
Не знам как не съм полудял вече от математика(особено сега 7 клас)...
Обещал съм си, че само да си взема изпитите, забравям какво е тва животно математика, как се събира и изважда и всичко свързано с математика.