- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Получи се недоразумение, докато бях на купон.
Излишно е да казвам колко глупаво е било това, което си направил.
И все пак... щом реално не си взимал наркотик, значи никой не може да ти направи нищо, защото няма реални доказателства. Нали се сещаш, че думата да една препила пикла е нищо![]()
Предполагам, че няма да имаш коооой знае какви проблеми и все пак недей да вършиш подобни тъпотии повече - няма грам смисъл.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Междудругото от тая история ще излезне добър сюжет за американска тийн комедия..
Примерно,момчето,главния герой от 8ми клас харесва едно момиче,но няма смелост да й го каже..защото тя е най-готиното момиче в курса,а той е смотан и задръстен.
На купона по повод завършването,след 4 години скрита обич,той решава да се направи на готин,за да стане достоен залък за нейната уста ии носи брашно..
Случва се инцидент с най-добрата приятелка на красавицата и тя набеждава влюбеното момче..той няма време да й обясни..защото ченгетата са го затворили вече..
След време се разбира,че той е невинен и тя му се извинява и се целуватттт и живея заеднооо щастливо,докато не им се роди дете-кретенче,като баща си.
Смех,смех![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Темата е изключително свежа и хич даже не е ебавка, колкото и да се опитва автора й а.к.а пълен глупак да я изкара такава. Опитва се, защото стана абсолютно за смях на всички, а това вероятно на никого не е приятно. А на купона слушахте ли хаус, че нали е модерно да го слушаш дрогиран с "бело"?![]()
Левски шампион але але!
Земи направи една баница с тва брашно и като те питат "кво прави ти" ше кажеш ..ми баница
The Spark
Като бяхме в 6 клас момчетата шмъркаха СТЕПчета.Ама не се правеха, а направо си шмъркаха както си трябва. Муахахах.
Ебати злето си, било ебавка. И дори да е ебавка, бива ли с болници, наркотици и алкохолни натравяния да си правиш шега??? Личи си колко ти е акълът.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up