- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Падам си по господина по физическо
zdraveiteneznam kak se slu4i no mislq 4e naistina si padam po gospodina mi po fvs.toi e mnogo sexy,sladak i mnogo me kefi.naposledak sled kato edna moq priatelka mu kaza 4e go haresvam toi zapo4na da me pregra6ta,da mi se smee,da me ospokoqva kato se qdosam i da se hva6tame za race.neznam kakvo da pravq i da mislq. pls help
az sam na 17 toi na 24
oleleti na kolko si?! a toi? ujas nemoje taka
ne nego moje bi prosto mu e stanalo hubavo 4e go haresva6 ama....ne ne
![]()
...KaЗaнАтa ДуМa нЕ e НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka,НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka e КoГaтo ВeЧe нЕ чУвСтВаШ БoЛka...
Това е тема ЕБАВКА![]()
епа след като не е чак толкова голяма разликата поговори си с него сериозно и го питай кво чувства към тебе. Туко виж излезне нещо :P
Gepi go,6tom e pi4--RAZLIKATA E PERFEKTNA-STIGA DA NE E JENEN!!!
ne e jenen i tova ne e tema ebavka a i smqtam 4e za lubovta(ako v moq slu4ai e taka) nqma granici
Първоначално написано от Spider4eto
А ти знаеш ли,че може да си загуби работата и нея да я изключат от училище осъзнаваш ли какво я посъветва? Не вярвам той да рискува,заради ученичка. Толкова ли няма момчета на твоята възраст,че се чудиш по кой да се загледаш?
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Еми какво да правиш,харесваш го,чакаш да мине време и да разбереш дали и той те харесва,ако е така-честито,ако не сорри.Повече няма какво да се каже,успех ти желая.
ем ако се харесват що пък не, има ли желание има и начин не е казано че примерно в даскало трее се целуват или натискат. Винаги могат да се виждата някъде извън училището и пак да са гаджетаПървоначално написано от DivoTo_KoTe
Exooo ne sam kazala 4e tva e tema ebavka i razbirase 4e za lubovta nqma granici!!
Az ako sam na tebe 6te go gepa,no bez drygite daskali da razbirat,6toto da ne vi odymvat.
Божее човека може да го уволнят за това....![]()
![]()
А по темата - ми разликата ви не е чак толкова голяма, ама все пак учител...![]()
![]()
![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Първоначално написано от Spider4eto
Ем не вярвам,но както и да е.Не вярвам да рискува всичко заради едно момиче,непълнолетно,негова ученичка.Иначе момичето да прави каквото си иска все пак.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
mnogo vi blagoarq za savetiti no ne6to mai me obarkahte o6te pove4e no i az ne bih riskuvala obrazovnieto si i rabotata mu
Да и според мен това е правилния начин. Предполагам, че в момента си 11ти клас. Ако има достатъчно силни чувства и от двете страни след година и половина нещата могат да се пилучат. Това време ще ти бъде достатъчно, за да разбереш дали той те харесва или просто му е приятно че ти го харесваш.Първоначално написано от ddeessaannkkaa
4e moje da imat vruzka izvun daskaloПървоначално написано от DivoTo_KoTe
![]()
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
На човека му са ебе нещо младо и свежо
Хубавото е, че има кой да се хваща![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Верно изчакай![]()
Животът е адът описан в Библията!
WtF?!BFH!![]()
...
ОМГГГГГГГГГГГГПървоначално написано от ddeessaannkkaa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!