.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

след колко време правите секс

kogato hodite s nqkoi, sled kolko vreme pravite seks ili o6te predi da zapo4nete da hodite ste go napravili????

т.1
    krem4et0
    МоМиче ти НиКоГа не НаРанЯвай, че Не зНаеш коЛко я боли..с МоМиче НиКоГа не Се еБавай, ЗаЩото НаКраЯ Преебаният оСтаваШ Ти!!

Супер фен
    До седмица,две най много...

Град
    И аз незнам вече къде живея ..
    Още на първия ден
    Ако можех да свалям по една звезда всеки път, когато си ме карала да се усмихна, цялото вечерно небе щеше да е в ръката ми.

Мега фен Аватара на Spider4eto
    да имам и ебачите

Фен
    Град
    burgas mu e maikata
    ходенето е доста относително...можеш да имаш сексуални отношения с някой и пак да не ходите зависи от мн неща
    Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!

Град
    И аз незнам вече къде живея ..
    Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    да имам и ебачите
    Няма да се лъжем я
    Ако можех да свалям по една звезда всеки път, когато си ме карала да се усмихна, цялото вечерно небе щеше да е в ръката ми.

Шестия ден .. с последната ми ...

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Преди да почнем да "ходим"..
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    mn rtano po4vate we hora mislite li 4e ste opoznali 4oveka do sebe si za tolko vreme :P
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Цитирай Първоначално написано от BeBsItO
    mn rtano po4vate we hora mislite li 4e ste opoznali 4oveka do sebe si za tolko vreme :P
    Тях пък какво им дреме на шапката дали се познават, или не? Това да правиш секс не е задължително да е свързано със специални чувства към другия човек. Кого го интересува, че сексът е начин да слееш и душа, и тяло с човека, когото обичаш? А и едва ли повечето приемат нагоните на тялото си и удовлетворяването им като нещо възвишено...
    По темата: заедно съм с него от повече от 7 месеца и още не сме правили секс. Вярно, че не често имаме възможност да се усамотим у тях или у нас, но дори и когато сме я имали, не сме правили нищо особено. А и най се радвам на думите му "За мен сексът и физическите контакти не са най-важни в една връзка". За друго може да е малко не-много-добро гадже, но за това го уважавам...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

уффф, еми още на първия ден... всъщност първата нощ.

Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Тях пък какво им дреме на шапката дали се познават, или не? Това да правиш секс не е задължително да е свързано със специални чувства към другия човек. Кого го интересува, че сексът е начин да слееш и душа, и тяло с човека, когото обичаш? А и едва ли повечето приемат нагоните на тялото си и удовлетворяването им като нещо възвишено...
    доста странно изказване... сигурно си права, но всеки си има различно мнение за секса. за мен секса е начин да зарадвам другия, просто защото на мен секса не ми носи никакво удоволствие. не, че ми е неприятен, но ми е доста безразличен. правя го, защото искам да направя приятно на гаджето си. и не бих правила секс с някого, ако не съм го почувствала близък по някакъв начин...
    Две неща имам на земята - любовта и свободата.
    Живота безвъзвратно дал бих за любов,
    любовта да дам за свободата съм готов!

Фен
    Град
    У насСсСсСс
    Зависи...от колко време съм го познавала преди да тръгнем,но принципно след около 3-4 седмици.

Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    хора оплашихте ми...аз с моя ходя ве4е близо два месеца а още не съм готова...като се има предвид 4е съм девствена,мисля 4е той ме разбира...ама вие тука ме убихте...
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Град
    БуРГаС бИЕ
    Аз не го прая

Голям фен Аватара на sapphirr
    прекалено относителни са нещата,това не е сценарий,който можеш да погледнеш и да знаеш какво се слу4ва по-натам във филма.тва е реалния живот,а там вси4ко се слу4ва както 4овек най-малко о4аква!

Град
    somewhere over the rainbow
    Ми аз не го правя,обаче според мен има нещо повече от това ,от кога ходиш с дадения чавек.То си е до желание (взаимно разбирасе).Желанието,незав симо за какво е,си идва изведнъж.Не можеш да кажеш "Ми мисля,че след като ходим от 2 години,ти си минал изпитатерния срок и можем да спим заедно" На хората или им се прави секс или не.Аз ходя с приятеля си от година вече и не го правим,защото на мен ми е доста рано,а и не съм усетила този специален момент

vaprosa ne e tam kolko vreme sled kato trygne6 s edno mom4e/momi4e pravi6 sex....rabotata e tam kolko go poznavash...i govova/gotov li si da mu/i se doverish.............vajnoto e da poznava6 choveka do sebe si a ne kolko vreme hodite ...6toto moje da hodite i mn vreme da go napraite i posle da stane taka 4e toi/tq da te otreje.... taka 4e....

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от sadsad
    vaprosa ne e tam kolko vreme sled kato trygne6 s edno mom4e/momi4e pravi6 sex....rabotata e tam kolko go poznavash...i govova/gotov li si da mu/i se doverish.............vajnoto e da poznava6 choveka do sebe si a ne kolko vreme hodite ...6toto moje da hodite i mn vreme da go napraite i posle da stane taka 4e toi/tq da te otreje.... taka 4e....
    Да,напълно си права. Чувала съм,че едно момче и момиче ходили 10 месеца,тогава го направили,и след секса той я зарязал...

Няма установено време. Преценява се на момента. Но все пак зависи до колко го познавам и какво искам - секс за 1 нощ, или перманентен ^^ но не на принципа 'приятели с привилегии'.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Няма установено време. Преценява се на момента. Но все пак зависи до колко го познавам и какво искам - секс за 1 нощ, или перманентен ^^ но не на принципа 'приятели с привилегии'.
    А на принципа редовен ч*кач,а? :P

T'ва не е работа. Сексът направен повече от един път с някого, с когото 'уж' не ходите, никога не е 'просто секс'. Така че нещо като 'редовен чу*ач' няма.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    T'ва не е работа. Сексът направен повече от един път с някого, с когото 'уж' не ходите, никога не е 'просто секс'. Така че нещо като 'редовен чу*ач' няма.
    Интересно защо не мисля така... Дори и да го направен 2,3 или дори 100 пъти сексът може да си остане просто секс.....а не да се превърне в любов или връзка....

Град
    там където мечтите стават реалност
    Цитирай Първоначално написано от DeVoi4eTo
    ходенето е доста относително...можеш да имаш сексуални отношения с някой и пак да не ходите зависи от мн неща
    Е така обичам аз
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

hottie
    Guest
    az mu se nahvurlih vednaga ama sme zaedno ve4e blizo 3 godini

Супер фен
    Град
    Bourgas
    zaвиси от толкова мн неща.. с бившия оше преди да тръгнем... а със сегашния още не сме се ебали а ходим от 2 седмици някъде
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си