- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Пробните тестове по БЕЛ и Математика - 7ми клас
Днес (17.02) беше пробният тест по БЕЛ.. е, ходихте ли, как ви се стори?![]()
Утре е по математика..
Ще се проведат три кръга - училищен,регионален и национален.
По БЕЛ трябва да изкараш от 90 до 100 точки, а по математика от 75 до 100, за да минеш в следващия кръг. Какво мислите за идеята?
Оспорваше се и решението да бъдат признати резултатите от тези изпити и да не се карат през лятото, но не съм сигурна дали е решено и какво точно.. А за това какво мислите?
Министър не е ли гениален ..![]()
Казал е също, че ако прекалено голям брой седмокласници не се представят добре, можело и да промени нещо..![]()
Уотевър, кво ви е мнението като цяло по въпроса?
Одобрявате или не, защо?
министъра е манияк....хъхъхъем..хуу го е измислил...а дано поече хуави резултати!!!! [-o< [-o< [-o<
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.
spored mene testa be6e otvratitelen, a i kadeto u4a az (matemati4eska gimnaziq) ni6to ne u4im po BEL sme qko zle i sega sum se depresirala jestoko, puk predstavqm si kfo 6e e na izpita... Po matematika vse si mislq 4e vremeto nqma da mi stigne i mi e kofti... Aidi uspeh utre![]()
Kak 3h we? Ne kazaha li 150min koeto e = 2h 30min?
Хай,след дълго отсъствие в форума пак съм тук!Ам значи и аз бях неска по бг на теста...що да беше труден?Имаше някои гаднички въпросчета,но не и отвратителни.Беше елементарно..къде има правописна грешка,къде да сложите запетая...толкова беше лесничко.Съмнява ме обаче жестоко да отида на 2ри кръг хахаха Ам за математиката...няма да мина 7 клас чесно ви казвам ако не ги махнат тия матури
![]()
![]()
![]()
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
абееее не беше толкос трудно особено аз дето не учих въобще!Само ме притеснява утре кво ше напраа по математика,чее.......![]()
![]()
LoVe Is ThE nAmE
sEx Is ThE gAmE
fOrGeT tHe NaMe
AnD pLaY tHe GaMe
а и нещо друго на нас ни казаха чеее кмета е казал че който искара 100 точки на тоя тест получава лап топ!Ебасиии стимулацията!![]()
LoVe Is ThE nAmE
sEx Is ThE gAmE
fOrGeT tHe NaMe
AnD pLaY tHe GaMe
Леле как искам и моя изпит да беше да откривам правописни грешки....ама не-писах за БългаркатаЯ като го качат някъде,дайте линк,че ми стана интересно
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
http://www.minedu.government.bg/open...ft_menu/tests/
Виж го, то на говорене е едно, ама на практика съвсем друго..![]()
някой има ли си на идея кво ше представлява теста по математика утре???Те някои са го намерили в нета???
LoVe Is ThE nAmE
sEx Is ThE gAmE
fOrGeT tHe NaMe
AnD pLaY tHe GaMe
абе хора като си дръпна "Примерен тест и отговори по БЕЛ" и ми излиза кодирано.....кфо да напрая, за да го прочета????
лелеееееее по математика нищо,ама нищо не направих!![]()
![]()
![]()
LoVe Is ThE nAmE
sEx Is ThE gAmE
fOrGeT tHe NaMe
AnD pLaY tHe GaMe
Ама, вие още не сте взели целия материал, така че идеята резултатите от тези изпити да се считат и да не се правят лятото ми изглежда доста малоумна...![]()
Още повече, че аз като бях 7ми клас, имах 2 момичета от класа, които винаги ходеха на пробни изпити и изкарваха много добри оценки, но на истинския изпит се осраха...![]()
po bg be6e mn lesno.po matematika zada4ite bqha po-trudni otkolkoto na primerniq...mn malko be6e vremeto az sig 20 zada4i sum re6ila samo!Ot4aqh se
Тея тестове може би улесняват литературата,но математиката ви преебава много яко-тука спор няма![]()
Между другото аз в 7кл отидох само на 1 пробен по лит,а после си ги изкарах и ме приеха в добро даскалоМисълта ми е,че не винаги има значение колко пъти си ходил на пробен или каква е била оценката ти там...така че споко,не е дошъл краят на света,ако сте се изложили
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Мда, мерси за успокоението..
Иначее верно по математика мноого ни преебават, то всъщност едно 70% от задачите бяха логически,много малко пресмятания.. но как да е де, за 2 часа и половина не всеки може да реши 50 задачи, та последните ги карах на онче-бонче общо зето.. ще видим къв ми е бил ксъмета хаха![]()
Xaxax,aз на пробните винаги се осирах,наи високата ми беше 4.5...Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
Даа неска ходих да пусна тотото![]()
За времето не се оплаквам шото го направих за 1 час...Е имаше още ко да решавам ама ми се ходеше на кафе![]()
Uf az tukasas na6te kak sme se 6a6nali, brat mi v4era be6e na proben izpit po BEL i neska na toq po mat i kaza, 4e sa bili super otvratitelniПървоначално написано от Анонимко
![]()
vaii az po bg mi be6e malko trudni4ko kat se pribrah v ka6ti mi sa obadiha i mi kazaha vernite otg i imam 45 verni...zna4i se osrah nikoga ne sam se izlagala taka..a po matematka za 1 4as go re6ih no poslednite 10 mn trudni bea nqkoi znae likade mogat da se vidqt otgovoritw po matematika i da gi sverim???
аз ходих по български и не беше много зле.. по няква случайност знаех всички въпроси на които се отговаряше писмено \/ гарантирани 12 точки съм си сметнала
пък за останалите стискам палци...
ае ше се видим на финала![]()
по бел...теста беше лесен,но по математика...... господ да ми е на помощ като ги връщат....![]()
![]()
[-o< [-o< [-o<
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.