- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Спермата- Изключително полезно нещо!
ми измисли си.....Първоначално написано от ZaRiBeN
![]()
искам вечна младост за лицето и да се ваксинирам против рак![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
ти пък аз да не съм РокфелерПървоначално написано от Gabroveca
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
ще го измислим с адвокатите ми и ще ти представя договора ако те удовлетворява да го подпишешПървоначално написано от rubi
![]()
I'm not great, I'm whole
http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876
http://gorata.net/f.php?f=Tayga
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
за това момичета лапайте здраво.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
spoko bre nqma da se udavimПървоначално написано от Gabroveca
![]()
Ти Си МноГо FreSh And CoOL,и Те ХарЕсВам Very Much,ВедНъЖ Look At Me и ПосЛе Don`t Forget Me...СърЦетО Ми е Тик-ТаК For YoU,ЗаЩотО I LovE YoU...!!! {}
Съществува медицинска теория, че поглъщането на спермата има положително подмладяващо въздействие, поради специфичния състав на мъжката семенна течност.
аййде стига бе...яжте си я сами като толкова си я хвалите![]()
Колежке, ние мислим за вашето здраве![]()
my wife - Ford Probe GT 2.5 V6 KLDE
Първоначално написано от Gabroveca
неее...мерси....
Кърмата е също едно от най-полезните
Майчиното мляко е уникално. То е едно мляко-чудо и има много предимства
- съдържа всичко необходимо и от самото начало отговаря на нуждите на новороденото
- коластрата (първото мляко), което протича при първото слагане на бебето на гърдата, помага за по бързото изхвърляне на мекониума (изпражненията след употреба на околоплодни води преди раждането). С това се намалява и вероятността бебето да развия жълтеница
- майчиното мляко е най-добрата защита срещу алергия. Лекарите съветват по възможност най-малко до 6 месец изключително кърмене, особено ако единия родител страда от алергия под каквато и да е форма. Майчиното мляко съдържа много важни антитела. Изследвания доказват - кърмените бебета страдат много по рядко от хрема, кашлица, ушни възпаления и пневмонии от другите деца
- майчиното мляко е винаги готово, с точната температура и хигиенично опаковано. Никакво преваряване на вода, никакво бъркане - в момента в който бебето покаже, че е гладно, може веднага да суче от гърдата
- при кърменето бебето и майката са в най близък контакт. С млякото бебето приема и допълнителна порция любов. И му дава сигурност и способността да се доверява полезна за бъдещия му живот
Айде да те видя...както за бебе,така и за голям човек
Престанете да се забалявате и да си играете защото това не е игра!Първоначално написано от bebeto0o
Е-е-е, дойде и нащо време![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Mislete za jenite si i im davaite da galtat
![]()
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!