.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 104
    TECHNO MUSIC!!!

Уфффф към Еминем...към някои метълски групички...Бе рапа и метъла ме спасяват...За мен музиката е много съществена част от живота ми : )) Около себе си не виждам човек,който да "ме поддържа жива" ...Та се към някви такива материални неща...Последната ми зарибявка е цигарите : )) Бе добре съм си...Но наистина човек има нужда от нещо в живота си..ей така...за стимул и за кеф : )) Наистина добра темичка : ))

Град
    ..във един измислен свят..
    Приятелите на първо място..компютъра и колкото тривиално да звучи .. цинагите

Град
    Варна
    Майка ми и вуйчо ми - майте най - добри приятели .... колкото и странно да звучи! Както и моя приятел, когото много обичам
    http://www.jivotno.com/DoPu - пуснете по едно гласче

Пристрастена съм към човека, който обичам само той ми дава сили да продължа колкото и спорове да сме имали

Ами...LP , волейбол ии... МЪРЗЕлА

Амииии от почити 2 месеца насам си имам някого който ме кара да живея, да тръпна, да сънувам, да обичам и да чакам слдващия ден с нетърпение.. Друго към което съм пристрастен - мечтите каквото и да става не мога да спра да мечтая, а на последък мечтите ми са свързани само с нея..
    When I am around, words lose their meaning... =)

Момчето,с което съм в момента.

Цигарите,приятелките ми,кучетонцето ми,чалгата,и към това винаги да си драскам некфи неща
    OnAzi BolkA v LqVo koQto 4uVstTvAM DenEm nE SprQ da NaStoqVa 4E vSI4ko Si Za MEne 4e Az SyM osHTe tVOq I nqMA da GO prOmeNQ..Dori ONaZi To4kA f KoqTo glEdAM noShte i tq e TvOq oShte A TI NE SPRQ DA PITASH ZA IMETO NA DRUGIQ!!!!

Град
    Valhalla
    Компютъра. :P

Не мога без музика,без шоколад...но не това ми дава стимул да живея...Стимулът е обичта на приятелите ми,родителите ми...на най-ценното съ6тество за мен-приятеля ми...Какъв по-голям стимул му е нужен на човек...да знае,че е обичан и да върви напред

Към компа , към шоколад....Към дъвки.....

Близките ми хора ме крепят да живея, приятелите, спорта, музиката...
    Some things are better left unsaid!

Към Алкохола И Наркотиците ... и то много ...

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    semeistvoto mi, i nai-ve4e malkata mi sestri4ka kakto i roditelite mi
    iskam da dokaja 4e i az moga da postigna tezi ne6ta koito sa postignali te drugoto mislq 4e e nezna4itelno
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Град
    София
    БЪЛГАРИЯ
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

пристрастен съм към баскета и шоколада

Повече от фен Аватара на snow__queen
    Град
    Между Рая и Ада
    хаха към смучещи бонбони :Р (това е истина),но,ако трябва да съм по-сериозна ...Пристрастена съм към желанието си за живот
    *ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!

Закачен съм за хипхоп културата,венозно пък боча аерозол от флакони монтана...ако няма се задоволявам с инструментали подкачващи ми адреналина за съвкупление на ненормални вокали...
    Пристрастен съм към адреналин като се замисля...към секс на публични места,към шапки ахаах...и естественно кецове
    Пристрастявам се и към пристрастяване
    "Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд

Град
    In ThE CoRnEr Of ThE RoUnD RoOm
    Като цяло съм пристрастена към шоколад и към музика.

Но иначе инатът ми много ме вдъхновява...
    А момчетата и любовта отдавна съм ги отписала...
    ~HoUsE MuSiC aLL NiGhT LoNg...[!]~

Град
    kadeto iskam
    Дава ми сили това че може би утрешният ден ще е по добър, това че трябва да се радвам на това което имам на хората които са около мен, защото не всеки го има тва дори на повечето да ви се струва като даденост. Не! Приятелите, роднините близките те не са даденост те са подарък дар от съдбата. А иначе сега ми дава сили детето което чакам, мъжа ми и нямам търпение вече да си го гушкам (бебето)

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Пристрастен съм към музиката и заглеждане на хубавите момичта .Вмомента се пристрастявам към prakour и графити

--------------------------------------------------------

Град
    v sur4iceto na Steli
    Ami mnogo puti mi se e iskalo da se mahna ei taka, da iz4ezna ot tozi svqt, no vinagi se se6tam za maika mi i za gadjeto mi --->nai-liubimite mi hora na tozi svqt.Ta te mi davat sila da produlja napred

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Винаги съм била инатлива мечтателка, дълбоко в която живее мъничка надежда и оптимизъм, дори на пръв поглед да съм непоправима негативистка...
    ^ Това за стимула за живот. Колкото до пристрастяванията... към книги.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Пристрастена съм към сладкото, към интернета, към дрехите..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си