- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- един кратък,бърз и лесен въпрос за първия път при момиче
на момичето й е за първи път - след като я отворя да приключим ли,или да си продължа нормално?
Попитай нея , не се води по нашите мнения...
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
![]()
![]()
тъп тъп та дрънка....
Това, което не ме убива...ми е*ава майката!
попринцип си прав/а,обаче се чудя каква е най-честата практика
бате като я "разкъсаш" вадиш и почваш да танцуваш около нея![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това, което не ме убива...ми е*ава майката!
не мога да разбера какво ви е толкова смешно,нали за това е форума,да обменим мнения и да получим съвет
хахахахахаПървоначално написано от няма-значение
Добре че не ме отваря такъв като теб![]()
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
подобно на ника ти, постовете ти също нямат значениеПървоначално написано от няма-значение
![]()
![]()
![]()
Смятам, че ако момчето нямаше нужда от помощ нямаше да пуска темата и следователно не е много толерантно да му се подиграваш. дай някой друг съвет на момчето.
По темата нямам какво да добавя
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Бъди максимално внимателен с нея.Предполагам,че няма да й доставяш голямо удоволствие-все пак повечето ги боли.Продължи,но мисля,че е по-добре да я попиташ боли ли я много,да спреш ли ако не й е приятно и така ще разбереш какво да правиш.Успех![]()
offline forever!
То ще се разбере по реакцията й.. Ако я боил;и или е измъчена спри.
Ако видиш, че не е зле и може още продължете, ама леко, не грубо.
И пак и аз казвам, най-добре е да я попиташ.
Първите 5 пъти секс бъди нежени се съобразявай с нея, докато започне и тя да се кефи на секса.. след това си ти.. има време и за теб. Пък колкото по-добре се спраевяш и бъдеш нежен тя ще ти се отблагодари в пъти
Пограй си поне 20-30 мин преди ад отворишс нея да я предразположиш и възбудиш и я целувай постоянно![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Първоначално написано от Make_Me_Laugh
+1
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
Това да не ти е консервена кутия, че да я отвориш? И самата загуба на девствеността трае части от секундата-в момента на проникването на пениса във влагалището. може да направиш 1-2-3 тласъка, да я попиташ как се чувства и ако я боли-СПИРАШ. Следващият път повече!
+1Първоначално написано от няма-значение
![]()
1-во Добре дошъл!Първоначално написано от randomface
2-ро по темата значи питай тя ако иска да продалжите продалжи и несе води по нащо мнение щот както всеки знае 1-вия пат яко боли..
отваряш я и започваш да я чукаш както си му е реда (:
dali da svar6el ...mi zavisi kolko 6te q boli i dali iska da prodaljite v tozi moment misli samo za neq,a ne za TVOQ kef!
Прод1лжаа6ама саму ако тя не изпи6ти опт болка
![]()
N@ vsi4ki g@dni ky4ki,koity mi z@vijd@t,n@ m@ik@ im v p*tkite bez d@ se obijd@t :P:P:P
ти незнаеш кфо да праиш пък искаш да отваряш момиче...според мен трябва да си по сигурен в действията си и да знаеш точно какво да праиш не да питаш нас...защото все пак тфа момиче ти се доверява до няква степен и трябва да е спокойна когато е с теб не ти да се притесняваш даже повече от нея...ааа и по темата продължавай ако не я боли мн...;]
Първоначално написано от SuicideBitch
+1 Така беше и когато мене ме сефтосаха!
Russian Aerospace Agency
Офф..
Мъ напрао сте големи ебачи вее.. ко разпраяте ххх
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Еми по принцип по-хубаво ще е ако продължиш,но задължително я питай преди това,защото тя може да се притеснява да ти каже да спреш...Възможно е да я боли много и да не иска да продължаваш...при мен беще така
Най-същественото е невидимо за очите...
2-ро по темата значи питай тя ако иска да продалжите продалжи и несе води по нащо мнение щот както всеки знае 1-вия пат яко боли..[/quote] Ами аз нз.....Тъй де,болеше,но малко
Някой може и да ги боли яко , а имах една пр каза,че не усетила болка
Така че не всеки знае,че боли яко
А иначе според мен ако нея я боли спри....ако не продължавай ! :P
ами той ако знае какво да прави няма да питаПървоначално написано от {Sweety_f}
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song