.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 65 от общо 65
    и аз бях с удалжена коса една година по4ти и съм мн доволна но с времето малко или много по4ва да ти омръзва....

Цитирай Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
    besnicataa aha.. sega gi razbiram horata zashto se otdrupvat kato im kaja 4e sum na 14... zaradi takiva "putki" kato tebe..... obzalagam se che si na rusi ki4uri ili s 4erna kosa s fon dio ten , koito ti sedi kato maska, s neopisuemno mnogo cheren moliv, glanca ti izliza ot o4ertaniqta na djukite nosish samo ostri obuvki s tok4enca, izrqzanu bluzki i kusi poli .... i nai veche se obzalam che ako shte maika ti da e... da te vidi nqkoq sutrin bez grim pri4eska i izkustvena kosa she se 4udi "kvo li e tova" ... poznah nali ?? zashto momi4etata koito sa estestveno hubavi da sa miss selo ? zashtoto teb te e qd 4e daje i s grim ne postigash tehniq efekt li ? s zloba oshte po malko mila.... a na si4ko otgore si pokaza i prostotiqta... ne znam kvo poveche da ti kaja samo she te posuvetvam da spresh da pishesh che strashno mnogo se izloji
    ne e vqqrno PULNATA PROTIVOPOLOJNOST AMA NA SELQNKI OBQSNQVA LI SE

Цитирай Първоначално написано от krasiva_luja
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen_
    Цитирай Първоначално написано от besnicataa
    ОК КАКТО КАЖЕТЕ НАЛИ НА МЕН МИ СЕДИ ГОТИНО КВО МЕ БОЛИ ЗА ВАС
    НЕ! ЩЕ ТИ СЕДИ КАТО НА ПОСЕРКО!

бати тъпото създание..
    maa ti si mn zle we xaxaxa.
    не кокошко проскубана ти си зле
    само не знам къде ти отиде арната снимица с курвенското излъчване?

Сички пички били с такива ПРИКАЧЕНИ коси..е хуу..то така-като господ не е дал на някой - ни акъл ни коса..няма лошо да се слага.
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

"ne e vqqrno PULNATA PROTIVOPOLOJNOST AMA NA SELQNKI OBQSNQVA LI SE"
    Така и нямахме честта да видим на снимка тази противоположност..защо?Сра уваш се от това как изглеждаш пред "селянките" ли?Моето момиче ти си толкова заблудена,че дори нямаш идея за какво става въпрос в деиствителност.А това,че господ ни е надарил с хубави коси и не сме тръгнали на 14 да си слагаме изкуствени метличини повярваи ми не прави нито една от нас селянка,за съжаление обаче ,че ти с всеки свои пост показваш все повече селянията си.Аиде със здраве

Koito iska snimki na li4no suob6tenie da si dade skype

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    hahaha дано някой ти одърпа "хубавата" изкуствена коса..да видим колко е здрава.. тъпа4ка... хахаха кой е умрял за тъпите ти снимки мааааааааааааа....я въри се скриииииииии някъде ...в цирка е твоето място!!

Цитирай Първоначално написано от ELiTyYy
    hahaha дано някой ти одърпа "хубавата" изкуствена коса..да видим колко е здрава.. тъпа4ка... хахаха кой е умрял за тъпите ти снимки мааааааааааааа....я въри се скриииииииии някъде ...в цирка е твоето място!!
    бтв снимката дето ти е аватара- твоя ли е ?

темата и без тва вече е леко осрана..
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Абфффффффффф...АБЕЕЕ...ква е тая лудница,всички ли сте в цикъл,пф,баси рядко се сре6та тема във форума,без нападки и тъпи бисери

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen_
    Цитирай Първоначално написано от ELiTyYy
    бтв снимката дето ти е аватара- твоя ли е ?

темата и без тва вече е леко осрана..
    мдам

Град
    Бургас
    на 15 съм нямам искуствена коса даже не е боядисвана или правена на кичури,а иначе искам изкуствена коса която само да ми доодължи мойта и да се маха и слага в домашни условия
    OnLy God CaN Judge Me !

Аз също не съм им фенка. Както каза някой по- нагоре - с малко повече грижи и търпение, сама можеш да постигнеш желания вид на косата

Цитирай Първоначално написано от malkata_sladurana
    Ами яко е .Аз съм си взела такава дето може да си сваляш и да си я сваляш(на пластове те са около 10 парчета и отготе са като шнолки и ги слагаш на различни места под косата ти и седи като естествено).Иначе съм против тези които се зашиват.А относно момчетата не мисля че харесват момичета с изкуствени коси.Аз моята я носа само по-повод и е СУПЕР яка.
    дай малко инфо от къде си си я зела колко ти е излязло

Цитирай Първоначално написано от LannyBarbie
    Цитирай Първоначално написано от malkata_sladurana
    Ами яко е .Аз съм си взела такава дето може да си сваляш и да си я сваляш(на пластове те са около 10 парчета и отготе са като шнолки и ги слагаш на различни места под косата ти и седи като естествено).Иначе съм против тези които се зашиват.А относно момчетата не мисля че харесват момичета с изкуствени коси.Аз моята я носа само по-повод и е СУПЕР яка.
    дай малко инфо от къде си си я зела колко ти е излязло

Град
    V rozovite ti syni6ta...
    Аз имам изкуствена коса и съм много доволна,полагам си същите грижи както и за моята си коса,не е кой знае колко трудно за поддръжка

Аз на изкуственото не съм голяма фенка, но винаги съм искала дългичка и красива коса. За съжаление никога не е стигала повече от раменете надолу и затова имах желание да си сложа. Но не и възможност Не че не мога да си изкарам , но като че ли вече не ми е толкова зор Иначе нямам нищо против, стига да изглежда естествено и хубаво (за който си няма, така е ) За какво се ръсиха толкова обиди тук, не разбирам Всеки има предпочитания, но трябва ли да показваме колко сме лоши
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си