- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Искуствени КОСИ4КИ ;)
и аз бях с удалжена коса една година по4ти и съм мн доволнано с времето малко или много по4ва да ти омръзва....
ne e vqqrno PULNATA PROTIVOPOLOJNOST AMA NA SELQNKI OBQSNQVA LI SEПървоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
![]()
не кокошко проскубана ти си злеПървоначално написано от krasiva_luja
само не знам къде ти отиде арната снимица с курвенското излъчване?
Сички пички били с такива ПРИКАЧЕНИ коси..е хуу..то така-като господ не е дал на някой - ни акъл ни коса..няма лошо да се слага.
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
"ne e vqqrno PULNATA PROTIVOPOLOJNOST AMA NA SELQNKI OBQSNQVA LI SE"
Така и нямахме честта да видим на снимка тази противоположност..защо?Сра уваш се от това как изглеждаш пред "селянките" ли?Моето момиче ти си толкова заблудена,че дори нямаш идея за какво става въпрос в деиствителност.А това,че господ ни е надарил с хубави коси и не сме тръгнали на 14 да си слагаме изкуствени метличини повярваи ми не прави нито една от нас селянка,за съжаление обаче ,че ти с всеки свои пост показваш все повече селянията си.Аиде със здраве![]()
hahaha дано някой ти одърпа "хубавата" изкуствена коса..да видим колко е здрава..Първоначално написано от besnicataa
![]()
![]()
тъпа4ка... хахаха кой е умрял за тъпите ти снимки мааааааааааааа....я въри се скриииииииии някъде ...в цирка е твоето място!!
![]()
бтв снимката дето ти е аватара- твоя ли е ?Първоначално написано от ELiTyYy
темата и без тва вече е леко осрана..
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Абфффффффффф...АБЕЕЕ...ква е тая лудница,всички ли сте в цикъл,пф,баси рядко се сре6та тема във форума,без нападки и тъпи бисери![]()
мдамПървоначално написано от Ice_Queen_
![]()
на 15 съм нямам искуствена коса даже не е боядисвана или правена на кичури,а иначе искам изкуствена коса която само да ми доодължи мойта и да се маха и слага в домашни условия![]()
OnLy God CaN Judge Me !
Аз също не съм им фенка. Както каза някой по- нагоре - с малко повече грижи и търпение, сама можеш да постигнеш желания вид на косата![]()
дай малко инфо от къде си си я зелаПървоначално написано от malkata_sladurana
колко ти е излязло
![]()
Първоначално написано от LannyBarbie
Аз имам изкуствена коса и съм много доволна,полагам си същите грижи както и за моята си коса,не е кой знае колко трудно за поддръжка![]()
Аз на изкуственото не съм голяма фенка, но винаги съм искала дългичка и красива коса. За съжаление никога не е стигала повече от раменете надолу и затова имах желание да си сложа. Но не и възможностНе че не мога да си изкарам , но като че ли вече не ми е толкова зор
Иначе нямам нищо против, стига да изглежда естествено и хубаво
(за който си няма, така е
) За какво се ръсиха толкова обиди тук, не разбирам
Всеки има предпочитания, но трябва ли да показваме колко сме лоши
![]()
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)