.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Как ви показва гаджето...

Как ви показва гаджето,че иска да правите секс?Говори ви мръстотиики,казва ви го направо или нещо друго?
    offline forever!

По няколко начина ако сам си у нас и ме кара да и ходя на гости, а пък другия начин е като сам у тях да си легне и да ме викне да се гушкаме и тогава става голямото ебане. А пък ако е мн загоряла и не сме се виждали от мн време напрао си го иска директно

С действия.

Започва се с невинни двусмислени приказки, провокативни погледи и усмивки, и накрая не осъзнаваш кога сте останали без повечето дрехи... продължението е ясно.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Голям фен
    Почва да ме пипа насам-натам... Ама иначе аз и по очичките му разбирам кога му се иска

Цитирай Първоначално написано от rame
    Почва да ме пипа насам-натам... Ама иначе аз и по очичките му разбирам кога му се иска
    Това значи,че го познаваш много добре.Браво
    offline forever!

Фен Аватара на FaHrEnHeit
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
    Цитирай Първоначално написано от rame
    Това значи,че го познаваш много добре.Браво
    Тя и да не го познава добре погледа на мъжа когато му се прави секс не може да се сбърка по никакъв начин.
    Eventful past is everclear.

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Ми то не е трудно да се забележи-погледи,думички,жестове...

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Kogato sme sami i ne spi ne e nyjno da mi go pokazva to se podrazbira 4e iska Ako sme na pybli4no miasto me poglejda po edin osoben na4in i slaga rukata mi na pantalona si za da ysetia...

Pokazna slu4ka: sedqhme u tqh i obqdvahme. Mieh 4iniite (az sam dobro momi4e), zastana zad men, vze da me celuva i tn i to si be6e qsno prosto. Ne6to takova samo 4e v razli4nio variacii.
    It`s all in the details! ")

Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    С действия.

Започва се с невинни двусмислени приказки, провокативни погледи и усмивки, и накрая не осъзнаваш кога сте останали без повечето дрехи... продължението е ясно.
    и аз правя така... а той, ами като ме гушне и лекичкооо ме обърне с гръб към него вече ми е ясно какво иска... или като ме ухапе за врата след някоя целувка... нз...винаги го разбирам
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Мега фен Аватара на amatorium
    Che to tova ne se li razbira ot samosebe si?
    Eating isn't cheating - Arnold

ee razbira se,to kogato si ima vrazka mejdu horata prosto se poznavame i si li4i no predimno.. po o4i4kite, fizionomiki, deistviq.., kato mu go usetq..xixi ,nqkoi pat si me pita 'prai li ti se ..' i takiva razni. Use6ta se prosto!

Фен Аватара на Alice Fox
    Град
    ...до теб...и преди да се усетиш ме няма..
    Иска си директно, макар че аз вече свикнах да разбирам само по погледа му...
    Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing

Град
    pod liubimata
    аз пък смятам, че това да си поискаш директно (не нагло и грубо ест.) не е лошо нещо
    my wife - Ford Probe GT 2.5 V6 KLDE

Просто сме се научили да разпознаваме кога другият до иска...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен Аватара на maybelline
    Започва да ме гушка и да ми говори милички неща като "Мило, знаеш ли колко си секси в тази поза" или заключва вратата на стаята и ме довежда до леглото (уж да не забележа, че сме се отправили натам ).

хах...как
    Л

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Nie vinaги ,когато сме заедно го правим ,така че няма нужда от думи

Мега фен Аватара на koalka
    Направо с поглед се разбираме.

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    И двамата си искаме директно ... или си задаваме двусмисления въпрос "Какво ще правим довечера,искаш ли да ти дойда на гости?" ...

Град
    Бургас
    kogato sme v nas go karame na pliu6tqlnik

Град
    dosta go smenqm
    ами по жестовете, по погледа , по лицето винаги се прокрадва една лека усмивка, която никога преди не я виждам или очите му стават по игриви и като ме прегръща усещам как ме придъпрва леко към себе си по много начини мога да разбера, че му се прави секс
    No martini .. no party..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ако сме у тях.......завиваме се под одеалото и ни ми трябват никакви други намеци. Ако ме у нас и няма никой-за 10 секунди сме се поразхвърляли и сме почнали. нямаме много възможности да сме насаме и се възползваме от всяка без излишни игрички!

Град
    Sofia

Re: Как ви показва гаджето...

Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
    Как ви показва гаджето,че иска да правите секс?Говори ви мръстотиики,казва ви го направо или нещо друго?
    S "Iskam sex"

Гледа ме еротично с едни големи, бляскави очички и се омилква
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си