- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как ви показва гаджето...
Как ви показва гаджето,че иска да правите секс?Говори ви мръстотиики,казва ви го направо или нещо друго?
offline forever!
По няколко начина ако сам си у нас и ме кара да и ходя на гости, а пък другия начин е като сам у тях да си легне и да ме викне да се гушкаме и тогава става голямото ебане. А пък ако е мн загоряла и не сме се виждали от мн време напрао си го иска директно![]()
С действия.![]()
Започва се с невинни двусмислени приказки, провокативни погледи и усмивки, и накрая не осъзнаваш кога сте останали без повечето дрехи... продължението е ясно.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Почва да ме пипа насам-натам...Ама иначе аз и по очичките му разбирам кога му се иска
![]()
Това значи,че го познаваш много добре.БравоПървоначално написано от rame
![]()
offline forever!
Тя и да не го познава добре погледа на мъжа когато му се прави секс не може да се сбърка по никакъв начин.Първоначално написано от princesa_viki
Eventful past is everclear.
Ми то не е трудно да се забележи-погледи,думички,жестове...![]()
Kogato sme sami i ne spi ne e nyjno da mi go pokazva to se podrazbira 4e iskaAko sme na pybli4no miasto me poglejda po edin osoben na4in i slaga rukata mi na pantalona si za da ysetia...
![]()
Pokazna slu4ka: sedqhme u tqh i obqdvahme. Mieh 4iniite (az sam dobro momi4e), zastana zad men, vze da me celuva i tn i to si be6e qsno prosto. Ne6to takova samo 4e v razli4nio variacii.![]()
It`s all in the details! ")
и аз правя така... а той, ами като ме гушне и лекичкооо ме обърне с гръб към него вече ми е ясно какво иска... или като ме ухапе за врата след някоя целувка... нз...винаги го разбирамПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Che to tova ne se li razbira ot samosebe si?![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Иска си директно, макар че аз вече свикнах да разбирам само по погледа му...
Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing
аз пък смятам, че това да си поискаш директно (не нагло и грубо ест.) не е лошо нещо![]()
my wife - Ford Probe GT 2.5 V6 KLDE
Просто сме се научили да разпознаваме кога другият до иска...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Започва да ме гушка и да ми говори милички неща като "Мило, знаеш ли колко си секси в тази поза" или заключва вратата на стаята и ме довежда до леглото (уж да не забележа, че сме се отправили натам).
Nie vinaги ,когато сме заедно го правим ,така че няма нужда от думи![]()
И двамата си искаме директно ... или си задаваме двусмисления въпрос "Какво ще правим довечера,искаш ли да ти дойда на гости?" ...
ами по жестовете, по погледа , по лицето винаги се прокрадва една лека усмивка, която никога преди не я виждам или очите му стават по игриви и като ме прегръща усещам как ме придъпрва леко към себе сипо много начини мога да разбера, че му се прави секс
![]()
No martini .. no party..
Ако сме у тях.......завиваме се под одеалото и ни ми трябват никакви други намеци. Ако ме у нас и няма никой-за 10 секунди сме се поразхвърляли и сме почнали. нямаме много възможности да сме насаме и се възползваме от всяка без излишни игрички!
S "Iskam sex"Първоначално написано от princesa_viki
![]()
Гледа ме еротично с едни големи, бляскави очички и се омилква![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮